בקשה | בחירת מפרשים בצורת הדף
-
למשל במסכת יבמות, הוא לא מאפשר לבחור ב'ערוך לנר' ו'קרן אורה'.
יש לי השערה, זה בגלל שהם לא מקושרים לפי שורה-דיבור המתחיל, אלא רק לפי דף.
אבל לכא', בתצוגה של צורת הדף, למאי נפק"מ?
זה בכל מקרה מציג ברצף את המפרש.
כי זה יכול להיות מאד נח, בכזה אופן, זה יאפשר סוף סוף הצגה נורמלית למפרשים האלו, שלצערינו אין להם קישורים לפי ד"ה.(מתלבט האם זה מוגדר כ'בעיה' או 'הצעת שיפור', תלוי האם השערתי נכונה)
עריכה: בהתאם להבהרה הרב היקר @פלמנמוני :
הספרים הנ"ל לא מוגדרים כמפרש, מחמת שאינם מקושרים ע"פ ד"ה.
ועל זה נסוב הצעתי, מדוע שלא יוגדרו כמפרים לגבי תצוגת 'צורת הדף', שם אין משמעות לקישור ע"פ ד"ה.
אם טעיתי - אנא תקנו אותי. -
כי זה יכול להיות מאד נח, בכזה אופן, זה יאפשר סוף סוף הצגה נורמלית למפרשים האלו, שלצערינו אין להם קישורים לפי ד"ה.(מתלבט האם זה מוגדר כ'בעיה' או 'הצעת שיפור', תלוי האם השערתי נכונה)
ועל זה נסוב הצעתי, מדוע שלא יוגדרו כמפרים לגבי תצוגת 'צורת הדף', שם אין משמעות לקישור ע"פ ד"ה.
אם טעיתי - אנא תקנו אותי.@צדיק-וטוב-לו הם בכלל לא מוגדרים כמפרשים, הלא כן?
-
@צדיק-וטוב-לו הם בכלל לא מוגדרים כמפרשים, הלא כן?
@פלמנמוני זה היה ההשערה, - ובהנחה שכך - זה שאלתי.
למה שלא יוגדרו כמפרשים לגבי צורת הדף, שם הקישור הוא על פי עמוד ולא על פי דיבור המתחיל?! -
@פלמנמוני זה היה ההשערה, - ובהנחה שכך - זה שאלתי.
למה שלא יוגדרו כמפרשים לגבי צורת הדף, שם הקישור הוא על פי עמוד ולא על פי דיבור המתחיל?!@צדיק-וטוב-לו דבר ראשום תעביר את הנושא לבעיות בספריה (ואתה יודע לבד מה יענו שם...). דבר שני גם בצורת הדף זה ע"פ ד"ה, מאיפה הגעת למסקנה שלא?
-
@צדיק-וטוב-לו דבר ראשום תעביר את הנושא לבעיות בספריה (ואתה יודע לבד מה יענו שם...). דבר שני גם בצורת הדף זה ע"פ ד"ה, מאיפה הגעת למסקנה שלא?
-
@צדיק-וטוב-לו דבר ראשום תעביר את הנושא לבעיות בספריה (ואתה יודע לבד מה יענו שם...). דבר שני גם בצורת הדף זה ע"פ ד"ה, מאיפה הגעת למסקנה שלא?
פוסט זה נמחק! -
צ צדיק וטוב לו העביר נושא זה מ- בעיות - תוכנת אוצריא ב-
-
-
אז במה זה מוגדר כע"פ ד"ה?
תלחץ על קטע מסויים ותראה
@פלמנמוני כעת שם לב, וייש"כ. (ממש בחינת ד"ת כל פעם שאתה ממשמש בהם אתה מוצא בהם טעם...)
אבל זה חלק יחסית שולי.
כלומר, זה שיוצג מפרש על פי עמוד, שלחיצה על קטע לא תוזיז את המפרש, לא כ"כ תורגש.
כי הוא מוצג בכל מקרה.
השאלה כעת האם זה בעיה טכנית להציג אותו (כלומר: זה ידרוש להסיר את האפשרות של הצגה על פי קטע גם משאר המפרשים שכן מקושרים, ואז מובן לי השיקול נגד), או שמא זה זה רק בעיה רעיונית (כלומר מבחינה טכנית ניתן שספק מקושר - לחיצה תקפיץ לד"ה המדויק, ספר שאינו מקושר - לחיצה תשאיר באותו מקום) -
@פלמנמוני כעת שם לב, וייש"כ. (ממש בחינת ד"ת כל פעם שאתה ממשמש בהם אתה מוצא בהם טעם...)
אבל זה חלק יחסית שולי.
כלומר, זה שיוצג מפרש על פי עמוד, שלחיצה על קטע לא תוזיז את המפרש, לא כ"כ תורגש.
כי הוא מוצג בכל מקרה.
השאלה כעת האם זה בעיה טכנית להציג אותו (כלומר: זה ידרוש להסיר את האפשרות של הצגה על פי קטע גם משאר המפרשים שכן מקושרים, ואז מובן לי השיקול נגד), או שמא זה זה רק בעיה רעיונית (כלומר מבחינה טכנית ניתן שספק מקושר - לחיצה תקפיץ לד"ה המדויק, ספר שאינו מקושר - לחיצה תשאיר באותו מקום)@צדיק-וטוב-לו גם בעמודים בעיקרון הוא לא מקושר, צריך לעשות זאת בתוך הספר. ואם עורכים ניתן גם להוסיף לכל ד"ה. אם אתה יודע איך לעשות את זה ויש לך כח - שלח את הקובץ המתוקן ל @יום-חדש-מתחיל
-
@צדיק-וטוב-לו גם בעמודים בעיקרון הוא לא מקושר, צריך לעשות זאת בתוך הספר. ואם עורכים ניתן גם להוסיף לכל ד"ה. אם אתה יודע איך לעשות את זה ויש לך כח - שלח את הקובץ המתוקן ל @יום-חדש-מתחיל
@פלמנמוני עמודים זה עשירית עבודה!
-
@פלמנמוני עמודים זה עשירית עבודה!
@צדיק-וטוב-לו אתה יכול לעשות את זה. אם @יום-חדש-מתחיל יקבל - מה טוב, זה כבר לא קשור אלי
-
@צדיק-וטוב-לו אתה יכול לעשות את זה. אם @יום-חדש-מתחיל יקבל - מה טוב, זה כבר לא קשור אלי
@פלמנמוני השאלה האם יש אפשרות טכנית שזה יוצג כמפרש רק ב'צורת הדף' אך לא ב'מפרשים בצד' 'מפרשים מתחת'.
זה גם שאלה שקשורה אל הרב יום חדש? -
@פלמנמוני השאלה האם יש אפשרות טכנית שזה יוצג כמפרש רק ב'צורת הדף' אך לא ב'מפרשים בצד' 'מפרשים מתחת'.
זה גם שאלה שקשורה אל הרב יום חדש? -
זה גם שאלה שקשורה אל הרב יום חדש?
לא. אבל לכאו' זה לא יקרה. אבל גם אין צורך בזה, אין שום בעיה שזה יוצג גם ברגיל לעמוד זה
@פלמנמוני ייש"כ גדול.
אני חושב שזה ממש דבר משמעותי.
כי קישור ד"ה זה עבודת נמלים של ממש, בעוד שקישור עמודים הוא יחסית קל, כך שמי שלומד כעת משהו מסויים, ונצרך לספר מסוים - יעשה את זה בשמחה. -
אם טעיתי - אנא תקנו אותי.למשל במסכת יבמות, הוא לא מאפשר לבחור ב'ערוך לנר' ו'קרן אורה'.
כי הם ספרים של דיקטה!!
כל הקישורים כיום זה רק בספרי 'ספריא' בלבד! [ובקרוב גם בספרי 'יד הרמב"ם'].אין שום בעיה שזה יוצג גם ברגיל לעמוד זה
אני לא בטוח מסכים איתך, זה יגרום שמי שלא יתפח בצורת הדף, יהי' לו המווון הערות מהערוך לנר והקרן אורה על כל קטע בעמוד.
זה לא תקין.@פלמנמוני אא"כ תגדיר כמו שהציע @צדיק-וטוב-לו כתב:
האם יש אפשרות טכנית שזה יוצג כמפרש רק ב'צורת הדף' אך לא ב'מפרשים בצד' 'מפרשים מתחת'.
-
כי הם ספרים של דיקטה!!
כל הקישורים כיום זה רק בספרי 'ספריא' בלבד! [ובקרוב גם בספרי 'יד הרמב"ם'].אין שום בעיה שזה יוצג גם ברגיל לעמוד זה
אני לא בטוח מסכים איתך, זה יגרום שמי שלא יתפח בצורת הדף, יהי' לו המווון הערות מהערוך לנר והקרן אורה על כל קטע בעמוד.
האם יש אפשרות טכנית שזה יוצג כמפרש רק ב'צורת הדף' אך לא ב'מפרשים בצד' 'מפרשים מתחת'.
זה לא תקין.לכן כתבתי שזה לשיקולך אם לקבל או לא
עקרונית זה ודאי ניתן, אבל לדעתי לא כדאי. אם מצדך זה ישים - נתייעץ עם @י.-פל. על הביצוע
-
כי הם ספרים של דיקטה!!
שאלת תם:
במצב הנוכחי, מפרש שלא מקושר לקטע ספציפי - יופיע בכל הקטעים, או שלא יופיע בשום קטע?
(או שניתן להגדיר שיופיע רק בסוף העמוד) -
שאלת תם:
במצב הנוכחי, מפרש שלא מקושר לקטע ספציפי - יופיע בכל הקטעים, או שלא יופיע בשום קטע?
(או שניתן להגדיר שיופיע רק בסוף העמוד) -
לכאו' כל מה שאחרי הקישור יופיע על המיקום של הקישור עצמו, כלומר אם אתה מקשר רק את 'דף כב.' אז כל הקטעים מהדף יופיעו כשנמצאים על הכותרת 'דף כב.'
@פלמנמוני אך כך, אז מה הבעיה בכלל?
כבר עכשיו זה לא יופיע למשתמש הרגיל בשאר התצוגות, אלא אך ורק כאשר ילחץ על המילים 'דף כב'.
בעוד שבתצוגת צורת הדף, זה אוטומטי יופיע.או שלא הבנתי אותך נכון.
אם אני אלחץ על קטע בדף כב, אני יראה את הערוך לנר שקושר על דף כב?
או רק מתי שאני ילחץ על המילים 'דף כב' בטקסט - אז אני אראה אותו? -
@פלמנמוני אך כך, אז מה הבעיה בכלל?
כבר עכשיו זה לא יופיע למשתמש הרגיל בשאר התצוגות, אלא אך ורק כאשר ילחץ על המילים 'דף כב'.
בעוד שבתצוגת צורת הדף, זה אוטומטי יופיע.או שלא הבנתי אותך נכון.
אם אני אלחץ על קטע בדף כב, אני יראה את הערוך לנר שקושר על דף כב?
או רק מתי שאני ילחץ על המילים 'דף כב' בטקסט - אז אני אראה אותו?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות