בירור | ספרי pdf
-
עדכנתי מגירסה 0.2.3 לגירסה 0.9.91, ואני לא רואה את הקבצי PDF דרך התוכנה. חוץ ממה שאין אופציה לניווט "פתח ספר טקסט" כמו שהיה בגירסה שם.
-
עדכנתי מגירסה 0.2.3 לגירסה 0.9.91, ואני לא רואה את הקבצי PDF דרך התוכנה. חוץ ממה שאין אופציה לניווט "פתח ספר טקסט" כמו שהיה בגירסה שם.
@יהודי-צדיקY
בגרסה זו, עקב המעבר לDB, ישנם בתוכנה רק קבצי PDF על הש"ס, אם יש לך קבצי PDF נוספים, תצטרך להכניס אותם כספרים אישיים:
הגדרות > ספריה > הוסף תיקייה:

-
י יהודי צדיקY מחק נושא זה ב
-
י יהודי צדיקY שחזר נושא זה ב
-
מתנצל התכוונתי פתח מהדורה מודפסת ואכן אני לא מוצא את ספרי הש"ס במהדורה מודפסת, מה שמעניין שניסיתי להוסיף בהגדרות את התיקייה של סדר נזיקין לבד וזה סידר לי את כל הש"ס אח"כ הסרתי את התיקייה מהספריה וזה נעלם כשהוספתי שוב את סדר נזיקין מההגדרות רק סדר נזיקין חזר לעצמו. גם במהדורה הקודמת שהיתה לי (0.2.3) היה אפשר למצוא את המהדורה המודפסת דרך הספרייה לא רק דרך הספר עצמו - פתח ספר במהדורה מודפסת. אשמח למידע בנושא.
-
י יהודי צדיקY סימן נושא זה כשאלה ב
-
י יהודי צדיקY סימן נושא זה כנושא רגיל ב
-
@יהודי-צדיקy תתקין את גירסת ה FULL, היא כוללת גם את ספרי הפידיאף.
-
י יהודי צדיקY סימן נושא זה כנפתר ב
-
י יהודי צדיקY סימן נושא זה כנפתר ב
-
י יהודי צדיקY סימן נושא זה כנושא רגיל ב
-
תודה, אכן זה הסתדר.
אמנם באנדרואיד זה לא מזהה את הPDF גם בגירסת הFULL
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות