בקשה | הצעות לשיפור נוחות הממשק
-
מה יש כאן לבדוק?
איך זה צריך להראות, ואיך ליישם זאת אצלנו.
מפנה אותך להוראה שיש לבדוק ולהתייעץ על כל פיצ׳ר חדש.@י.-פל. לא הבנתי, אתה צריך לבדוק איך "נראה" הקיצור המקשים הזה???
-
@י.-פל. לא הבנתי, אתה צריך לבדוק איך "נראה" הקיצור המקשים הזה???
-
איך "נראה" הקיצור המקשים הזה???
איך נראה התפריט שהוא פותח.
תרצה להעלות צילו״מ? -
-
@arieldaniely
ההודעה שלך 5 שעות אחרי שאישרתי - יש מצב שזה כבר יושם ע"י @פלמנמוני עוד לפני שהשארת את ההודעה שלך
-
הצעה:
להעביר את 'דיווחים' לאיזור נפרד, ולא בתוך ההגדרות (מה בכלל הקשר?)
אולי להוסיף כפתור צידי מעל הגדרות. -
@פלמנמוני אגב, ב PDF זה המצב כבר עכשיו - הסמן אוטומטי על תיבת הכתיבה.
-
@פלמנמוני אגב, ב PDF זה המצב כבר עכשיו - הסמן אוטומטי על תיבת הכתיבה.
@צדיק-וטוב-לו וגם בטקסט. לא ראית מה שכתבתי למעלה?
-
@צדיק-וטוב-לו וגם בטקסט. לא ראית מה שכתבתי למעלה?
@פלמנמוני אתה דיברת על הגירסא העתידית.
אני מדבר על הגירסא שקיימת כבר כיום. -
@פלמנמוני אתה דיברת על הגירסא העתידית.
אני מדבר על הגירסא שקיימת כבר כיום.@צדיק-וטוב-לו חשבתי שאתה בא להוכיח שהדבר אפשרי...
-
@צדיק-וטוב-לו חשבתי שאתה בא להוכיח שהדבר אפשרי...
@פלמנמוני לא, ששמתי לב שזה בעצם כבר קיים.
-
מציע שבבחירת פיסקה בלחיצה על מקש ימני, בלשונית מפרשים יוצגו רק המפרשים הקיימים בפיסקה.
כך זה גם עכשיו בקישורים אז אני משער שכך גם זה תוכנן מלכתחילה במפרשים.זוהי הקפצה מפוסט ישן ראה עוד בספוילר שם https://otzaria.org/forum/post/12102
-
@י.-פל.
כמה הצעות בנוגע לתצוגת צורת הדף- האופציה שיש 'בחר מפרשים מרובים' קיימת רק במפרש העליון השמאלי, כדאי להגדיר שיהיה אפשר בכולם.
- שיהיה אופציה דומה גם להצגת קישורים בתוך אחד מהמפרשים האלו, וכן להערות, ולבטל לגמרי את הסרגל השמאלי, כפי שכבר הוציאו ממנו את מפרשים, כשבוחרים באופציה של צורת הדף.
- שיהיה אפשר גם יותר מארבעה ממפרשים, לדוגמא את המפרשים התחתונים אפשר לחלק גם לשלוש ואפילו לארבע, ואפשר להוסיף עוד טור צר משני הצדדים, כמו בגמרא שיש רש"' ואחריו עין משפט.
זה נשמע הגיוני? או זה מדי הרבה עבודה ו/או רעיונות לא מוצלחים?
-
פ פלמנמוני נעל נושא זה ב-
-
צ צדיק וטוב לו התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות