בירור | בחירת טקסט בpdf: יש או אין?
-
@pcinfogmach כתב בבירור | ocr בתוך התוכנה, ע״י גרור-ושחרר, בתוספת של 151mb - שווה?:
גם היה שם בחירת טקסט (אם כי לא מימין לשמאל) ובאוצריא משום מה אין בחירת טקסט כלל
גם מהתגובה של @יום-חדש-מתחיל נראה שהוא מסכים איתו.
משהו לא ברור לי: כשאני גורר מסומנים לי קטעים! (זה שזה לא לפי הטקסט, חשבתי עד עכשיו שזה בעייה בשכבת הטקסט, דאם לא תימא הכי, מדוע הקוביה כן נבחרת?)

-
לא מבין מה הדיון.
פתח את אותו הקובץ בכל תוכנת PDF - ותראה שיש OCR לקבצים האלו - מה שכן, בדפדפן בכ"א זה מועתק הפוך, כלומר אם אעתיק שלושה מילים, זה יעתיק לי את המילה השלישית לפני המילה השניה והשניה לפני הראשונה.
זה בעיה באוצריא - שפעם היה אפשר להעתיק, אח"כ בוטל לגמרי, וכעת - זה משהו מוזר ממש - הריבועים האלו. -
בדקתי בדפדפן - בpdfים הרשמיים הocr שבור.
הורדתי (לצורך הבדיקה! אני לא משתמש בדברים לא חוקיים!) את הpdfים מהמאגר שלך:
הפלט המתקבל:
È·¯Ú· ÚÓ˘ ˙‡ Ôȯ˜
זה מה שהתכוונת? שהפלט שמועתק בעייתי, או (כפי שהבנתי עד עכשיו) שהטקסט המועתק לא מועתק נכון?@י.-פל. לא התכוונתי למה שיש במאגר שלי - שם זה באמת נראה סינית עתיקה...
ביקשתי פעם אם מישהו מתנדב לעשות OCR חדש לקבצים - כי במחשב המשוכלל שלי - זה יארוך יותר זמן מלהמציא את מכונת הדפוס...התכוונתי לPDF שיש בתוכנה כבר. מה כוונתך "שבור"?
אני אולי אדם שבור... אבל הOCR שם מצויין - בכ"א בטקסט הגמרא.
אאל"ט הבעיה של העתקה הפוכה היא באג שקיים בדפדפן ולא בתוכנות PDF. -
@י.-פל. לא התכוונתי למה שיש במאגר שלי - שם זה באמת נראה סינית עתיקה...
ביקשתי פעם אם מישהו מתנדב לעשות OCR חדש לקבצים - כי במחשב המשוכלל שלי - זה יארוך יותר זמן מלהמציא את מכונת הדפוס...התכוונתי לPDF שיש בתוכנה כבר. מה כוונתך "שבור"?
אני אולי אדם שבור... אבל הOCR שם מצויין - בכ"א בטקסט הגמרא.
אאל"ט הבעיה של העתקה הפוכה היא באג שקיים בדפדפן ולא בתוכנות PDF.@יאיר-דניאל נו ומה יצא עם זה בסוף, למה זה לא התקדם ?
ואגב, אף פעם לא התענינתי בזה אשמח לדעת איפה אפשר לעשות את זה, (כמובן בחינם) -
@יאיר-דניאל נו ומה יצא עם זה בסוף, למה זה לא התקדם ?
ואגב, אף פעם לא התענינתי בזה אשמח לדעת איפה אפשר לעשות את זה, (כמובן בחינם) -
-
@יאיר-דניאל
תוכיח. -
@יאיר-דניאל
תוכיח. -
-
פוסט זה נמחק!
-
@pcinfogmach כתב בבירור | ocr בתוך התוכנה, ע״י גרור-ושחרר, בתוספת של 151mb - שווה?:
גם היה שם בחירת טקסט (אם כי לא מימין לשמאל) ובאוצריא משום מה אין בחירת טקסט כלל
גם מהתגובה של @יום-חדש-מתחיל נראה שהוא מסכים איתו.
משהו לא ברור לי: כשאני גורר מסומנים לי קטעים! (זה שזה לא לפי הטקסט, חשבתי עד עכשיו שזה בעייה בשכבת הטקסט, דאם לא תימא הכי, מדוע הקוביה כן נבחרת?)

-
@הבל-הבלים התכוונת תצוגת ספר, לא תצוגה מפוצלת
-
@י.-פל.
ברור שיש!
אבל לא במסך מגע. -
@י.-פל. אני כבר לא מבין מי נגד מי, אבל הPDF מהמאגר של @יאיר-דניאל זה לא OCR, זה הטקסט המקורי שיוצא ג'יבריש
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות