בירור | ספר אור לציון
-
זה ספר שיש לך עליו אישור להעלות אותו?
אם כן פנה ל@יום-חדש-מתחיל. -
אם כן פנה ל@יום-חדש-מתחיל.זה ספר שיש לך עליו אישור להעלות אותו?
אם כן פנה ל@יום-חדש-מתחיל.השאלה שלי היא הרבה יותר התחלתית, אין לי שום מושג בענין הוספת ספרים, ואני מאוד משתמש בספר הזה, ולכן אני מעוניין להעלות אותו למאגר. לכן אני רוצה לברר הכול מהתחלה. כמו למשל, אישור ממכון אור לציון להשתמש, מספיק. או שעדיין זה יהה רק קובצי PDF ואין מה לעשות עם זה? אם המכון יאשר אפשר לקחת מההברובוקס או אוצר החכמה או שצריך את הקבצים דוקא מהם וכו׳ וכו׳.
-
אז ככה.
א. אתה צריך מהם אישור לעלות את הספר למאגר ציבורי.
פנה ל@שמואל5 הוא מאסטר בתחום, מה לבקש ואיך.
ב. אתה צריך לבקש מהם את טקסט המקור, קבצי PDF לא יעלו לתוכנה.
ג. אם המכון מאפשר לך לקחת רק את הPDF מהיברו בוקס, אתה צריך לעשות לטקסט זיהוי תווים - OCR בלע"ז.
ע"מ שיהיה לך את הטקסט עצמו.
ד. בכל מקרה שאל את @יום-חדש-מתחיל מה המדיניות כלפי ספר זה - כיון שהוא נכתב לאחר השואה.
בהצלחה! -
אז ככה.
ג. אם המכון מאפשר לך לקחת רק את הPDF מהיברו בוקס, אתה צריך לעשות לטקסט זיהוי תווים - OCR בלע"ז.
ד. בכל מקרה שאל את @יום-חדש-מתחיל מה המדיניות כלפי ספר זה - כיון שהוא נכתב לאחר השואה.
בהצלחה! -
בטוח שאישור לPDF כולל אוטומטי אישור לטקסט?
@דורש-טוב הערה נכונה.
מה שכן הוא יכול לומר להם שיש קרדיט בתוכנה למקור הטקסט -
אם כן פנה ל@יום-חדש-מתחיל.השאלה שלי היא הרבה יותר התחלתית, אין לי שום מושג בענין הוספת ספרים, ואני מאוד משתמש בספר הזה, ולכן אני מעוניין להעלות אותו למאגר. לכן אני רוצה לברר הכול מהתחלה. כמו למשל, אישור ממכון אור לציון להשתמש, מספיק. או שעדיין זה יהה רק קובצי PDF ואין מה לעשות עם זה? אם המכון יאשר אפשר לקחת מההברובוקס או אוצר החכמה או שצריך את הקבצים דוקא מהם וכו׳ וכו׳.
-
אז ככה.
בהצלחה!ד. בכל מקרה שאל את @יום-חדש-מתחיל מה המדיניות כלפי ספר זה - כיון שהוא נכתב לאחר השואה.
אני חושב שאין בזה שום ספק שהספר אמור להיכנס כמו שהוא נכנס בכל בית מדרש (לפחות איפה שאני גר)
(אגב מה זה שונה מהאגרות משה?) -
דיברתי היום עם אחד הבנים (חברותא...) מקוה שזה יתקדם, בעזרת ה׳.
אני ישמח לדעת אם אפשר כמה משוער יש משתמשים לתוכנה על פי הורדות או מקור מידע אחר שיש, כדי שאוכל לומר להם.
-
@dudi מאושר.
אם תביא טקסט - בעז"ה הוא ייכנס.
כמו כל ספרי גדולי הדורות שנכנסים. -
דיברתי היום עם אחד הבנים (חברותא...) מקוה שזה יתקדם, בעזרת ה׳.
אני ישמח לדעת אם אפשר כמה משוער יש משתמשים לתוכנה על פי הורדות או מקור מידע אחר שיש, כדי שאוכל לומר להם.
-
דיברתי עם אחד מהאחים שאחראי על הספרים, הוא לא שלל בכלל, אמר לי שאם תהיה אפשרות להגביל שלא יוכלו להעתיק מהספר ללא הגבלה [כמו באוצר החכמה, והוא אומר שגם בבר אילן יש הגבלה, שזה מעניין] אז מן הסתם זה בסדר, אם לא הוא צריך לבדוק אם זה אפשרי.
יש אפשרות להגביל את ההעתקה מהספר שלא יוכל להעתיק למשל תשובה שלמה? או משהו דומה לזה?עריכה. ניסיתי עכשיו בבר אילן והוא נותן לי ללא הגבלה. מעניין, יכול להיות שאם הוא יידע מכך אז הם יסכימו. בכל אופן אני ישמח לשמוע אם יש אפשרות להגביל.
-
דיברתי עם אחד מהאחים שאחראי על הספרים, הוא לא שלל בכלל, אמר לי שאם תהיה אפשרות להגביל שלא יוכלו להעתיק מהספר ללא הגבלה [כמו באוצר החכמה, והוא אומר שגם בבר אילן יש הגבלה, שזה מעניין] אז מן הסתם זה בסדר, אם לא הוא צריך לבדוק אם זה אפשרי.
יש אפשרות להגביל את ההעתקה מהספר שלא יוכל להעתיק למשל תשובה שלמה? או משהו דומה לזה?עריכה. ניסיתי עכשיו בבר אילן והוא נותן לי ללא הגבלה. מעניין, יכול להיות שאם הוא יידע מכך אז הם יסכימו. בכל אופן אני ישמח לשמוע אם יש אפשרות להגביל.
-
@dudi זה שמור בפורמט SQL.
וזה נמצא במחשב של המשתמש.
לא צריך יותר מטיפה ידע בשביל להמיר לפורמט TXT רגיל.
יש תוכנות מצויינות שעושות את זה,
עיין ערך https://sqlitebrowser.org/ -
@המלאך לא משנה, הם לא מחפשים חסימה הרמטית שלא ניתנת לפריצה, גם באוצר החכמה אני יכול לייצא 20 דפים כל פעם ואז לאחד אותם בפעולה אחת פשוטה. לדעתי מספיק שלמשתמש הפשוט לא תהיה אפשרות להעתיק את כל הספר.
אמנם לדעתי יש סיכוי סביר שגם אם אין אפשרות הם יסכימו. -
@המלאך
זה הגנה נגד אברכי כולל, ולכאורה זה מספיק... -
@המלאך
זה הגנה נגד אברכי כולל, ולכאורה זה מספיק...@מענין-לשמוע זה כל כך פשוט שגם אברך כולל לא יוכל להסתבך.
רק צריך להמיר את הסקריפט לEXE.
cf34139e-03d3-403f-9ec9-9ac02fd877b6-SSS.zip
עשיתי את זה רק שתבינו עד כמה זה פשוט.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות