בקשה | בקשה / רעיון לתוסף של הספק לפי תכנית
-
אם מישהו יכול לעשות
תוסף של הספק ליום
למשל אם לקחתי על עצמי ללמוד מס' משניות ביום
שאני יוכל לכתוב תאריך התחלה ואת הקצב
מס' משניות, פרקים, סימנים וכד'
וכל יום שאני יפתח את התוכנה זה יתזכר איפה אני אוחז או יפתח את זה בפועלאני מאמין שזה יכול לעזור להרבה
לי זה ודאי יעזור...אני לא מבין בזה אם זה דבר מסובך או קל אבל מסתומא החכמים פה
-
אם מישהו יכול לעשות
תוסף של הספק ליום
למשל אם לקחתי על עצמי ללמוד מס' משניות ביום
שאני יוכל לכתוב תאריך התחלה ואת הקצב
מס' משניות, פרקים, סימנים וכד'
וכל יום שאני יפתח את התוכנה זה יתזכר איפה אני אוחז או יפתח את זה בפועלאני מאמין שזה יכול לעזור להרבה
לי זה ודאי יעזור...אני לא מבין בזה אם זה דבר מסובך או קל אבל מסתומא החכמים פה
בטיפול...
-
בטיפול...
בטיפול...
יישר כח
וכל הכבוד על בזריזות
טרם יקראו.... -
בטיפול...
יישר כח
וכל הכבוד על בזריזות
טרם יקראו....הנה ראשוני
עוד מעט מעלה מתוקן עם אייקונים מתאימים וכמה תיקונים ושיפורים - אבל קודם לכן - אשמח אם תבדוק אם זה עובד - אין לי כרגע את ספריית אוצריא עצמה במחשב - רק את התוכנהבעקבות כך שהבן שלי לא חש בטוב ונשארתי היום בבית - אז בין לבין יצרתי את זה
com.daily_study_tracking.newplugin.otzplugin
|

-
נראה מצויין
אם היה אפשר לשדרג את זה לדוגמא לכל הששה סדרי משנה והתלמוד בבלי וכד' (מסתומא יש בספריה איזה קטגוריה)
ואז שיהיה אפשר לבחור לא לפי חשבון משניות כי קשה לספור (בהרבה מסכתות)
אלא שאני יציין לו משנה מסוימת או כל דבר אחר ומשם הוא ירוץ לבד לפי הקצב המוגדרזה אולי חוצפה לבקש ..
אבל מכיוון שנותנים פה כזו הרגשה טובהדבר נוסף אני לא יודע אם זה בעיה רק אצלי (נראה לי שהוזכר פעם) שא"א אפשר לכתוב בתוספים וזה עבד לי רק עם העתק הדבק
יישר כח גדול גדולורפואה שלמה לילד
-
נראה מצויין
אם היה אפשר לשדרג את זה לדוגמא לכל הששה סדרי משנה והתלמוד בבלי וכד' (מסתומא יש בספריה איזה קטגוריה)
אלא שאני יציין לו משנה מסוימת או כל דבר אחר ומשם הוא ירוץ לבד לפי הקצב המוגדרזה אולי חוצפה לבקש ..
אבל מכיוון שנותנים פה כזו הרגשה טובהדבר נוסף אני לא יודע אם זה בעיה רק אצלי (נראה לי שהוזכר פעם) שא"א אפשר לכתוב בתוספים וזה עבד לי רק עם העתק הדבק
יישר כח גדול גדולורפואה שלמה לילד
כבר קיים כעת בעיקרון - אתה פשוט צריך להזין את שם הספר - ואיך שקוראים לו באוצריא
אתה הרבה יותר מצודק, באמת רציתי לתקן את זה בהמשך - שזה ישאב אוטומטי - אחרי שיזינו את שם הספר כפי איך שהוא נקרא באוצריא.
זה אולי חוצפה לבקש ..
אבל מכיוון שנותנים פה כזו הרגשה טובהלא חוצפה ולא נעליים, זכותך לבקש. זכותי לא לקיים

דבר נוסף אני לא יודע אם זה בעיה רק אצלי (נראה לי שהוזכר פעם) שא"א אפשר לכתוב בתוספים וזה עבד לי רק עם העתק הדבק
יישר כח גדול גדוללא נתקלתי בכזו בעיה אצלי
@נצח-ישראל-לא-ישקר הכל בסדר, הוא כבר מרגיש טוב... היה לו חום אז לא יכולתי לשלוח אותו לגן... תודה בכ"א :)
-
כבר קיים כעת בעיקרון - אתה פשוט צריך להזין את שם הספר - ואיך שקוראים לו באוצריא
אתה הרבה יותר מצודק, באמת רציתי לתקן את זה בהמשך - שזה ישאב אוטומטי - אחרי שיזינו את שם הספר כפי איך שהוא נקרא באוצריא.
זה אולי חוצפה לבקש ..
אבל מכיוון שנותנים פה כזו הרגשה טובהלא חוצפה ולא נעליים, זכותך לבקש. זכותי לא לקיים

דבר נוסף אני לא יודע אם זה בעיה רק אצלי (נראה לי שהוזכר פעם) שא"א אפשר לכתוב בתוספים וזה עבד לי רק עם העתק הדבק
יישר כח גדול גדוללא נתקלתי בכזו בעיה אצלי
@נצח-ישראל-לא-ישקר הכל בסדר, הוא כבר מרגיש טוב... היה לו חום אז לא יכולתי לשלוח אותו לגן... תודה בכ"א :)
לא נתקלתי בכזו בעיה אצלי
זה קיים לי גם בתוספים אחרים
זכור לי שמישהו העיר את זה
אבל לא הצלחתי למצוא
אולי יש איזה הרשאות שצריך לשנות במחשב? -
לא נתקלתי בכזו בעיה אצלי
זה קיים לי גם בתוספים אחרים
זכור לי שמישהו העיר את זה
אבל לא הצלחתי למצוא
אולי יש איזה הרשאות שצריך לשנות במחשב?@נצח-ישראל-לא-ישקר
לך תדע- אולי זה קשור לזה?
תנסה להריץ כמנהל -
@נצח-ישראל-לא-ישקר
תנסה להריץ כמנהל@נצח-ישראל-לא-ישקר
תנסה להריץ כמנהללא עזר
דבר נוסף אם אפשר להוסיף כמה תוכניות
וכן סתם הצעת יעול לתוספים שיהיה אפשר להזיז לפי בחירה מה יותר ימינה וכו' לבחור את הסדר שלהם
יישר כח
-
@נצח-ישראל-לא-ישקר
תנסה להריץ כמנהללא עזר
דבר נוסף אם אפשר להוסיף כמה תוכניות
וכן סתם הצעת יעול לתוספים שיהיה אפשר להזיז לפי בחירה מה יותר ימינה וכו' לבחור את הסדר שלהם
יישר כח
@נצח-ישראל-לא-ישקר כן - אפשר כמה תוכניות, עוד לא העליתי, בעז"ה בהמשך - שיפתח לי הקלוד
-
@יאיר-דניאל
תשתמש בבקשה בספריית metrial3, זה ישדרג לך את היופי של התוספים, והם יהיו ב״מראה תואם לאוצריא״. -
@יאיר-דניאל
תשתמש בבקשה בספריית metrial3, זה ישדרג לך את היופי של התוספים, והם יהיו ב״מראה תואם לאוצריא״.@י.-פל. ???
בזה אני משתמש!
חוץ מהעניין של האייקונים - שמשום מה הוא דחף לי את האייקונים של ג'מיני ושות'
-ביקשתי ממנו לאחמ"כ לקחת את האייקונים המתאימים לפלאטר -
@י.-פל. ???
בזה אני משתמש!
חוץ מהעניין של האייקונים - שמשום מה הוא דחף לי את האייקונים של ג'מיני ושות'
-ביקשתי ממנו לאחמ"כ לקחת את האייקונים המתאימים לפלאטר -
-
-
כך מה?
הגופן (לא קשור בכלל לספרייה, תארוז עם זה איזה woff2 אחד, תסתכל בhtml - יש שם קישור להורדת משהו נחמד).
הלחצנים שנבחרו - למשל ״סימנים״ - מרובע, לא מתאים לסגנון.
האימוג׳ים - אבל כתבת שכבר תיקנת... -
האם בכל התוספים שיצרתי זה כך
לא יודע... אין לי תוספים בכלל. העלית תמונות, ורפרפתי.
כי הוא נעשה בג'מיני פרו
הנה, זו הסיבה. גם כן ai

-
האם בכל התוספים שיצרתי זה כך
לא יודע... אין לי תוספים בכלל. העלית תמונות, ורפרפתי.
כי הוא נעשה בג'מיני פרו
הנה, זו הסיבה. גם כן ai

@י.-פל. זה בדיוק השאלה - לכן חשוב לי שתראה את התמונות (בחנות לפחות) של התוספים האחרים.
אגב, לא בדקת לי את העניין של האייקון של התוסף - בתוך אוצריא, למה בתוסף שלי הוא לא הציג. -
אתה צודק.
אממה שאני עמוס... תתזכר אותי עוד!
בל״נ זה יבוצע.
אולי @פלמנמוני יכול לבדוק? עשיתי קומיט תיקון, למה זה לא עובד?@י.-פל. הי, שים לב, זה כן עובד!
ראיתי באחד התוספים שזה הציג אייקון שונה בתוך התוכנה!
השאלה היא מה לא עשיתי נכון...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות