בירור | עריכה בוורד
-
@ori-bensimon לא, לקחי את זה רק בשביל להראות לו... אני כבר משחרר...
@יום-חדש-מתחיל ההמרה נורמלית?
-
@יום-חדש-מתחיל ההמרה נורמלית?
@ori-bensimon לא יודע, לא בדקתי.
-
@ori-bensimon לא יודע, לא בדקתי.
@יום-חדש-מתחיל ואמורים לבדוק את זה כשעורכים, כלומר - האם עריכת ספרי דיקטה כוללת גם הגהה של הטקסט מול המקור?
-
@יום-חדש-מתחיל ואמורים לבדוק את זה כשעורכים, כלומר - האם עריכת ספרי דיקטה כוללת גם הגהה של הטקסט מול המקור?
@ori-bensimon לא חובה.
-
@יום-חדש-מתחיל
בדיקת איות?
הוא לא יודע מילה אחת ארמית.... -
@איש-בנימין לא בדיוק. הכנסנו לו הרבה מילים שהמשתמשים הכניסו, אבל כמובן ....
-
לא נראה לי רלוונטי.... לעבור על אלפי מילים שהוא לא מזהה....
-
@איש-בנימין אז תעלה ככה, מה אני יגיד לך...
@פלמנמוני האם ניתן להכניס אוטומטית את כל המילים מהתוכנה הזו: https://mitmachim.top/post/1158623
??כמו כן, בשרשור הזה: https://mitmachim.top/post/474180
יש עוד מילונים כאלו -
כמה דברים שיש לי לומר על עורך מנחם 14:
- בכלי של יצירת כותרות, יש "תצוגה מקדימה" שאמורה לעזור לראות את חלוקת הפסקאות בספר או משהו כזה... בפועל זה מראה את השורות הראשונות בספר, בחלוקה מוזרה ולא נכונה לשורות... לא הבנתי את הרעיון...
- "יצירת כותרות" - אתה צריך להכניס מילה מסויימת, ואז זה אוטומטית הופך לך את כל המילים הללו לכותרת. זה טוב רק אם כל הכותרות מתחילות במילה: "סימן" או "סעיף", וכדומה. לאותיות בלבד זה לא רלוונטי.
- הנ"ל גם מוסיף באופן אוטומטי את המילה שאחרי המילה שנבחרה לכותרת. (זה כנראה רעיון שאם בחרת את המילה: "פרק", לדוגמא, אז זה אוטומטי יכניס לכותרת: "פרק א', פרק ב'" וכו'. בפועל זה עשה לי "דיבור המתחיל" אחרי האות... זה לא תמיד מתאים.
- הנ"ל גם לא נותן לראות את מה הוא בוחר לפני שהוא הופך אותו לכותרת (שלא כמו החלפה של וורד, שיש אפשרות לראות מה הוא מצא לפני שאתה מחליט להחליף).
- נראה לי ממש באג - שמירה בלחצן "שמירה" בכרטיסיית "עורך אוצריא", לא שמר לי על הכותרות!!! רק על תיקוני טקסט... רק שמירה דרך הכלי של יצירת כותרות שמר לי על הכותרות....
בפועל עבדתי עם חיפוש והחלפה של וורד, עם הדרכה של ג'מיני איך מחפשים כל מיני דברים מסויימים. והחלפה לכותרת. היה מעולה!
-
עוד שאלה:
ספר שהוא מפרש על הגמרא, איך יוצרים לו קישורים לפיסקאות המתאימות במסכת? זה העורכים אמורים לעשות?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות