המלצה | כותרת צפה בהגדרות הכלים
-

בעת גלילה, השורה עולה גם, ככה שצריך לעלות שוב אחרי הבחירה ולבצע את הפעולה המבוקשת, מה שצריך לעשות שזה לא יגלל אלא ישאר ככותרת למעלה (בדומה לכותרת שיש כאן בפורום שנשארת למעלה)@אברהם-mch תודה על הערה זו - רציתי גם להעיר על כך ושכחתי.
-
@הבל-הבלים כי?
ילמדנו רבנו. -
@הבל-הבלים כי?
ילמדנו רבנו.@יאיר-דניאל
לא כל דבר שנוח למישהו - צריך שיהיה אופציה בתוכנה. -
@יאיר-דניאל
לא כל דבר שנוח למישהו - צריך שיהיה אופציה בתוכנה.@הבל-הבלים אז זה לא קשור להגיון, אלא לעבודה מול תוצאה.
-
@הבל-הבלים אז זה לא קשור להגיון, אלא לעבודה מול תוצאה.
@יאיר-דניאל
לא, זה קשור לחוויית משתמש, אם זה היה נכון שכל סנטימטר בתוכנה היה הגדרה - כל העולם היה משתמש בלינוקס, ולא בווינדוס. -
@יאיר-דניאל
לא, זה קשור לחוויית משתמש, אם זה היה נכון שכל סנטימטר בתוכנה היה הגדרה - כל העולם היה משתמש בלינוקס, ולא בווינדוס.@הבל-הבלים נראה לי אנחנו לא מבינים אחד את השני...
הדיון כאן הוא על כך שבחלונית כלים בהגדרות - בשביל לדוגמא להסתיר תוסף שנמצא לך בסוף רשימת התוספים אחרי כל הכלים והתוספים שיש לך - אתה צריך לסמם אותו ואז לגלול למעלה - בשביל להגדיר האם הוא יהיה מוצג או מוסתר. -
@הבל-הבלים נראה לי אנחנו לא מבינים אחד את השני...
הדיון כאן הוא על כך שבחלונית כלים בהגדרות - בשביל לדוגמא להסתיר תוסף שנמצא לך בסוף רשימת התוספים אחרי כל הכלים והתוספים שיש לך - אתה צריך לסמם אותו ואז לגלול למעלה - בשביל להגדיר האם הוא יהיה מוצג או מוסתר.@יאיר-דניאל
אני מדבר על עצם זה שיש כזאת הגדרה להסתיר חלק מהכלים של התוכנה, ולהצמיד לניווט הראשי משהו מתוך הכלים. -
@יאיר-דניאל
אני מדבר על עצם זה שיש כזאת הגדרה להסתיר חלק מהכלים של התוכנה, ולהצמיד לניווט הראשי משהו מתוך הכלים.@הבל-הבלים איזו?
לא אמורה להיות כזו הגדרה - זה אמור להיות באופן אוטומטי - שעד שלא גומרים לעבור את סוף רשימת הכלים והתוספים - זה נשאר צמוד לגבול העליון.
-
@הבל-הבלים איזו?
לא אמורה להיות כזו הגדרה - זה אמור להיות באופן אוטומטי - שעד שלא גומרים לעבור את סוף רשימת הכלים והתוספים - זה נשאר צמוד לגבול העליון.
@יאיר-דניאל
נערכה... -
@יאיר-דניאל
נערכה...@הבל-הבלים כן ראיתי.
זה כבר לא קשור אליי - תדונו על זה במטבחון המפתחים שלכם...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות