המלצה | תצוגת תוצאות החיפוש
-
@הבל-הבלים יושב על זה, מקוווים לשנות הכל מהיסוד... וגם להוסיף את הטוקנייזר של לא מתייאש.
-
מי אני לומר מילה נגד לא מתייאש רק נקודה למחשבה - אני לא משוכנע שאם חיפשתי את המלה כי שהתוצאה אם היא תוצאה טובה ואידך זיל גמור
הנקודה עצמה שהעליתי היא מאוד קלה ליישום רק צריך לצמצם את הגזירים סביב מילות התוצאה זה כמה שורות קוד
-
מי אני לומר מילה נגד לא מתייאש רק נקודה למחשבה - אני לא משוכנע שאם חיפשתי את המלה כי שהתוצאה אם היא תוצאה טובה ואידך זיל גמור
הנקודה עצמה שהעליתי היא מאוד קלה ליישום רק צריך לצמצם את הגזירים סביב מילות התוצאה זה כמה שורות קוד
@pcinfogmach
גם אם נצליח ליישם את החיפוש שלו - זה יהיה בחיפוש מקורב, יש אופציה לבחור איזה סוג חיפוש אתה רוצה. -
-
זה לא מה ש@י.-פל. אמר הוא אמר שהוא רוצה ליישם את הטוקנייזר
-
זה לא מה ש@י.-פל. אמר הוא אמר שהוא רוצה ליישם את הטוקנייזר
@pcinfogmach
הודעה אחת מעליך! תקרא!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות