בקשת מידע | הגירסה הכי עדכנית של אוצריא
-
-
לאחר שתתוקן בעיית הסגירה, ראה בשרשור:
https://otzaria.org/forum/topic/1224/עדכון-גרסה-0.9.91-מוצ-ש-אמור-באגים-בבקשה.../380
ולאחר שתתוקן בעיית עדכוני הספרייה (חדשות טובות - ככה״נ סיימנו עם זה) + עוד כמה תיקונים בספרייה.
ולאחר שנתרשם שאין עוד באגים בתוכנה.
לא הרבה זמן אם ירצה ה׳, אבל אני חושב כך בערך מסוף אדר... -
לאחר שתתוקן בעיית הסגירה, ראה בשרשור:
https://otzaria.org/forum/topic/1224/עדכון-גרסה-0.9.91-מוצ-ש-אמור-באגים-בבקשה.../380
ולאחר שתתוקן בעיית עדכוני הספרייה (חדשות טובות - ככה״נ סיימנו עם זה) + עוד כמה תיקונים בספרייה.
ולאחר שנתרשם שאין עוד באגים בתוכנה.
לא הרבה זמן אם ירצה ה׳, אבל אני חושב כך בערך מסוף אדר... -
-
-
י.-פל. כתב:
מבחינתי - לא.
כעת אני חושב: אין כ״כ הרבה גם מה להוסיף... רוב רובן של הרעיונות שהוצעו - נכנסו כבר.
עוד חלק לא אמורות להכנס לתוכנה, והחבר׳ה פה עושים תוספים (אתה יכול גם! זה קל!) על ימין ועל שמאל. -
י.-פל. כתב:
מבחינתי - לא.
כעת אני חושב: אין כ״כ הרבה גם מה להוסיף... רוב רובן של הרעיונות שהוצעו - נכנסו כבר.
עוד חלק לא אמורות להכנס לתוכנה, והחבר׳ה פה עושים תוספים (אתה יכול גם! זה קל!) על ימין ועל שמאל. -
@המלאך אם התקנת את הגרסה הזאת ש@י.-פל. הביא לך, שים לב שלהרבה משתמשים אחרי הסגירה היא נשארת פתוחה במנהל המשימות, וזוללת משאבים ובטריה
-
י.-פל. כתב:
מבחינתי - לא.
עוד חלק לא אמורות להכנס לתוכנה, והחבר׳ה פה עושים תוספים (אתה יכול גם! זה קל!) על ימין ועל שמאל.כעת אני חושב: אין כ״כ הרבה גם מה להוסיף... רוב רובן של הרעיונות שהוצעו - נכנסו כבר.
אחרי התודה אלף פעמים על כל כך הרבה שיפורים, ומילוי הרבה משאלות טובות...
ובזאת נשלמה המלאכה ?!
האיתור יישאר כמות שהוא? בלי מיון? בלי זיהוי של כל הכותרות ?
במסך ספרייה (וגם באיתור) - לא ישופר הזיהוי של שמות הספרים בכתיב מלא וחסר? באפשרויות שונות של כתיב ?
בעיון - קבצי וורד לא יזכו להיות מוכרים ונקראים ?
ואנן מה יהא עלן ?
-
ציוני סעיף קטן בתוך שו"ע/טור?
יש סיכוי?
אולי אפי' פתיחת חלון בריחוף כמו בבר אילן... -
ובזאת נשלמה המלאכה ?!
במסך ספרייה (וגם באיתור) - לא ישופר הזיהוי של שמות הספרים בכתיב מלא וחסר? באפשרויות שונות של כתיב ?
ואנן מה יהא עלן ?
-
אתה יכול להצביע לי על תכונה חדשה ומשמעותית שביקשו, שלא נכנסה עדיין?
לא חיפשתי, אבל חזקה על חבר שלא הניח דבר...
ועל זאת הוקדמה התודה !איש-שלו כתב:
וכל העוסקים באמונה בצרכי ציבורָם
הקדוש ברוך הוא ישלם שׂכָרָם
שזכות אבותם מסייעתם, והוא ית' עוזרָם
להשלים כל חפצם ולמלא בתורה אוֹצָרָם. -
ובזאת נשלמה המלאכה ?!
ואנן מה יהא עלן ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות