הצעת ייעול | גמ"ח אוצר התורה
-
יש לי את כל גמ"ח אוצר התורה ממומר מוורד לטקסקט בצורה שמתאימה לאוצריא
האם יש בזה תועלת לציבור אולי להכניס חלק ר' רפאל שמואלביץ וכו -
האם יש בזה תועלת לציבור אולי להכניס חלק ר' רפאל שמואלביץ וכו -
@יאיר-דניאל
ל @מיתר-33 זה מסודר כבר, לא?@מיתר-33 כתב בהצעת ייעול | גמ"ח אוצר התורה:
ככה הוא כתב.@מיתר-33 כדאי מאוד שתביא את זה, גם אם לאוצריא זה לא יכנס, אבל אנשים ממש ישמחו!
-
@מענין-לשמוע זה פשוט הומר בתוכנה שנבנתה לצורך כך אבל מסודר בדיוק לפי התיקיות של גמ"ח אוצר התורה
בכל אופן לא הבנתי מה הבעיה לסדר -
@מענין-לשמוע זה פשוט הומר בתוכנה שנבנתה לצורך כך אבל מסודר בדיוק לפי התיקיות של גמ"ח אוצר התורה
בכל אופן לא הבנתי מה הבעיה לסדרזה פשוט הומר בתוכנה שנבנתה לצורך כך
אז אם ככה, כנראה ההמרה ממש לא מוצלחת.
אני ראיתי בזמנו את התוכנה שלך, וגם התנסיתי בה באופן אישי,
והיא פשוט לא מתקרבת בכלל לרמה של התוכנה הרשמית שפורסה בפורום.אם אתה רוצה המרה איכותית ונכונה ששומרת על כל העיצוב באמת, אתה צריך לשמוע לכללים, ולפעול לפי הכללים המומלצים.
בהצלחה
עריכה: היתה לי טעות כאן, ואני התכוונתי לגבי התוכנה שהעלה שם @סנאי
את התוכנה שלך (שמובאת בהמשך) לא ניסיתי, ואין לי צורך למנסות, כשכבר יש תוכנה מעולה ומצויינת בשם 'עורך מנחם'. -
זה פשוט הומר בתוכנה שנבנתה לצורך כך
אני ראיתי בזמנו את התוכנה שלך, וגם התנסיתי בה באופן אישי,
והיא פשוט לא מתקרבת בכלל לרמה של התוכנה הרשמית שפורסה בפורום.אם אתה רוצה המרה איכותית ונכונה ששומרת על כל העיצוב באמת, אתה צריך לשמוע לכללים, ולפעול לפי הכללים המומלצים.
בהצלחה
עריכה: היתה לי טעות כאן, ואני התכוונתי לגבי התוכנה שהעלה שם @סנאי
את התוכנה שלך (שמובאת בהמשך) לא ניסיתי, ואין לי צורך למנסות, כשכבר יש תוכנה מעולה ומצויינת בשם 'עורך מנחם'.אז אם ככה, כנראה ההמרה ממש לא מוצלחת.
אני ראיתי בזמנו את התוכנה שלך, וגם התנסיתי בה באופן אישי,לא העליתי מעולם תוכנה לזה אבל אשמח שתבדוק באמת את התוכנה אם היא מתאימה
לדעתי היא הרבה יותר טובה בכמה דברים ממה שסיוון עצמו עשה בתוכנה כגון: מספור תבליטים תמונה וכן שהיה נוצר הרבה שינויי גודל בכתב
מצפה לביקורת שלך על התוכנה מעלה אותה כאן גם לטובת הציבור
6a321da1-a288-47cf-810f-a132d0e4c122-המרה לאוצריא.rar -
רק שאלה, מי העלה את הפוסט הזה: https://otzaria.org/forum/post/2444
זה לא אתה? או שאני מתבלבל???
-
אני ראיתי בזמנו את התוכנה שלך, וגם התנסיתי בה באופן אישי,לא העליתי מעולם תוכנה לזה אבל אשמח שתבדוק באמת את התוכנה אם היא מתאימה
לדעתי היא הרבה יותר טובה בכמה דברים ממה שסיוון עצמו עשה בתוכנה כגון: מספור תבליטים תמונה וכן שהיה נוצר הרבה שינויי גודל בכתב
מצפה לביקורת שלך על התוכנה מעלה אותה כאן גם לטובת הציבור
6a321da1-a288-47cf-810f-a132d0e4c122-המרה לאוצריא.rarלדעתי היא הרבה יותר טובה בכמה דברים ממה שסיוון עצמו עשה בתוכנה כגון:
אין לי מושג בכלל על מה בדיוק אתה מדבר, אבל הדרך הרשמית נמצאת כאן: https://otzaria.org/forum/post/13675
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות