הצעת ייעול | הוספת בקשה בתוכנה לספרים
-
להוסיף בתוכנה בקשה ממשתמשים שיש להם קשר עם מכונים ומולי"ם של ספרי הראשונים והאחרונים או שיש ברשותם ספרים בטקסט ללא זכויות יוצרים, לתרום את עזרתם לטובת אוצריא.
דרך אגב אולי כדאי להוסיף אפשרות לתרומה דרך הפלאפון
תודה רבה עצומה על כל היגיעה וההשקעה בלי סוף -
כבר כתבתי בעבר: יש את הפופאפ שנועד להכיר לאנשים את הדרך הפשוטה שלא להיעצר (שמעתי על עוד מקרים רבים לאחרונה).
אין מקום לעוד פופאפ.
נשארה השאלה, מה יותר חשוב...
בחור ישיבה, אברך כולל - חשובים בעיני יותר מכל.
לכשיסתיים בעז״ה המצב הנורא בו אנו שרויים, ונוכל בשמחה רבה להעיף את הפופאפ - נשים בקשה לתרומות ולהוספת ספרים. -
@י.-פל. אפשר להוסיף פופאפ שיקפוץ רק בכניסה ל'הגדרות'.
-
@י.-פל. אפשר להוסיף פופאפ שיקפוץ רק בכניסה ל'הגדרות'.
@יום-חדש-מתחיל אם כבר = אולי בפעם הראשונה שמתחילים להקליד בשורת החיפוש בספרייה - נראה לי יותר קשור מההגדרות.
-
אני בסך הכל התכוונתי שכמו שבאודות יש אפשרות לתרומה דרך נדרים באתר, כך יצוין להוספת ספרים או תרומה בפלאפון
-
כבר כתבתי בעבר: יש את הפופאפ שנועד להכיר לאנשים את הדרך הפשוטה שלא להיעצר (שמעתי על עוד מקרים רבים לאחרונה).
אין מקום לעוד פופאפ.
נשארה השאלה, מה יותר חשוב...
בחור ישיבה, אברך כולל - חשובים בעיני יותר מכל.
לכשיסתיים בעז״ה המצב הנורא בו אנו שרויים, ונוכל בשמחה רבה להעיף את הפופאפ - נשים בקשה לתרומות ולהוספת ספרים. -
@י.-פל. אם לא עכשיו אימתי?
כוונתך שכשיגיע גואל צדק במהרה בימינו אמן ?, אז מסתמא כבר לא יצטרכו את התרומות האלה ואולי אפילו את התוכנה המחברים יהיו פה עמנו (אלא אם כן אתה מדבר על התקופה שבין ביאת גואל לתחיית המתים, אם ככה יהיה בכלל הסדר)
@חד-צורבא אתה פסימי, אבל עד הסוף....
אם היית בשואה רח"ל, גם לא היית מאמין שזה ייגמר, אבל זה נגמר! -
@חד-צורבא אתה פסימי, אבל עד הסוף....
אם היית בשואה רח"ל, גם לא היית מאמין שזה ייגמר, אבל זה נגמר!@יום-חדש-מתחיל למה פסימי אני דווקא מאוד אופטימי, אני מאמין שזה יגמר ואני ממש מקווה שזה יהיה סוף הגלות המר הזה (וכמאמר הכתוב לפני שבר גאון, וכמדומה שלא היה מעולם שפל כזה לבני התורה ומיום ליום אנחנו מגלים מושגים חדשים יהי רצון שנזכה לראות במפלתה של מלכות הרשעה) ונזכה כבר בביאת גואל ובבנין ירושלים ובמלכות השם וכ"ו וכ"ו במהרה בימינו אמן !!
ובקשר לשואה (אני לא אוהב לדבר על זה כי לא הייתי שם ואיני רוצה להתנסות בנסיון כזה רח"ל) אבל כמדומה שיהודי מאמין ודאי היה מאמין שזה יגמר (אבל גם אז האמינו שזה קץ הגלות, אבל לדאבוננו בעוונותינו כי רבו לא זכינו ויצאו מה שיצאו, ולוואי ועתה נזכה)
מצטער על הסטייה מהאשכול, לא התאפקתי
-
@יום-חדש-מתחיל למה פסימי אני דווקא מאוד אופטימי, אני מאמין שזה יגמר ואני ממש מקווה שזה יהיה סוף הגלות המר הזה (וכמאמר הכתוב לפני שבר גאון, וכמדומה שלא היה מעולם שפל כזה לבני התורה ומיום ליום אנחנו מגלים מושגים חדשים יהי רצון שנזכה לראות במפלתה של מלכות הרשעה) ונזכה כבר בביאת גואל ובבנין ירושלים ובמלכות השם וכ"ו וכ"ו במהרה בימינו אמן !!
ובקשר לשואה (אני לא אוהב לדבר על זה כי לא הייתי שם ואיני רוצה להתנסות בנסיון כזה רח"ל) אבל כמדומה שיהודי מאמין ודאי היה מאמין שזה יגמר (אבל גם אז האמינו שזה קץ הגלות, אבל לדאבוננו בעוונותינו כי רבו לא זכינו ויצאו מה שיצאו, ולוואי ועתה נזכה)
מצטער על הסטייה מהאשכול, לא התאפקתי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות