בקשת מידע | אשכול תמיכה עבור התוסף כלי קודש לוורד (כתבי הקודש): תקלות הקשורות לאוצריא בלבד
-
בימים אלו אני טורח להוסיף תמיכה למסד נתונים האישי שכל כך ביקשו ממני להוסיף
ניתקלתי בבעיה חמורה לאחר שנודע לי שהרבה מהספרים האישיים המדוברים הם בכלל ספרי פי די אף ולא קבצי טקסט
התוכנה שלי פשוט לא תומכת באופן כזה של פתיחת קבצי פי די אף
אני כרגע אובד עצות כי זה יוצר לי בלגן גדול
אשמח לשמוע חוות דעת בנושא מהציבור -
עצות טכניות
-
שלום! אשמח לעזור. שוב - תוכל להסביר יותר טוב מה הבעיה, במקום בלאגן גדול?
יש בעקרון שני סוגי של PDF, כידוע, כאלו שהם תמונה, וכאלו שהם טקסט שיוצא לPDF.
במה אתה מסתבך? בטקסט? בתמונה? לתמוך בצורה רחבה?
לתמוך בחיפוש? בתצוגה? -
@מסתתר
לא לא הבנת
התוכנה שלי פשוט לא בנויה לזה לפתוח קבצי פי די אף דרך הקטלוג -
@מסתתר
לא לא הבנת
התוכנה שלי פשוט לא בנויה לזה לפתוח קבצי פי די אף דרך הקטלוג -
כן אבל לא דרך הקלוג של התוכנה
-
כן אבל לא דרך הקלוג של התוכנה
-
איכות קוד בעיקר
וגם העובדה שמבחינתי לערב קבצי פי די אף בתוך הקטלוג זה מלכלך אותו - אני לא רוצה לתמוך בזה רק בקבצי הטקסט אז אצטרך להחיל פילטר כשלהו
אבל אני מסופק כי אולי זה לא הצעד הנכון -
-
אם זה עושה בלאגן אז אל תתמוך בזה, מה רע במה שיש עכשיו אפשרות של חיפוש קבצים במחשב בשורת החיפוש של הדף הראשי ? ושיפתח דרך הקטלוג רק את הקבצים שנתמכים
אם זה עושה בלאגן אז אל תתמוך בזה, מה רע במה שיש עכשיו אפשרות של חיפוש קבצים במחשב בשורת החיפוש של הדף הראשי ? ושיפתח דרך הקטלוג רק את הקבצים שנתמכים
הרב @pcinfogmach מצטרף לדברי חד צורבא
לא כ"כ רואה צורך גדול שיתמוך בקבצי PDF
לקבצי PDF בד"כ יש תוכנות מיוחדות לזה [כגון ארון ספרים הדיגטלי ועוד,] מה רע שעיקר השימוש יהיה לקבצי טקסט כמו שהיה עד עכשיו? -
חבריה אני קצת מאוכזב ....
https://otzaria.org/forum/post/31585
אם התשובה היא מהקבצים אז זה כלל לא אמור להיות פיצר באוצריא לדעתי ובדאי לא אמור להיות לזה טיפול מיוחד מצד כתבי הקודש
אם יש מישהו שכן משתמש בו כמסד אשמח לשמוע על כך -
חבריה אני קצת מאוכזב ....
https://otzaria.org/forum/post/31585
אם התשובה היא מהקבצים אז זה כלל לא אמור להיות פיצר באוצריא לדעתי ובדאי לא אמור להיות לזה טיפול מיוחד מצד כתבי הקודש
אם יש מישהו שכן משתמש בו כמסד אשמח לשמוע על כך@pcinfogmach אני בכלל לא מבין למה הביאו 2 אפשרויות מי רוצה ליצור עותק כפול במחשב, מה זה נותן יותר מאשר קריאה מהקובץ עצמו ?
-
מזה אני מאוכזב אם זהו אופן השימוש אז אני לא מבין מה המטרה בזה
אפשר לטעון שיכלל במנוע חיפוש אבל זה לא מוצדק לטעמי. -
מזה אני מאוכזב אם זהו אופן השימוש אז אני לא מבין מה המטרה בזה
אפשר לטעון שיכלל במנוע חיפוש אבל זה לא מוצדק לטעמי.@pcinfogmach אגב אני מקווה ששמת לב ש-2 האופציות זה רק לטקסט אבל לוורד וPDF אין אפשרות של קובץ עצמאי
-
@pcinfogmach
שתי האופציות שיש לי, זה או שתעשה כמו שהראה @מסתתר , או שתסנן ספרי PDF.
לא רואה עוד אופציות.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות