עדכון | גרסה 0.9.91 מוצ״ש אמור - באגים בבקשה...
-
הורדתי מתוך התוכנה את הספריה, והיא ירדה, אבל התוכנה לא מצליחה לחלץ, נתקעת על זה, ולא מגיבה.

@אלימיר בהתבסס על דיווחים קודמים בפורום, יש לחכות מעט עד לסיום החילוץ, גם אם לא רואים התקדמות
-
מצויין, תודה רבה!!!
לבנתיים דבר אחד: סנכרון הספרייה לא עובד -
@י.-פל. לצערי ראיתי את זה רק עכשיו
נמחק לי הקובץ ואני לא מצליח להוריד אותו מחדש אני לוחץ התוכנה על הורדה ובחילוץ התוכנה נתקעת ולאחר כמה דקות זה חוזר למסך הראשוני ש"עוד לא בחרת ספריה" -
@י.-פל. לצערי ראיתי את זה רק עכשיו
נמחק לי הקובץ ואני לא מצליח להוריד אותו מחדש אני לוחץ התוכנה על הורדה ובחילוץ התוכנה נתקעת ולאחר כמה דקות זה חוזר למסך הראשוני ש"עוד לא בחרת ספריה"@יהודה-זקש
תחפש במחשב את הקובץ otzaria_seforim.db ותשנה לזה את השם ל seforim.db.
תעדכן. -
- בחיפוש מקורב אין רשימת תוצאות בצד
- אם בתוצאות של החיפוש המילה מתחילה בגרש או סוגר(יים) וכד', התוצאה לא מודגשת באדום במסך של רשימת התוצאות
- לפעמים מילות החיפוש לא מודגשות אם הם לא מילים צמודות.
עריכה: אולי לא זה הסיבה, אלא שמשום מה לא הודגש אצלי בפסוק בחומש שמות. ועדיין צ"ע - סגירת כל החלונות סוגרת גם את החלונות המוצמדים
- בהעברה למצב מנותק התוכנה קופצת לעיון, ואין יותר אפשרות להיכנס להגדרות עד שסוגרים ופותחים מחדש את התוכנה.
- אחרי ה'סיור' התוכנה נמצאת בתוך תקיית תנ"ך. כדאי לבטל את זה.
- כדאי שתהיה אופ' לכבות את החלונות הקופצים של ההתרעות על תרגום או מפ'.
- הגדרת רווח כללי בין מילים בחיפוש הכללי לא עובד
- בעקבות השידרוג של אי פתיחת ספר פעמיים, נוצר מצב שהמילים של החיפוש השני לא מודגש בספר
-
עדיין נותר באג התקיעות בהדפסה.
אמנם לוקח יותר זמן ומשחקים להגיע אליו אבל הוא לא נפתר לגמרי
לפחות בינתיים זה ללא קריסות מידיות,
אבל אחרי התקיעה התוכנה ממשיכה לפעול ברקע ולא נסגרת בלי עזרה במנהל המשימותמ"מ
https://otzaria.org/forum/post/15118
https://otzaria.org/forum/post/14897 -

-
הסבר כשפותחים ניווט יחד עם קשרים הגלילה נתקעת וזה מה שקורה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות