להורדה | תוסף "וורד לאוצריא" - להורדה, לבדיקה, לתיקון ושיפור.
-
-
@יאיר-דניאל יש סיכוי לבקשה שלי?
ביקשתי בעבר שיהיה אפשרות בספר אישי שנמצא באוצריא ללחוץ עליו בלחצן ימני והוא יפתח ישירות בוורד שלך
יש סיכוי? -
@יאיר-דניאל יש סיכוי לבקשה שלי?
ביקשתי בעבר שיהיה אפשרות בספר אישי שנמצא באוצריא ללחוץ עליו בלחצן ימני והוא יפתח ישירות בוורד שלך
יש סיכוי?@יאיר-דניאל יש סיכוי לבקשה שלי?
יש סיכוי?אבדוק את זה, בל"נ.
-
@יאיר-דניאל חיפוש בספריה 'לא נמצא'
-
במחילה מכת"ר, המפתחים ומכל מתענייני 'וורד לאוצריא', השתמשתי עם זה לראשונה היום ולא הצלחתי להבין את הוורט, מה זה נותן לי? למה לא להשתמש עם וורד רגיל ועדכני עם המון אופציות ופיצ'רים ללא באגים וכו'?
-
בכל מקרה באנדרואיד יש קצת קושי למצוא משהו דומה לוורד להקלדה וזה יכול להיות נח
-
נשמח מאד באם תהיה אפשרות של שמירת הקבצים בתוך התוסף משום שכיום אם עושים שמור כאשר התוכנה נסגרת מה שכתבו נעלם ובאם עושים יצוא לוורד כל פעם צריך לייצא קובץ וורד חדש.
-
תודה רבה על ההוספה של שמירה בתוך התוסף.
חשבתי על הצעה אולי גם נוגע לוורד לאוצריא שפרסם י פל שכל קובץ שכותבים יוכל להיות מוצג כקובץ במחשב כך שאם אני מחפש קובץ שכתבתי באוצריא הוא יציג לי אותו בחיפוש במחשב (אולי אפשר לעשות קיצור דרך לכל קובץ כמו ללוח שנה)
כמו כן שתהיה אפשרות לגבות את המסמכים -
תודה רבה על ההוספה של שמירה בתוך התוסף.
חשבתי על הצעה אולי גם נוגע לוורד לאוצריא שפרסם י פל שכל קובץ שכותבים יוכל להיות מוצג כקובץ במחשב כך שאם אני מחפש קובץ שכתבתי באוצריא הוא יציג לי אותו בחיפוש במחשב (אולי אפשר לעשות קיצור דרך לכל קובץ כמו ללוח שנה)
כמו כן שתהיה אפשרות לגבות את המסמכים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות