בירור | תוסף ספריית אוצריא
-
@י.-פל.
למה שלא יהי גישה לעריכת הספרים דרך התוכנה
נכון שבעקרון זברים כאלו ח"ו להכניס וכפי שיכתוב לי @יאיר-דניאל
אך כמוד' שלענין זה יש להקל לצורך הכלל, לעשות כזה תוסף!
כמובן שמי שמצב מנותק כלל לא יהיה,
אבל שיוכלו לערוך מכאן גם אופליין בהתחברות יבחרו עמודים, ויערכו כשמזדמן ובחיבור זה יתעדכן ויעלה לספריה,לא? -
ח חד בדרא מחק נושא זה ב
-
ח חד בדרא שחזר נושא זה ב
-
@י.-פל.
אני יכול להסכים עם הרעיון - חלקית, כלומר:
שיורידו את הספרים כמו בני אדם בצורה נורמלית דרך האתר...
אבל שיוכלו לערוך את זה באמצעות תוסף, או לכה"פ לשלוח בחזרה דרך תוסף - באותו הרעיון של התוסף דיווח באגים, שאגב, עובד מצויין!
אל תשאל באיזה שעה ניסיתי אותו באופן סופי וראיתי שהוא עובד טוב מאוד, ב"ה. למרות חוסר ידיעתי הרבה והמלאה בסקריפטים ודומיו.
כנראה יש משהו בג'מיני פרו...
אני עוד מעט מעלה אותו, אני מעצב אותו במדוייק כמה שידי משגת במטריאל 3, שחמת המלך לא תקצוף עלי... -
@י.-פל.
אבל שיוכלו לערוך את זה באמצעות תוסף, או לכה"פ לשלוח בחזרה דרך תוסף - באותו הרעיון של התוסף דיווח באגים, שאגב, עובד מצויין!
אל תשאל באיזה שעה ניסיתי אותו באופן סופי וראיתי שהוא עובד טוב מאוד, ב"ה. למרות חוסר ידיעתי הרבה והמלאה בסקריפטים ודומיו.
אני עוד מעט מעלה אותו, אני מעצב אותו במדוייק כמה שידי משגת במטריאל 3, שחמת המלך לא תקצוף עלי...שחמת המלך לא תקצוף עלי...
כבר קצפה, ב:

-
@י.-פל.
אני עוד מעט מעלה אותו, אני מעצב אותו במדוייק כמה שידי משגת במטריאל 3, שחמת המלך לא תקצוף עלי...ל תשאל באיזה שעה ניסיתי אותו באופן סופי
השעה עכשיו שש, וניסת את זה לפני 13 שעות....

לא ברור לי באיזה הקשר, אבל מופיע שם של פרטי של מישהו, אם זה שלך (ואולי גם אם לא) תמחוק את השורה הזו.
-
@י.-פל.
אני עוד מעט מעלה אותו, אני מעצב אותו במדוייק כמה שידי משגת במטריאל 3, שחמת המלך לא תקצוף עלי...שיורידו את הספרים כמו בני אדם בצורה נורמלית דרך האתר...
לא הרווחנו כלום, (כמעט) חלק עיקרי מהרעיון הוא הגישה הנוחה יותר,
בלי להוריד להעתיק וכו', אלא להכנס לבחור עמוד ולהמשיך בנסיעה אובכל זמן פנוי רגע או סתם כשהחבורתא הלך לרגע ואחכ זה יתעדכןשימו לב משהו חדש בפורום

-
ל תשאל באיזה שעה ניסיתי אותו באופן סופי

לא ברור לי באיזה הקשר, אבל מופיע שם של פרטי של מישהו, אם זה שלך (ואולי גם אם לא) תמחוק את השורה הזו.
לא חמוד...
יש שם עוד הודעה אחת לפני זה גם.לא ברור לי באיזה הקשר, אבל מופיע שם של פרטי של מישהו,
איפה?
-
לא הרווחנו כלום, (כמעט) חלק עיקרי מהרעיון הוא הגישה הנוחה יותר,
בלי להוריד להעתיק וכו', אלא להכנס לבחור עמוד ולהמשיך בנסיעה אובכל זמן פנוי רגע או סתם כשהחבורתא הלך לרגע ואחכ זה יתעדכןשימו לב משהו חדש בפורום

-
@י.-פל. לא.
הוא רוצה להוריד ספרים לדוגמא ספרי דיקטה ולערוך אותם, ולשלוח - והכל, או לפחות ההורדה והעלאה דרך תוסף. -
הוא רוצה שהוא יוכל לערוך אופליין.
אבל אינני דובר שלו.
אולי ש@חד-בדרא יפתח את פיו ויאמר את אשר על ליבו? -
בדיוק!!, אבל גם זה לא רק זה..
מה העניין בזה? מה רע באתר?
הרב @י.-פל. אינני על מחשב אונליין רוב היום וכמוני רבים!
רבים היו שמחים להצטרף לטובת הכל לערוך ספרים,
הצעתי היתה ליעל את הגישה שזה יהיה דרך אוצריא בחירת עמודים לעריכה,
וכן שזה יהיה אופליין אני אבחר עמוד ויוריד אותו דרך תוסף יעודי שיבנה לצורך כך,
אערוך אותו במחלך היום כשיש לי דקות פנויות ואני בין כה הרי לומד עם אוצריא....
ובסוף היום בלילה עושים עדכון (או שזה קורה אוטומטית) וזה עולה ישירות ומתעדכן באתר,בדיוק כמו שאת חנות התוספים יש כתוסף?, כך שגם את אתר העריכה תמיר אותו לתוסף בדיוק (או בערך) כמו שהוא פשוט וקל
עכשיו מובן ?
-
אז אם אתה רוצה, אתה יכול לקחת את הדפים שיש כבר לעריכת ספרי דיקטה, ולהכניס אותם כתוסף ולהשתמש, מה הסיפור הגדול? (רק לשם הדוגמה:fe967137-a3c5-49b5-b7c5-ebec6ef8fc56-כעין וורד.otzplugin )
-
בדיוק!!, אבל גם זה לא רק זה..
מה העניין בזה? מה רע באתר?
הרב @י.-פל. אינני על מחשב אונליין רוב היום וכמוני רבים!
רבים היו שמחים להצטרף לטובת הכל לערוך ספרים,
הצעתי היתה ליעל את הגישה שזה יהיה דרך אוצריא בחירת עמודים לעריכה,
וכן שזה יהיה אופליין אני אבחר עמוד ויוריד אותו דרך תוסף יעודי שיבנה לצורך כך,
אערוך אותו במחלך היום כשיש לי דקות פנויות ואני בין כה הרי לומד עם אוצריא....
ובסוף היום בלילה עושים עדכון (או שזה קורה אוטומטית) וזה עולה ישירות ומתעדכן באתר,בדיוק כמו שאת חנות התוספים יש כתוסף?, כך שגם את אתר העריכה תמיר אותו לתוסף בדיוק (או בערך) כמו שהוא פשוט וקל
עכשיו מובן ?
-
@י.-פל.
אני עוד מעט מעלה אותו, אני מעצב אותו במדוייק כמה שידי משגת במטריאל 3, שחמת המלך לא תקצוף עלי... -
> @יאיר-דניאל כתב:
מי שלא משתמש באתרים לא בנ"א ח"ו? תמהני עליך שאתה תכתוב דבר כזה....
@חד-בדרא ???
אדרבה - הוא אדם השלם!
לגופו של דבר כוונתי הייתה להוריד בצורה נורמלית וישירה, במקום לעבור דרך תוסף.
בכל מקרה סליחה אם לא הובנתי. -
@חד-בדרא ???
אדרבה - הוא אדם השלם!
לגופו של דבר כוונתי הייתה להוריד בצורה נורמלית וישירה, במקום לעבור דרך תוסף.
בכל מקרה סליחה אם לא הובנתי. -
ח חד בדרא סימן נושא זה כשאלה ב
-
וישירה
אבל זה לא ישיר!!!
זה להוריד להעתיק לאונקי להחזיר לאונקי להעלות בחד"מ זה לא נקרא ישיר.... -
-
שניה - אם אין לך רשת במחשב, מה יעזור תוסף?
יש לו בבוקר, לפני הכולל. וגם בערב.
לגופם של דברים - אתה רוצה גם לערוך אותו בתוסף או רק להוריד ולעלות דרכו?
הכל!
בדיוק כמו באתר (שלא ראיתיו בכלל...)רק להבהרה לא ביקשתי מה אני רוצה אלא חשבתי בשביל כולם, מה יהיה נוח לציבור לערוך ומה יוסיף עורכים לאתר,
אז זה לא תליו רק בדעתי אלא גם בדעתך במידה שווה.. יחד עם עוד כמה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות