בירור | להורדה תוסף הורדת מאגר הגיטאב של הספרים המותאמים לאוצריא!
-
@יאיר-דניאל לא ראיתי שרשור דיונים אז פותח
אשמח להבין כיצד זה עובד:
זה מוריד אותם לתיקייה מסוימת? זה בודק אם זה נמצא אוא לא ולפי זה מוריד?האם ניתן לעשות אותו דבר גל למאגר של @שמואל5 אפילו שזה בדרייב ולא בגיטהאב?
א"כ האם ניתן לעשות אופ' שיכולו להכניס קישוק לדרייב לכל מאגר שיזדמן בעתיד?
או קישור לדרייב ישר במקום להוריד מלאאאא ספרים פשוט לרכב על הדרייב @י.-פל. יש אופ' כזו בכלל?? -
@יאיר-דניאל לא ראיתי שרשור דיונים אז פותח
אשמח להבין כיצד זה עובד:
זה מוריד אותם לתיקייה מסוימת? זה בודק אם זה נמצא אוא לא ולפי זה מוריד?האם ניתן לעשות אותו דבר גל למאגר של @שמואל5 אפילו שזה בדרייב ולא בגיטהאב?
א"כ האם ניתן לעשות אופ' שיכולו להכניס קישוק לדרייב לכל מאגר שיזדמן בעתיד?
או קישור לדרייב ישר במקום להוריד מלאאאא ספרים פשוט לרכב על הדרייב @י.-פל. יש אופ' כזו בכלל??זה מוריד אותם לתיקייה מסוימת
כן.
זה אמור להוריד ולחלץ אותם לתיקייה BOKS באוצריא.זה בודק אם זה נמצא אוא לא ולפי זה מוריד
כן - כך זה אמור להיות, מקווה שזה באמת יעבוד טוב.
האם ניתן לעשות אותו דבר גל למאגר של @שמואל5 אפילו שזה בדרייב ולא בגיטהאב?
כן - אבל זה הרבה יותר מורכב, בדקתי את זה - זה בעיה.
צריך סקריפט שישאב את התוכן של הדרייב, ואז צריך צורה לתרגם את זה - כיון שגוגל חוסמת גישת API חיצונית לשאיבת נתונים מהדרייב.
חשבתי שזה דבר די פשוט וכבר בניתי בסיס דומה לשלי - אבל אחרי לימוד ובדיקה מעמיקה, זה דבר אפשרי, אבל לא שווה את העבודה.א"כ האם ניתן לעשות אופ' שיכולו להכניס קישוק לדרייב לכל מאגר שיזדמן בעתיד?
כנ"ל - יש מורכבות בשאיבת נתונים מכל דרייב שהוא. אבל ברמת העיקרון, יהיה די מורכב להזין קישור ושהנתונים ישאבו ממנו.
או קישור לדרייב ישר במקום להוריד מלאאאא ספרים פשוט לרכב על הדרייב @י.-פל. יש אופ' כזו בכלל??
פחות...
כל ספר שלא יכול להיכנס לאוצריא - כמובן לא יהיה גם בדרייב של אוצריא! -
זה מוריד אותם לתיקייה מסוימת
כן.
זה אמור להוריד ולחלץ אותם לתיקייה BOKS באוצריא.זה בודק אם זה נמצא אוא לא ולפי זה מוריד
צריך סקריפט שישאב את התוכן של הדרייב, ואז צריך צורה לתרגם את זה - כיון שגוגל חוסמת גישת API חיצונית לשאיבת נתונים מהדרייב.
חשבתי שזה דבר די פשוט וכבר בניתי בסיס דומה לשלי - אבל אחרי לימוד ובדיקה מעמיקה, זה דבר אפשרי, אבל לא שווה את העבודה.א"כ האם ניתן לעשות אופ' שיכולו להכניס קישוק לדרייב לכל מאגר שיזדמן בעתיד?
כנ"ל - יש מורכבות בשאיבת נתונים מכל דרייב שהוא. אבל ברמת העיקרון, יהיה די מורכב להזין קישור ושהנתונים ישאבו ממנו.
או קישור לדרייב ישר במקום להוריד מלאאאא ספרים פשוט לרכב על הדרייב @י.-פל. יש אופ' כזו בכלל??
פחות...
כל ספר שלא יכול להיכנס לאוצריא - כמובן לא יהיה גם בדרייב של אוצריא! -
כן.
פחות...
כל ספר שלא יכול להיכנס לאוצריא - כמובן לא יהיה גם בדרייב של אוצריא!כל ספר שלא יכול להיכנס לאוצריא - כמובן לא יהיה גם בדרייב של אוצריא!
לענ"ד הוא רק התכוון לשאול אם יהיה אפשר ליצור מאגר ענק של ספרים בדרייב ששוקל 1000000 גיגה ויהיה אפשרות לפתוח בתוכנה בלי להוריד למחשב
לדעתי לא נראה נצרך מלבד מה שיאמר לך @י.-פל. פירסט אופליין.... משהו כזה
-
כן.
פחות...
כל ספר שלא יכול להיכנס לאוצריא - כמובן לא יהיה גם בדרייב של אוצריא!כל ספר שלא יכול להיכנס לאוצריא - כמובן לא יהיה גם בדרייב של אוצריא!
בסך הכל שאלתי מחר מישהו משתף איתי בדרייב את כל ספרי הגרחק אני צריך להוריד ולהכניס או שאפשר להוריד ישר לאוצריא ויותר פשוט שישאר שם ואני רק אפתח את הספר באוצריא מהדרייב,
מי שיש לו ספר לא הולם בין כה פוןתוח או בדרייב
ואם נטפרי יחסמו שם הוא יחסם עוד לפני ההגעה אוצריא
-
כל ספר שלא יכול להיכנס לאוצריא - כמובן לא יהיה גם בדרייב של אוצריא!
בסך הכל שאלתי מחר מישהו משתף איתי בדרייב את כל ספרי הגרחק אני צריך להוריד ולהכניס או שאפשר להוריד ישר לאוצריא ויותר פשוט שישאר שם ואני רק אפתח את הספר באוצריא מהדרייב,
מי שיש לו ספר לא הולם בין כה פוןתוח או בדרייב
ואם נטפרי יחסמו שם הוא יחסם עוד לפני ההגעה אוצריא
@חד-בדרא מתנצל - לא הבנתי את דבריך.
-
למעשה במאגר שלך בגיטהאב כן צריך להוריד הוא שמתי שהוא מחובר לרשת זה כן יכול לקרוא מהאתר?
שאלה שניה יש גמח שמסתובב בכוללים של איזה 100 גיגה סרוק למה שלא נעלה אותו בשיתוף עמהם למאגר שלך או אחר אם תרצה זה יועיל לספרים שעדין אין כמו קובץ שיעורים ועוד
-
@יאיר-דניאל
לא עובד לי התוסף
הוא עדיין כותב שהורדה תתאפשר רק מגירסה 0.9.92
אפילו שהתקנתי אותה -
@יאיר-דניאל
לא עובד לי התוסף
הוא עדיין כותב שהורדה תתאפשר רק מגירסה 0.9.92
אפילו שהתקנתי אותה@יהודה-זקש תודה.
אטפל בזה - בכל מקרה התוסף הזה הולך לעבור שינוי מהיסוד מבחינת המבנה, בעז"ה בקרוב ממש. -
@יהודה-זקש תודה.
אטפל בזה - בכל מקרה התוסף הזה הולך לעבור שינוי מהיסוד מבחינת המבנה, בעז"ה בקרוב ממש.@יאיר-דניאל
עדכון בקרוב? -
@יאיר-דניאל
עדכון בקרוב?@יהודה-זקש כן, בעז"ה יתברך ויתעלה
-
@יהודה-זקש כן, בעז"ה יתברך ויתעלה
@יאיר-דניאל יש חדש?
-
@יאיר-דניאל יש חדש?
@צדיק-וטוב-לו כמעט גמור.
אני רק צריך עוד אישור לAPI מי@י.-פל. אאל"ט.
אני לא כזה מונח. אני פשוט עושה 10 דברים במקביל... -
@צדיק-וטוב-לו כמעט גמור.
אני רק צריך עוד אישור לAPI מי@י.-פל. אאל"ט.
אני לא כזה מונח. אני פשוט עושה 10 דברים במקביל... -
. אני פשוט עושה 10 דברים במקביל...
ברוך הבא לאוצריא...
. אני פשוט עושה 10 דברים במקביל...
ברוך הבא לאוצריא...
האמת?
בדיוק אתמול חשבתי על זה, איך זה קצת להרגיש את מה שהצוות פה מרגיש באזור שנה פלוס, אאל"ט... -
@י.-פל. מסתמא כוונתו לשאול האם התחדש משהו, אחרי שהרב @יאיר-דניאל כתב שזה כמעט גמור, ומחכה לאישור API ממך.
-
@י.-פל. מסתמא כוונתו לשאול האם התחדש משהו, אחרי שהרב @יאיר-דניאל כתב שזה כמעט גמור, ומחכה לאישור API ממך.
@צדיק-וטוב-לו צודקים בהחלט.
הערב, בל"נ זה יעלה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות