מדריך | מדריך לקוד אוצריא
-
אחרי הרבה זמן עבודה בחיפושים אחר כל פרט בקוד, החלטתי (בעזרת AI) לבנות מדריך קצר על קבצי הקוד של אוצריא, הרעיון הוא לתת את הכללים בגדול של כל קובץ מהי מטרתו. (ואז אפשר להעזר בקלוד בקלות ע"י נתינת הקובץ הרצוי, ולא צריך להתחיל לחפש את הקובץ או לעלות לו את הכל והוא יתקע...).
הנה ההתחלה (לבנתיים לא ערכתי כלום בבתי תיקיות רק בתיקית lib שלדעתי היא חשובה מאוד למתחילים. כמוני...
עריכה: התווסף עוד קצת.
הוראות.zip -
אחרי הרבה זמן עבודה בחיפושים אחר כל פרט בקוד, החלטתי (בעזרת AI) לבנות מדריך קצר על קבצי הקוד של אוצריא, הרעיון הוא לתת את הכללים בגדול של כל קובץ מהי מטרתו. (ואז אפשר להעזר בקלוד בקלות ע"י נתינת הקובץ הרצוי, ולא צריך להתחיל לחפש את הקובץ או לעלות לו את הכל והוא יתקע...).
הנה ההתחלה (לבנתיים לא ערכתי כלום בבתי תיקיות רק בתיקית lib שלדעתי היא חשובה מאוד למתחילים. כמוני...
הוראות.zip -
הוראות.zip@אהרן
ביקשתי מהבינה קובץ הדרכה לדארט ופלאטאר כהשלמה למה ש @userbot פרסם כאן שאוכל לנסות לקדם משהו באוצריא.
רציתי שיהיה אותו מדריך מאותו סוג, עם הדרכה מפורטת על המבנה של הקוד של אוצריא. אולי תוסיף משהו כזה?
אני מצרף את המדריכים של פלאטאר ודארט, עם הדף הראשי.
copycode.zip -
@אהרן
ביקשתי מהבינה קובץ הדרכה לדארט ופלאטאר כהשלמה למה ש @userbot פרסם כאן שאוכל לנסות לקדם משהו באוצריא.
רציתי שיהיה אותו מדריך מאותו סוג, עם הדרכה מפורטת על המבנה של הקוד של אוצריא. אולי תוסיף משהו כזה?
אני מצרף את המדריכים של פלאטאר ודארט, עם הדף הראשי.
copycode.zipרציתי שיהיה אותו מדריך מאותו סוג, עם הדרכה מפורטת על המבנה של הקוד של אוצריא. אולי תוסיף משהו כזה?
מה אתה מנסה להבין? איך דברים משתרשים (או בלשון מקצועית ״מחלחלים״) מהbloc לevents?
אם אתה רוצה ללמוד דברים טכניים, תלמד על bloc כאן:
https://bloclibrary.dev/#:~:text=Official documentation for the bloc state management,Flutter%2C and AngularDart. Includes examples and tutorials -
מה אתה מנסה להבין? איך דברים משתרשים (או בלשון מקצועית ״מחלחלים״) מהbloc לevents?
אם אתה רוצה ללמוד דברים טכניים, תלמד על bloc כאן:
https://bloclibrary.dev/#:~:text=Official documentation for the bloc state management,Flutter%2C and AngularDart. Includes examples and tutorials@י.-פל.
אני מחפש אופליין, ובעברית.
אולי אני יעתיק חלקים...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות