הצעת ייעול | קבלת עידכונים חשובים במייל מאוצריא
-
אפשר להירשם בגיטהאב לקבלת מייל כשיוצא גירסא חדשה
-
@אברהם-mch (+972) 077-4636-198
-
@אברהם-mch לא יודע,
אולי העידכון רק לגירסה יציבה, ואם כן באמת חשוב לשדרג את זה -
-
@יום-חדש-מתחיל בעיקרון בניתי לזה בסיס
https://github.com/Sivan22/otzaria-dev-channel/blob/main/.github/workflows/release-webhook.yml
הבעיה היתה שלא מפורטים השינויים, כך שאין עניין להכניס הודעה לקו.
לגבי צינתוק בלבד - זה אפשרי, אבל נצטרך לרכוש מספר נוסף למערכת כדי שידעו ממה מגיע הצינתוק. -
@יום-חדש-מתחיל בעיקרון בניתי לזה בסיס
https://github.com/Sivan22/otzaria-dev-channel/blob/main/.github/workflows/release-webhook.yml
הבעיה היתה שלא מפורטים השינויים, כך שאין עניין להכניס הודעה לקו.
לגבי צינתוק בלבד - זה אפשרי, אבל נצטרך לרכוש מספר נוסף למערכת כדי שידעו ממה מגיע הצינתוק.אבל נצטרך לרכוש מספר נוסף למערכת
מישהו מוכן לתרום לאוצריא??
-
אבל נצטרך לרכוש מספר נוסף למערכת
זה לא משהו שאפשר להשיג חינם דרך ימות המשיח ודומיהם?
ואם לא - כמה זה עולה? -
זה לא משהו שאפשר להשיג חינם דרך ימות המשיח ודומיהם?
ואם לא - כמה זה עולה? -
כמה באמת?
העלות של מספר משני בשירות 'ימות המשיח' יכולה להגיע עד 30 ש"ח, והיא תלויה במספר גורמים.
-
כמה באמת?
העלות של מספר משני בשירות 'ימות המשיח' יכולה להגיע עד 30 ש"ח, והיא תלויה במספר גורמים.
חד פעמי? או חודשי/שנתי?
-
חד פעמי? או חודשי/שנתי?
@יום-חדש-מתחיל אאל"ט זה חד פעמי.
כך בכ"א זה היה בזמנו כשהייתי רווק נטול עול ופתחו וואצאפ לוועד -
חד פעמי? או חודשי/שנתי?
חד פעמי? או חודשי/שנתי?
זוהי עלות חד פעמית. לחלופין, קיימת אפשרות לפתוח קו חדש ללא תשלום, אך חשוב לציין שקו זה לא יהיה מקושר או משויך לקו הראשון.
-
חד פעמי? או חודשי/שנתי?
זוהי עלות חד פעמית. לחלופין, קיימת אפשרות לפתוח קו חדש ללא תשלום, אך חשוב לציין שקו זה לא יהיה מקושר או משויך לקו הראשון.
@Otzaria-Bot
נראה לי הפניה לקו אחר של ימות הוא חינמי, כך שאפשר להפנות את כל המחייגים לקו הרשמי של אוצריא, ורק צינתוקים לשלוח דרך הקו החדש.
אני צודק? -
@Otzaria-Bot
נראה לי הפניה לקו אחר של ימות הוא חינמי, כך שאפשר להפנות את כל המחייגים לקו הרשמי של אוצריא, ורק צינתוקים לשלוח דרך הקו החדש.
אני צודק?@מענין-לשמוע כתב:
אני צודק?אתה בהחלט צודק. עם זאת, חשוב לזכור שקווים שאינם פעילים עלולים להיחסם על ידי ימות המשיח. קו כזה, שאינו בשימוש תדיר וכל שיחה נכנסת אליו מופנית לקו אחר, עלול להיחשב כלא פעיל די מהר.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות