בעיה | במצב כהה
-
פעם(-גירסאות קודמות) הצבע היה משתנה (של הכתב לא של הרקע - הפוך מהמצב הרגיל) ב2 הגירסאות האחרונות זה נשאר על הברירת מחדל - סגול אשמח שיסדרו את זה תודה
-
פעם(-גירסאות קודמות) הצבע היה משתנה (של הכתב לא של הרקע - הפוך מהמצב הרגיל) ב2 הגירסאות האחרונות זה נשאר על הברירת מחדל - סגול אשמח שיסדרו את זה תודה
-
@אפוכי-מטרתא לא הבנתי על מה דיברת
אם אתה חושב שזה באג תגיב כאן
אם זה לא מה שתיארתי שם, תכתוב כאן יותר הסבר על מה שכתבת@asz לא, התכוונתי למשהו אחר. אני מצרף צילום מסך ואתה יכול לראות שבחרתי צבע כחול. בכל זאת הטקסט נשאר סגול כמו בברירת מחדל. אני כעת על גירסה 91, אותה בעיה הייתה גם ב 88, אבל כמדומה שב 73 או משהו כזה זה היה בסדר. זו אולי הזדמנות להגיד תודה....

-
@asz לא, התכוונתי למשהו אחר. אני מצרף צילום מסך ואתה יכול לראות שבחרתי צבע כחול. בכל זאת הטקסט נשאר סגול כמו בברירת מחדל. אני כעת על גירסה 91, אותה בעיה הייתה גם ב 88, אבל כמדומה שב 73 או משהו כזה זה היה בסדר. זו אולי הזדמנות להגיד תודה....

זו אולי הזדמנות להגיד תודה....
תמיד אפשר
לא, התכוונתי למשהו אחר.
יכולת לכתוב
התכוונתי לדבר הרבה יותר חמור....
אני כעת בודק מה קורה לאחר השינויים שלי, למיטב זכרוני אין בעיה של שינוי צבעים
עריכה: אין בעיה לאחר השינוי שלי (שעדיין לא נכנס)
תודה -
זו אולי הזדמנות להגיד תודה....
תמיד אפשר
לא, התכוונתי למשהו אחר.
יכולת לכתוב
התכוונתי לדבר הרבה יותר חמור....
אני כעת בודק מה קורה לאחר השינויים שלי, למיטב זכרוני אין בעיה של שינוי צבעים
עריכה: אין בעיה לאחר השינוי שלי (שעדיין לא נכנס)
תודה@asz בגירסה 993 זה כבר אחרי השינוי? כי הבעיה עדיין קיימת..

-
@asz בגירסה 993 זה כבר אחרי השינוי? כי הבעיה עדיין קיימת..

-
הבנתי את הבעיה! אתה כנראה על מצב כהה ולכן זה עובד אבל במצב מערכת זה לא עובד מאוד מוזר אבל ככה זה. מה שיותר מוזר זה שאחרי שאתה משנה את הצבע במצב כהה זה נותן לך לשנות גם במצב מערכת אבל אם שינית את הצבע במצב בהיר מצב מערכת נתקע על הצבע הקיים ולא ניתן לשינוי. כנראה יש בעיה בהגדרה של מצב מערכת שזה לא משנה לגמרי למצב כהה מבחינת כל ההגדרות... תודה רבה בכל אופן!

-
הבנתי את הבעיה! אתה כנראה על מצב כהה ולכן זה עובד אבל במצב מערכת זה לא עובד מאוד מוזר אבל ככה זה. מה שיותר מוזר זה שאחרי שאתה משנה את הצבע במצב כהה זה נותן לך לשנות גם במצב מערכת אבל אם שינית את הצבע במצב בהיר מצב מערכת נתקע על הצבע הקיים ולא ניתן לשינוי. כנראה יש בעיה בהגדרה של מצב מערכת שזה לא משנה לגמרי למצב כהה מבחינת כל ההגדרות... תודה רבה בכל אופן!

-
@asz אני אתן 2 הערות נוספות בעניין:
1 נראה לי נכון יותר שברירת המחדל תהיה מצב מערכת ולא מצב בהיר.
2 המצב הוא שכשפותחים את התוכנה היא נפתחת על מצב ברירת המחדל של הצבעים (בהיר וחום) ורק אחרי שנייה היא מתאפסת לצבעים של בחירת המשתמש.(אני מעולם לא כתבתי קוד אבל נראה לי נכון יותר מבחינת קוד להגדיר צבע <background> שיוגדר ע"י המשתמש ולא לעשות 2 שכבות של ברירת מחדל וההגדרה של המשתמש, שכנראה זה מה שקורה עכשיו.. אני לא באמת יודע רק אם זה עולה לשנייה אז כנראה זה מה שקורה... יכול להיות שאני מדבר שטויות אז אל תתייחס)
-
2 המצב הוא שכשפותחים את התוכנה היא נפתחת על מצב ברירת המחדל של הצבעים (בהיר וחום) ורק אחרי שנייה היא מתאפסת לצבעים של בחירת המשתמש.(אני מעולם לא כתבתי קוד אבל נראה לי נכון יותר מבחינת קוד להגדיר צבע <background> שיוגדר ע"י המשתמש ולא לעשות 2 שכבות של ברירת מחדל וההגדרה של המשתמש, שכנראה זה מה שקורה עכשיו.. אני לא באמת יודע רק אם זה עולה לשנייה אז כנראה זה מה שקורה... יכול להיות שאני מדבר שטויות אז אל תתייחס)
-
לא יודע אם זה נכון ככה
2 המצב הוא שכשפותחים את התוכנה היא נפתחת על מצב ברירת המחדל של הצבעים (בהיר וחום) ורק אחרי שנייה היא מתאפסת לצבעים של בחירת המשתמש.
בטיפול
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות