בירור | תוסף ספריית אוצריא
-
נראה לי מורכב לעשות את כל האפשרויות כמו שיש באתר - אבל אינני מכיר את האתר היטב.
מה אומרים?
@יום-חדש-מתחיל @ע-ה-דכו-ע @פלמנמוני
תודה! -
השעה עכשיו שש, וניסת את זה לפני 13 שעות....
לא חמוד...
יש שם עוד הודעה אחת לפני זה גם.לא ברור לי באיזה הקשר, אבל מופיע שם של פרטי של מישהו,
איפה?
@יאיר-דניאל
אני שמח לשמוע שאני חמוד! -
תודה!
מה שמעניין הוא - שזו הודעה ששלחתי ממייל של מישהו - שקיבל משום מה דיווח על פתיחת נושא בגיטאב. שלא קשור אליו.
וההודעה - נשלחה לגיטאב...
קיצור משהו שם בסקריפט לא בנוי מדוייק. אני צריך לטפל בזה... -
@חד-בדרא
אני ממש לא מבין אותך.
יש כבר כמה וכמה כלי עריכה אופליין שאפשר להוריד אותם באתר [יותר מדוייק: את כל הכלים שיש באונליין, וגם כלים נוספים].אז בשביל מה כל הסיפור הזה?
אתה מכיר מישהו שיש לו אינטרנט במחשב שלו, ולא רק זה, אלא שפתוח אצלו אתרים (לא רק מייל), אבל הוא לא מוכן להיכנס לאתרים???מה הסיפור המוזר הזה???
-
@חד-בדרא
אני ממש לא מבין אותך.
יש כבר כמה וכמה כלי עריכה אופליין שאפשר להוריד אותם באתר [יותר מדוייק: את כל הכלים שיש באונליין, וגם כלים נוספים].אז בשביל מה כל הסיפור הזה?
אתה מכיר מישהו שיש לו אינטרנט במחשב שלו, ולא רק זה, אלא שפתוח אצלו אתרים (לא רק מייל), אבל הוא לא מוכן להיכנס לאתרים???מה הסיפור המוזר הזה???
@יום-חדש-מתחיל
מיועד לאנשים שיש להם במלול נטפרי וכדו' רק מייל למשל אבל כן תוכנות וקבלת עדכונים שרצות על אי'
אני לא יודע אם זה באמת יוכל לעבוד כתוסף אני לא יודע איך התוסף עובד וזה חלק מהשאלהאני אישית יש לי אינט רט לקבלת עידוכנים של אוצריא וכדו' ומיייל של אאטלוק אבל הדפדפן לא מותקן על המחשב
@יום-חדש-מתחיל
לא רוצה? לא צריך!!!!!
הצעתי לתועלת
נראה לך שלא, אז לא..
מלבד שלדעתי זה יקל במקום להוריד ולהעלות זה יהיה אוטמזציה מלאהאבל שוב אם לא בא לך אז לא
-
@יום-חדש-מתחיל
מיועד לאנשים שיש להם במלול נטפרי וכדו' רק מייל למשל אבל כן תוכנות וקבלת עדכונים שרצות על אי'
אני לא יודע אם זה באמת יוכל לעבוד כתוסף אני לא יודע איך התוסף עובד וזה חלק מהשאלהאני אישית יש לי אינט רט לקבלת עידוכנים של אוצריא וכדו' ומיייל של אאטלוק אבל הדפדפן לא מותקן על המחשב
@יום-חדש-מתחיל
לא רוצה? לא צריך!!!!!
הצעתי לתועלת
נראה לך שלא, אז לא..
מלבד שלדעתי זה יקל במקום להוריד ולהעלות זה יהיה אוטמזציה מלאהאבל שוב אם לא בא לך אז לא
-
@יום-חדש-מתחיל
@יום-חדש-מתחיל
לא רוצה? לא צריך!!!!!
הצעתי לתועלת
נראה לך שלא, אז לא..
-
י י. פל. סימן נושא זה כנושא רגיל ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות