הצעת ייעול | בקשה / תוסף ללימוד לבד לפי הספק שעתי
-
חשבתי לתוסף חדש, על דרך התוסף של שמירת סדרים, רק בקונספט אחר.
מטרת התוסף: עזרה בשמירת סדרי לימוד אישיים, במגוון נושאים. באמצעות הגדרת זמן לימוד לכל נושא. ובדיקת התוכנה עם עמדת ביעדים, באמצעות סימון כניסה ויציאה. וכן גרפים יומיים ושבועיים.הרעיון הוא לתת אפשרות לבחירת זמן קבוע ללימוד משהו מסויים ולמעקב האם הלימוד מתקדם לפי הקצב או שלא,
הוספתי בספוילר רעיונות נוספיםעל התוסף להכיל שלש חלונות: חלון הגדרות, חלון גרף, חלון כניסה.
חלון הגדרות: על התוסף לתת אפשרות להגדיר לימודים שונים, וכן להגדיר את הזמן המומלץ בהם [כדאי שיהיה אופציה יומית ושבועית]. כדאי להוסיף, אפשרות לתזכורת במסך בעת שהגיעוי לסך הלימוד הרצוי. כמובן כפתורים למחיקה ועריכה. כדאי בהגדרות של שעות הלימוד להוסיף אפשרות להגדיר גם ימים מיוחדים [נניח יום שישי] לשעות אחרות.
חלון כניסה: כפתורי הלימוד שהוגדרו בהגדרות. וכפתור גדול באמצע שנותן אפשרות – להתחיל לימוד/לסיים לימוד. בתוספת כפתור קטן בצידו, שנותן אפשרות להשהות לימוד. כמובן יופיע למטה בקטן את הזמן שנשאר עד סוף הסדר. כדאי שיהיה ניתן ללמוד תוך כדי כמה לימודים, [כך אפשר לחלק את לימוד הערב לשעות ונושאים].
חלון גרף: בחלון הגרף יש אפשרות לראות את ההתקדמות היומית והשבועית, בכל לימוד בפני עצמו, ובכל הלימודים בב"א. כדאי שבחלון הגרף יהיה ניתן להוסיף הערות על לימודים מסויימים שבהם יש להתקדם.
כמובן יש עוד מה לשפר בזה זה מה שהעלתי בחכתי.
-
כעת אני רואה כזה סגנון של תוסף רק בהספקים של לימוד אני מדבר על הספקים שעתיים https://otzaria.org/forum/post/16997
-
חשבתי לתוסף חדש, על דרך התוסף של שמירת סדרים, רק בקונספט אחר.
מטרת התוסף: עזרה בשמירת סדרי לימוד אישיים, במגוון נושאים. באמצעות הגדרת זמן לימוד לכל נושא. ובדיקת התוכנה עם עמדת ביעדים, באמצעות סימון כניסה ויציאה. וכן גרפים יומיים ושבועיים.הרעיון הוא לתת אפשרות לבחירת זמן קבוע ללימוד משהו מסויים ולמעקב האם הלימוד מתקדם לפי הקצב או שלא,
הוספתי בספוילר רעיונות נוספיםעל התוסף להכיל שלש חלונות: חלון הגדרות, חלון גרף, חלון כניסה.
חלון הגדרות: על התוסף לתת אפשרות להגדיר לימודים שונים, וכן להגדיר את הזמן המומלץ בהם [כדאי שיהיה אופציה יומית ושבועית]. כדאי להוסיף, אפשרות לתזכורת במסך בעת שהגיעוי לסך הלימוד הרצוי. כמובן כפתורים למחיקה ועריכה. כדאי בהגדרות של שעות הלימוד להוסיף אפשרות להגדיר גם ימים מיוחדים [נניח יום שישי] לשעות אחרות.
חלון כניסה: כפתורי הלימוד שהוגדרו בהגדרות. וכפתור גדול באמצע שנותן אפשרות – להתחיל לימוד/לסיים לימוד. בתוספת כפתור קטן בצידו, שנותן אפשרות להשהות לימוד. כמובן יופיע למטה בקטן את הזמן שנשאר עד סוף הסדר. כדאי שיהיה ניתן ללמוד תוך כדי כמה לימודים, [כך אפשר לחלק את לימוד הערב לשעות ונושאים].
חלון גרף: בחלון הגרף יש אפשרות לראות את ההתקדמות היומית והשבועית, בכל לימוד בפני עצמו, ובכל הלימודים בב"א. כדאי שבחלון הגרף יהיה ניתן להוסיף הערות על לימודים מסויימים שבהם יש להתקדם.
כמובן יש עוד מה לשפר בזה זה מה שהעלתי בחכתי.
-
כעת אני רואה כזה סגנון של תוסף רק בהספקים של לימוד אני מדבר על הספקים שעתיים https://otzaria.org/forum/post/16997
כעת אני רואה כזה סגנון של תוסף רק בהספקים של לימוד אני מדבר על הספקים שעתיים
אנסה אולי להוסיף את זה לתוסף מעקב לימוד.
נראה לי עדיף מאשר עוד תוסף ועוד תוסף ועוד...האמת אני כבר באמצע לפתח תוסף אוצרמונקי להרצת סקריפטים, במקום כ"כ הרבה תוספים - אוחזים כבר ב10!
סתם, אני לא מפתח דבר כזה, אם מישהו השתכנע... -
נראה לי עדיף מאשר עוד תוסף ועוד תוסף ועוד...האמת אני כבר באמצע לפתח תוסף אוצרמונקי להרצת סקריפטים, במקום כ"כ הרבה תוספים - אוחזים כבר ב10!
סתם, אני לא מפתח דבר כזה, אם מישהו השתכנע...@יאיר-דניאל לבנתיים אני באמת משתמש בתוסף מעקב לימוד בדיוק בשביל זה.
אם כבר אתה עובד עליו [אשריך, תודה רבה] הממשק שלו מעצבן, אי אפשר לקדם שם משהו?
שיהיה לפחות כמו התמונות של התוסף... -
סתם, אני לא מפתח דבר כזה, אם מישהו השתכנע... -
אוחזים כבר ב10!
לכ״כ קצת זמן - זה יפה.
אבל זה ממש מעט...
מחכה לראות את ה1000! -
@יאיר-דניאל לבנתיים אני באמת משתמש בתוסף מעקב לימוד בדיוק בשביל זה.
אם כבר אתה עובד עליו [אשריך, תודה רבה] הממשק שלו מעצבן, אי אפשר לקדם שם משהו?
שיהיה לפחות כמו התמונות של התוסף... -
כעת אני רואה את השרשור הזה.
תשובה ניתן למצוא כאן
אני שמח שכבר יש לזה שימוש - אולי זה ימריץ אותי לנסות בכל אופן לעבוד אל זה.@סנאי אז שניה - אתה הולך להוסיף את זה לתוסף שלך, או שאוסיף את זה לשלי?
תסביר לי במשפט מה התוסף שלך כולל, כי אני לא זוכר כרגע. -
@סנאי אז שניה - אתה הולך להוסיף את זה לתוסף שלך, או שאוסיף את זה לשלי?
תסביר לי במשפט מה התוסף שלך כולל, כי אני לא זוכר כרגע. -
@יאיר-דניאל לא הלילה...תראה כאן אין לי כח להסביר
בכל אופן מה התכוונת להוסיף? מדובר על שינוי עיצוב גרידא, לא?@סנאי לא - מדובר בהוספת טיימר לימוד.
-
@סנאי לא - מדובר בהוספת טיימר לימוד.
@יאיר-דניאל אה אוקיי הבנתי
לא נראה לי יש לי כח וזמן לזה כרגע
בכל אופן אם מישהו ירצה להוסיף לזה יוכל לשלוח לי את הקובץ המעודכן ואני אעדכן בחנות -
@יאיר-דניאל אה אוקיי הבנתי
לא נראה לי יש לי כח וזמן לזה כרגע
בכל אופן אם מישהו ירצה להוסיף לזה יוכל לשלוח לי את הקובץ המעודכן ואני אעדכן בחנות@סנאי לא הבנתי את האירוע.
תכלס גם אני וגם אתה פיתחנו תוסף מעקב לימוד יומי, לא? -
@סנאי לא הבנתי את האירוע.
תכלס גם אני וגם אתה פיתחנו תוסף מעקב לימוד יומי, לא?@יאיר-דניאל אני גם לא הבנתי.
שתינו פיתחנו תוסף - מצויין
מה תכל'ס?
אגב איפה התוסף שלך? לא רואה בחנות -
הוא לא בחנות כיון שאני באמצע לתקן אותו.
בכ"א ביקשתי כעת מקלוד סקירה על שני התוספים, מה השוני ביניהם.
נראה לי אקח ממך כמה חלקים ואפרסם אותו עם קרדיט לך - אל תדאג...ואוסיף את העניין של מעקב זמן לימוד - כמו שביקש והציע @יוסי-כהן
-
נראה לי אקח ממך כמה חלקים ואפרסם אותו עם קרדיט לך - אל תדאג...ואוסיף את העניין של מעקב זמן לימוד - כמו שביקש והציע @יוסי-כהן
@יאיר-דניאל אפשר קרדיט משותף.
אם אתם משלבים את מה שאני הצעתי, תוסיפו גם קרדיט לי
משהו בסגנון 'יוזם'😉😋 -
נראה לי הרב י. פל מעוניין בריבוי התוספים
כך שגם אם שלך בסוף יצא טוב יותר (מאמין שכך) לא יזיק להשאיר גם וגם -
נראה לי הרב י. פל מעוניין בריבוי התוספים
כך שגם אם שלך בסוף יצא טוב יותר (מאמין שכך) לא יזיק להשאיר גם וגם@סנאי אם כך, בשמחה - נעלה את שלושתם אחרי זה...
-
@סנאי אם כך, בשמחה - נעלה את שלושתם אחרי זה...
@יאיר-דניאל ד.א. נזכרתי בעוד משהו שעשיתי שלדעתי תועלתי - התאריך מתחלף בארבע לפנות בוקר
בדרך כלל מי שיש לו הספק ביום מסויים - הלילה הולך בזה אחר היום.
אם תרצה להכניס את זה גם לשלך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות