הצעת ייעול | אנציקלופדיה תלמודית [חלקית] לאוצריא
-
יש באתר 'ויקישיבה' את כל ערכי האנציקלופדיה שעדיין לא יצאו לאור [מאמצע האות 'מ' את סוף האות 'ת'].
המטרה היא שהלומדים יעיינו ויעירו להם על החומר עוד לפני הוצאתו לאור, כמבואר בהקדמה לכרך נ"ב.
שלפתי את כל החומר הזה, והתאמתי אותו ל'אוצריא', אך אני עדיין לא משתף, מכיון שאין לי שמץ של מושג בעניני זכויות יוצרים והמסתעף, והאם הרעיון יהיה מקובל על המו"ל.
אשמח אם מישהו יחכים או אפילו יטפל בנושא, ואז אצרף את הקבצים -
יש באתר 'ויקישיבה' את כל ערכי האנציקלופדיה שעדיין לא יצאו לאור [מאמצע האות 'מ' את סוף האות 'ת'].
המטרה היא שהלומדים יעיינו ויעירו להם על החומר עוד לפני הוצאתו לאור, כמבואר בהקדמה לכרך נ"ב.
שלפתי את כל החומר הזה, והתאמתי אותו ל'אוצריא', אך אני עדיין לא משתף, מכיון שאין לי שמץ של מושג בעניני זכויות יוצרים והמסתעף, והאם הרעיון יהיה מקובל על המו"ל.
אשמח אם מישהו יחכים או אפילו יטפל בנושא, ואז אצרף את הקבצים@בננה
צריך לשאול אותם, אבל אם הם מסכימים, זה כבר מוכן ערוך מושלם עם קישורים להערות (בנוסח הישן של אוצריא לפני הDB), ונמצא במאגר של @יאיר-דניאל , צריך רק את האישור שלהם! -
אשמח אם מישהו יחכים או אפילו יטפל בנושא, ואז אצרף את הקבצים -
כמובן ששאלו, והם הסכימו רק את מיקרופדיה, וזה מה שיש לנו.
אמרו להם שאנו יכולים להגדיר שדיווחים על טעויות יישלחו אליהם?
-
@בננה אני חושב שכדאי לך לעבור לפרטי, עם הרב @הבל-הבלים או הרב @יום-חדש-מתחיל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות