בירור | אולי צריך לשחרר דפים שנתפסו?
-
@מענין-לשמוע זה חלק מהתפקיד שלך, לא?
-
@מענין-לשמוע זה חלק מהתפקיד שלך, לא?
-
@מענין-לשמוע אז אני ממנה אותך ברגעים אלו!!
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
@מענין-לשמוע אז אני ממנה אותך ברגעים אלו!!
🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
אני לא מבין, יש כזה הרבה מנהלים באתר שם, ואף אחד לא מוכן לעשות את זה??
@מענין-לשמוע @איש-גמזו @יעקב052 @הבל-הבלים @קטנטן @מתחזק@יאיר-דניאל אולי אתה תהי' מוכן לעשות את זה?
-
אני לא מבין, יש כזה הרבה מנהלים באתר שם, ואף אחד לא מוכן לעשות את זה??
@מענין-לשמוע @איש-גמזו @יעקב052 @הבל-הבלים @קטנטן @מתחזק@יאיר-דניאל אולי אתה תהי' מוכן לעשות את זה?
@יום-חדש-מתחיל
אני לא יכול לקחת על עצמי את התפקיד הזה, אבל אם יש משהו ספיציפי שצריך לעשות - לא אכפת לי.
איזה דפים לשחרר? -
@הבל-הבלים אם לא נעשה עריכה במשך שבועיים.
אפשר לשלוח הודעה לפני כן, אם אחרי הודעה עובר שבוע, או שעבר חודש בלי שום עריכה, לא צריך להודיע.
זה בגדול הרעיון.כמובן אם יש דפים שגומרים ספר, וכדו' אתה יכול להעיף בלי להודיע, אני לא חושב שזה כזה נורא...
-
אפשר לשלוח הודעה לפני כן, אם אחרי הודעה עובר שבוע, או שעבר חודש בלי שום עריכה, לא צריך להודיע.
זה בגדול הרעיון.כמובן אם יש דפים שגומרים ספר, וכדו' אתה יכול להעיף בלי להודיע, אני לא חושב שזה כזה נורא...
הבל-הבלים כתב:
אני לא יכול לקחת על עצמי את התפקיד הזה
!!
את העמודים של ספר הישר - שחררתי, אם יש משהו ספיציפי שאתה רוצה שאני ישחרר עכשיו, תוכל לכתוב לי.
אני לא הולך לעקוב אחרי שום דבר מה צריך לשחרר. -
הבל-הבלים כתב:
אני לא יכול לקחת על עצמי את התפקיד הזה
!!
את העמודים של ספר הישר - שחררתי, אם יש משהו ספיציפי שאתה רוצה שאני ישחרר עכשיו, תוכל לכתוב לי.
אני לא הולך לעקוב אחרי שום דבר מה צריך לשחרר. -
אם יש משהו ספיציפי שאתה רוצה שאני ישחרר עכשיו, תוכל לכתוב לי.
אם אתה מצפה שהוא יבדוק בעצמו מה צריך לשחר, נראה לך שכזה קשה לו לבצע את "חלות השחרור" בעצמו???
-
@י.-פל.
לא, לא חשבתי, אבל התכוונתי שהוא או מישהו אחר - יכולים לכתוב לי על סמך מה שביקשו.
אתה יודע שאין לי זמן.@הבל-הבלים למה שלא יהיה אוט' לפי הקרטריונים שהזכיר @יום-חדש-מתחיל , + תזכורת אוט'?
וסליחה שאני מכניס את ראשי בין ההרים הרמים...
-
@הבל-הבלים למה שלא יהיה אוט' לפי הקרטריונים שהזכיר @יום-חדש-מתחיל , + תזכורת אוט'?
וסליחה שאני מכניס את ראשי בין ההרים הרמים...
@הבל-הבלים למה שלא יהיה אוט' לפי הקרטריונים שהזכיר @יום-חדש-מתחיל , + תזכורת אוט'?
@פלמנמוני מה אתה אומר?
-
@יום-חדש-מתחיל אני אישית כן חושב שצריך לתת הזדמנות למי שתפס את הדף גם אם זה מעכב את הוצאת הספר מהסיבה הפשוטה שהרבה פעמים הוא מוכן לעבוד על משהו מסוים כי זה מעניין אותו והוא נכנס לנושא ולא יהיה מוכן לעבוד על משהו אחר וככה מאבדים עורכים.
אגב יש לי את הרושם שלא חסר על מה לעבוד שם... למה לשחרר דפים שנתפסו? -
@יום-חדש-מתחיל אני אישית כן חושב שצריך לתת הזדמנות למי שתפס את הדף גם אם זה מעכב את הוצאת הספר מהסיבה הפשוטה שהרבה פעמים הוא מוכן לעבוד על משהו מסוים כי זה מעניין אותו והוא נכנס לנושא ולא יהיה מוכן לעבוד על משהו אחר וככה מאבדים עורכים.
אגב יש לי את הרושם שלא חסר על מה לעבוד שם... למה לשחרר דפים שנתפסו? -
-
-
וכרגע ב'טיפול' נמצאים 5 ספרים
א. זה לא הרבה בכלל לדעתי כמובן שאפשר לחשוב אחרת
ב. ברור שבמהלך הזמן הקצב יהיה איטי יותר מבין הזמניםאני לא יודע איך אנשים אחרים עובדים אבל אני מעדיף לעבוד על ספרים שיש להם משמעות בעיני ולכן לדעתי מגוון גדול יותר מאפשר לכל אחד למצוא משהו שהוא מרגיש שיותר משמעותי בעיניו. לדעתי עבודה כזאת היא יותר מהירה כי היא עם יותר חשק.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות