בירור | אנדרואיד
-
לא מצאתי תשובה רלוונטית ספציפית לשאלתך בנוגע לשינויים בבעיות המקלדת בתוך אפליקציית אוצריא (Otzaria) באנדרואיד.
באופן כללי, בעיות מקלדת באנדרואיד יכולות להיגרם ממספר גורמים ונפתרות לעיתים קרובות באמצעות הפעולות הבאות:
- הפעלה מחדש של המכשיר - לעיתים קרובות פותרת תקלות קלות.
- ניקוי מטמון ונתונים של אפליקציית המקלדת (לדוגמה, Gboard) - יכול לפתור בעיות תגובה או קריסות.
- עדכון אפליקציית המקלדת או מערכת ההפעלה - עדכונים כוללים לעיתים קרובות תיקוני באגים ושיפורי תאימות.
- בדיקת הגדרות המקלדת - וודא שהמקלדת מופעלת ומוגדרת כברירת מחדל.
אם הבעיה שאתה חווה ספציפית לאוצריא, ייתכן שתרצה לפתוח בעיה חדשה בגיטהאב התוכנה: https://github.com/Sivan22/otzaria/issues.
-
@רר-רר בגירסה האחרונה עוד אין שינוי
-
יש כיוון ?
@י.-פל.
@הבל-הבלים -
@הבל-הבלים בשורה של ממש!!!!
-
@רר-רר
שמח לבשר לך שהצלחתי לתקן את הבעיה.
לאחר שאופוס לא המצליח, וגם קודקס, פניתי למודל שיצא רק היום, יקר ובזבזני במיוחד - והוא הצליח! -
@רר-רר
לאחר שאופוס לא המצליח, וגם קודקס, פניתי למודל שיצא רק היום, יקר ובזבזני במיוחד - והוא הצליח! -
@רר-רר
לא סיכמנו משהו???
החבר שלך מתחרה במודל החדש???
וגם הוא עבד כמו שצריך, כדי להגיע לזה... -
אבל ברגע שהקוד קיים באפליקציה אחרת, אפשר לסדר את זה בכל מקום אחר ע"פ זה, והוא כבר עשה את זה, ואני כמעט בטוח שאמרתי לך את זה.
אבל חבל על הנידון והמיקום שלו... -
@רר-רר
@י.-פל.
תודה!!!
בשורה גדולה ממש!
עד היום הגירסאות החדשות (מאז 971) לא היו שמישות בגלל המקלדת.
דבר גדול עשית!.@MAKRO גם 971 לא היה טוב בכל המקומות אני חושב, נראה לי בחיפוש זה לא עבד אף פעם
שכוייח עצום על התיקון!!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות