הסבר | אין לי אפשרות להגיב במקום, אז פתחתי שרשור כאן
-
הרב @י.-פל. קצף עלי כאן אך בשרשור ההוא אין לי אפשרות להגיב...
בכל אופן 2 תשובות בדבר:
א. כמו שכתבתי בעבר, אין לי בכלל הבנה בתכנות, מה שעשיתי זה רק משחק עם הAI ובמהלך הנסיונות לשנות את העיצוב הוא התחיל לשנות גם את המבנה - אז עזבתי בינתיים. (ואין לי מושג מה זה מטריאל 3 ואיך עושים איתו דברים)
ב. כמו שנכתב בפוסט, זה משהו שנבנה בהתחלה לשימוש אישי, ולכן נעשה בעיצוב מסגנון אחר. חשבתי להעלות אותו לתועלת הרבים, ולכן התאמתי אותו כתוסף לאוצריא. אילו מראש זה היה נבנה לאוצריא יתכן בהחלט שזה היה נראה אחרת.
אקווה שבהמשך אצליח לשנות את המראה - בינתיים מי שיהנה מזה כמות שהוא - יערב לו. ומי שלא - לא אלין עליו... -
בכל אופן 2 תשובות בדבר:
א. כמו שכתבתי בעבר, אין לי בכלל הבנה בתכנות, מה שעשיתי זה רק משחק עם הAI ובמהלך הנסיונות לשנות את העיצוב הוא התחיל לשנות גם את המבנה - אז עזבתי בינתיים. (ואין לי מושג מה זה מטריאל 3 ואיך עושים איתו דברים)
ב. כמו שנכתב בפוסט, זה משהו שנבנה בהתחלה לשימוש אישי, ולכן נעשה בעיצוב מסגנון אחר. חשבתי להעלות אותו לתועלת הרבים, ולכן התאמתי אותו כתוסף לאוצריא. אילו מראש זה היה נבנה לאוצריא יתכן בהחלט שזה היה נראה אחרת.
אקווה שבהמשך אצליח לשנות את המראה - בינתיים מי שיהנה מזה כמות שהוא - יערב לו. ומי שלא - לא אלין עליו...א. כמו שכתבתי בעבר, אין לי בכלל הבנה בתכנות, מה שעשיתי זה רק משחק עם הAI ובמהלך הנסיונות לשנות את העיצוב הוא התחיל לשנות גם את המבנה - אז עזבתי בינתיים. (ואין לי מושג מה זה מטריאל 3 ואיך עושים איתו דברים)
אתה לא צריך הבנה - פשוט תכתוב לקלוד שאתה צריך עיצוב במטריאל3.
ותעלה לו תוסף לדוגמא - אחד מן התוספים שיש עליהם בחנות תגית "מראה תואם לאוצריא" -
בכל אופן 2 תשובות בדבר:
אקווה שבהמשך אצליח לשנות את המראה - בינתיים מי שיהנה מזה כמות שהוא - יערב לו. ומי שלא - לא אלין עליו... -
-
בכל אופן 2 תשובות בדבר:
אקווה שבהמשך אצליח לשנות את המראה - בינתיים מי שיהנה מזה כמות שהוא - יערב לו. ומי שלא - לא אלין עליו...א. כמו שכתבתי בעבר, אין לי בכלל הבנה בתכנות, מה שעשיתי זה רק משחק עם הAI ובמהלך הנסיונות לשנות את העיצוב הוא התחיל לשנות גם את המבנה - אז עזבתי בינתיים. (ואין לי מושג מה זה מטריאל 3 ואיך עושים איתו דברים)
הרבה יותר פשוט:
תן לו את התגובה שלי עם הmd הללו:
https://github.com/Otzaria/otzaria/blob/dev/docs/plugin-sdk/README.md
https://github.com/Otzaria/otzaria/blob/dev/docs/plugin-sdk/API_REFERENCE.md
https://github.com/Otzaria/otzaria/blob/dev/docs/plugin-sdk/DESIGN_GUIDE.md
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות