בקשה | חילוץ טקסט מפידיאף
-
-
ח חד בדרא סימן נושא זה כשאלה ב
-
י י. פל. סימן נושא זה כנושא רגיל ב
-
לא כרגע.
זה יוצר בעיות בגלגליה (בלי קשר לבעיה הנוכחית: בשעתו נבדק, וזה או גלילה או בחירה).אגב, מדי פעם כשיש לי זמן, אני עובד על תוכנה שתשים את הOCR של ABBYY בצל... אבל אין לי זמן וקרדיטים לזה..
-
לא כרגע.
זה יוצר בעיות בגלגליה (בלי קשר לבעיה הנוכחית: בשעתו נבדק, וזה או גלילה או בחירה).אגב, מדי פעם כשיש לי זמן, אני עובד על תוכנה שתשים את הOCR של ABBYY בצל... אבל אין לי זמן וקרדיטים לזה..
-
אז תעבור אליו...
מנין שלא עשיתי זאת?
רק הבעיה שלעת עתה הספרים האישיים לא נפתחים שם, אינני יודע למה (אולי אתה כן?)מה יש לי להוסיף?
סורי, אם ככה הרגשת, אבל באמת לא באתי להתקיף אותך (אני לא AI ולא @otzaria-bot )
רק באתי לעזור, טענת שזה תוקע באתי למצוא לך פתרון ודוג' שיש אופ', -
אז תעבור אליו...
מנין שלא עשיתי זאת?
רק הבעיה שלעת עתה הספרים האישיים לא נפתחים שם, אינני יודע למה (אולי אתה כן?)מה יש לי להוסיף?
סורי, אם ככה הרגשת, אבל באמת לא באתי להתקיף אותך (אני לא AI ולא @otzaria-bot )
רק באתי לעזור, טענת שזה תוקע באתי למצוא לך פתרון ודוג' שיש אופ', -
-
לא כרגע.
-
@יום-חדש-מתחיל
זה היה המקור...
זה כבר ממזמן לא שם, אבל לא הבאתי גרסאות לאף אחד עדיין.
אני לא יודע איך וכמה להתקדם עם זה. -
@יום-חדש-מתחיל
זה היה המקור...
זה כבר ממזמן לא שם, אבל לא הבאתי גרסאות לאף אחד עדיין.
אני לא יודע איך וכמה להתקדם עם זה.שח"ו לא נסטה מהנושא ו@י.-פל. או @otzaria-bot ינזפו בי - אבל אולי תביא לי/לכמה חברים מקשיבים את הגירסא האחרונה שיצרת ונבדוק אותה?
אל תדאג, אני בכ"א אשתדל להתאמץ מעבר ליכולתי ואתן רק הערות בונות!... -
אין כרגע משהו יפה מספיק בשביל שאוציא, רק שלד.
בנוסף, אני שוקל למכור אותה, אני באמת לא יודע...
זה אמור להיות בכלל תוכנה להצגת pdf - עם כל מה שיש בפנים + יצירת ocr מתקדם (על בסיס הdll של ווינדוס + יצירת שכבת טקסט בסיסית עם abbyy או Tesseract, ואז דחיפה של הטקסט הנכון (שזוהה ע״י הdll של ווינדוס) לתוך הpdf.
מתוכננת גם עריכת סימניות וכולי, ועוד המון דברים, אבל צריך זמן... וכוח... ואני עדיין מתלבט מה לעשות עם זה - מה שעוד יותר גורם לי לא להתקדם... -
שח"ו לא נסטה מהנושא ו@י.-פל. או @otzaria-bot ינזפו בי - אבל אולי תביא לי/לכמה חברים מקשיבים את הגירסא האחרונה שיצרת ונבדוק אותה?
אל תדאג, אני בכ"א אשתדל להתאמץ מעבר ליכולתי ואתן רק הערות בונות!...אבל אולי תביא לי/לכמה חברים מקשיבים את הגירסא האחרונה שיצרת ונבדוק אותה?
אני רואה שבנית בעצמך תוכנה לpdf... תנסה לעבוד גם!

-
אבל אולי תביא לי/לכמה חברים מקשיבים את הגירסא האחרונה שיצרת ונבדוק אותה?
אני רואה שבנית בעצמך תוכנה לpdf... תנסה לעבוד גם!

לא חושב שאגיע לרמה שלך.
בכל מקרה כל העניין של הOCR שם - לא הסריקה שלו, אלא החילוץ שלו לא נעשה ע"י בכלל - זה נשעה ע"י מישהו שהבאתי לו את קוד המקור והוא שיפר את זה רבות.
כך שזה לא רלוונטי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות