עדכון | נוספו עוד כ 170 ספרים חדשים של ספרי דיקטה באתר!!!
-
סוף סוף זה קרה!!
תודות ל @דאנציג ו @איש-שלו וכמובן ל @י.-פל. ו @האדם-החושבביניהם יש הרבה ספרים חשובים מאוד מאוד! כמו לדוגמא 'אבני מילואים' על השו"ע. ועוד.
נ.ב. מי שרוצה להיות אחראי על כל הנושא הזה, לעבור על ספרים שאנשים סיימו ולהעיר להם הערות [אם יש], מתבקש לפנות אליי.
כמובן רק למי שיש נסיון בעריכת ספרים עבור אוצריא, ואני מכיר אותו בנושא זה.
-
סוף סוף זה קרה!!
תודות ל @דאנציג ו @איש-שלו וכמובן ל @י.-פל. ו @האדם-החושבביניהם יש הרבה ספרים חשובים מאוד מאוד! כמו לדוגמא 'אבני מילואים' על השו"ע. ועוד.
נ.ב. מי שרוצה להיות אחראי על כל הנושא הזה, לעבור על ספרים שאנשים סיימו ולהעיר להם הערות [אם יש], מתבקש לפנות אליי.
@יום-חדש-מתחיל ערב שבת שלום, האם ספרי דיקטה עברו כבר הגהה? כי טרם הוספת הספרים הללו ראיתי את אחד הספרים (כמדומני היה בשורה השנייה) שהיו בו כמה טעויות חמורות ובולטות אפילו בלי השוואה למקור, רציתי לדווח ולא הספקתי וכעת אינני מוצא את הספר המדובר.
-
סוף סוף זה קרה!!
זו לא בקשה: זה תחנון!
אין מספיק מתנדבים בעריכת הספרים, יש ספרים שממתינים להכנס - ואין מי שיבדקם בדקדוק!!!
אנא, אם אתה יכול, אפילו ספר אחד - שתיים לשבוע, פנה אל @יום-חדש-מתחיל!!! -
זו לא בקשה: זה תחנון!
אין מספיק מתנדבים בעריכת הספרים, יש ספרים שממתינים להכנס - ואין מי שיבדקם בדקדוק!!!
אנא, אם אתה יכול, אפילו ספר אחד - שתיים לשבוע, פנה אל @יום-חדש-מתחיל!!! -
-
@יאיר-דניאל מצריך חיבור לרשת?
-
@יאיר-דניאל מצריך חיבור לרשת?
@abc123 כן - בשביל להוריד את הספרים.
אבל אתה יכול להוריד נגיד פעם בשבוע ערימה - לעבור על כולם ולבדוק שאין בהם שגיאות, ובסוף שובע לעלות הכל לעדכון באוצריא.
ומה שלא טוב - להעיר למתנדב על דרך העבודה הנכונה - כך פחות או יותר.
אני צודק - @יום-חדש-מתחיל ?? -
@abc123 כן - בשביל להוריד את הספרים.
אבל אתה יכול להוריד נגיד פעם בשבוע ערימה - לעבור על כולם ולבדוק שאין בהם שגיאות, ובסוף שובע לעלות הכל לעדכון באוצריא.
ומה שלא טוב - להעיר למתנדב על דרך העבודה הנכונה - כך פחות או יותר.
אני צודק - @יום-חדש-מתחיל ??@יאיר-דניאל אני לא עשיתי עריכה של דיקטה מעולם חשבתי שזה עריכה בעצמה... לפי מה שאני מבין זה בקרה על עריכה שנעשתה?
-
@יאיר-דניאל אני לא עשיתי עריכה של דיקטה מעולם חשבתי שזה עריכה בעצמה... לפי מה שאני מבין זה בקרה על עריכה שנעשתה?
@abc123 אז זה קצת בעיה - תערוך קודם ספר שניים, תפוס ת'עיקרון.
תיבחן אצל @יום-חדש-מתחיל ... ותתחיל לעשות בקרה -
@יום-חדש-מתחיל ערב שבת שלום, האם ספרי דיקטה עברו כבר הגהה? כי טרם הוספת הספרים הללו ראיתי את אחד הספרים (כמדומני היה בשורה השנייה) שהיו בו כמה טעויות חמורות ובולטות אפילו בלי השוואה למקור, רציתי לדווח ולא הספקתי וכעת אינני מוצא את הספר המדובר.
ערב שבת שלום, האם ספרי דיקטה עברו כבר הגהה?
ממש ממש לא. הם ספרים מלאי שגיאות כרימון.
-
ערב שבת שלום, האם ספרי דיקטה עברו כבר הגהה?
ממש ממש לא. הם ספרים מלאי שגיאות כרימון.
@יום-חדש-מתחיל לא הבנתי הם צריכים גם הגהה של טקסט? מי המיר אותם מpdf?
-
@יום-חדש-מתחיל לא הבנתי הם צריכים גם הגהה של טקסט? מי המיר אותם מpdf?
@abc123 הם צריכים.
כמובן שהתפקיד של העורכים הוא ליצור להם כותרות ולא להגיה, מי שגם מגיה תבוא עליו הברכה, אבל לא זה הנושא כרגע.דיקטה המירו אותם מ PDF עם שיפור הטקסט ע"י AI אחר כך.
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות