בעיה | אי סדר במיקום ספרים
-
@יום-חדש-מתחיל
בתיקיית שו״ת, שו״ת מהרש״ם נמצא בחוץ, לא בתוך אחרונים.
-
@יום-חדש-מתחיל
בתיקיית שו״ת, שו״ת מהרש״ם נמצא בחוץ, לא בתוך אחרונים.
-
הרב @יום-חדש-מתחיל
בתיקייה 'קבלה' ישנה תת תיקייה 'כתבי רבי אברהם אבולעפיא' אך כמחצית מספריו או יותר נמצאים מפוזרים בחוץ (הספרים: גן נעול; גט השמות; אור השכל; ספר החשק; אגרת וזאת ליהודה).
כמו כן בתיקייה 'מדרש' הספר 'ילקוט שמעוני' מחולק לשני קבצים 'ילקוט שמעוני על התורה' ו'ילקוט שמעוני על נ"ך' ולכאורה כדאי שיהיו בתיקייה אחת.
וכן הספר 'תנא דבי אליהו' מחולק ל 'רבה' ו 'זוטא' וכנ"ל לכאורה אמור להיות בתיקייה אחת.בתיקייה 'קבלה' ישנה תת תיקייה 'כתבי רבי אברהם אבולעפיא' אך כמחצית מספריו או יותר נמצאים מפוזרים בחוץ (הספרים: גן נעול; גט השמות; אור השכל; ספר החשק; אגרת וזאת ליהודה).
כל הספרים שבתוך תיקיית "כתבי רבי אברהם אבולעפיא", מקורם הוא ממאגר "ובלכתך בדרך", שאר הספרים מקורם מספריא, צריך פשוט לכתוב לספריא שיכניסו את כל הספרים שלהם לתוך תיקיי' בשם זה.
כמו כן בתיקייה 'מדרש' הספר 'ילקוט שמעוני' מחולק לשני קבצים 'ילקוט שמעוני על התורה' ו'ילקוט שמעוני על נ"ך' ולכאורה כדאי שיהיו בתיקייה אחת.
זה ספרים של ספריא, תכתוב לספריא.
וכן הספר 'תנא דבי אליהו' מחולק ל 'רבה' ו 'זוטא' וכנ"ל לכאורה אמור להיות בתיקייה אחת.
כנ"ל, זה ספרים של ספריא, תכתוב לספריא.
-
י יום חדש מתחיל סימן נושא זה כשאלה ב
-
י יום חדש מתחיל סימן נושא זה כנפתר ב
-
יש לציין שגם אני הערתי על זה ועוד כמה כאן
https://www.otzaria.org/forum/topic/1054/בעיה-מיקום-לא-נכון
אגב. הרב @י.-פל. שמתי לב כמה פעמים וגם עכשיו שהכתב של התוכנה אצלך שונה, ממש מעניין אותי איך עושים את זהיש לציין שגם אני הערתי על זה ועוד כמה כאן
אגב. הרב @י.-פל. שמתי לב כמה פעמים וגם עכשיו שהכתב של התוכנה אצלך שונה, ממש מעניין אותי איך עושים את זהאני משום מה לא מצליח להיכנס לשם, אז אני יענה כאן.
וכן בתיקיית הלכה יש הרבה קבצים בראש התיקיה שנמצאים מחוץ לתיקיות שלהם
תכתוב איזה קבצים, אני לא יכול להתייחס ככה.
וכן הנשמת אדם נמצא בתיקיה של החיי אדם והתיקייה של נשמת אדם ריקה ובכלל מה תיקית חיי אדם עושה בתיקית מפרשים
תוקן.
ויש שם עוד הרבה מפרשים ואני חושב שעדיף שלא תהיה בתיקיה הראשית מפרשים אלא כל ספר שיש עליו מפרשים יהיה לו תיקיה בפני עצמה או לכל הפחות לכל קטגוריה כגון ביאור על ספר המצוות אמור להיות בתיקיית ספרי המצוות וכן הלאה
תכתוב לספריא
עוד דבר לכאורה שולחן ערוך הרב שייך לתיקיית אחרונים וספר אלה המצוות אמור להיות בתיקיית ספרי מצוות
לגבי שו"ע הרב - תכתוב לספריא
לגבי 'אלה המצות', תוקן. -
אגב. הרב @י.-פל. שמתי לב כמה פעמים וגם עכשיו שהכתב של התוכנה אצלך שונה, ממש מעניין אותי איך עושים את זהאני משום מה לא מצליח להיכנס לשם, אז אני יענה כאן.
וכן בתיקיית הלכה יש הרבה קבצים בראש התיקיה שנמצאים מחוץ לתיקיות שלהם
תכתוב איזה קבצים, אני לא יכול להתייחס ככה.
וכן הנשמת אדם נמצא בתיקיה של החיי אדם והתיקייה של נשמת אדם ריקה ובכלל מה תיקית חיי אדם עושה בתיקית מפרשים
תוקן.
ויש שם עוד הרבה מפרשים ואני חושב שעדיף שלא תהיה בתיקיה הראשית מפרשים אלא כל ספר שיש עליו מפרשים יהיה לו תיקיה בפני עצמה או לכל הפחות לכל קטגוריה כגון ביאור על ספר המצוות אמור להיות בתיקיית ספרי המצוות וכן הלאה
תכתוב לספריא
עוד דבר לכאורה שולחן ערוך הרב שייך לתיקיית אחרונים וספר אלה המצוות אמור להיות בתיקיית ספרי מצוות
לגבי שו"ע הרב - תכתוב לספריא
לגבי 'אלה המצות', תוקן. -
אגב. הרב @י.-פל. שמתי לב כמה פעמים וגם עכשיו שהכתב של התוכנה אצלך שונה, ממש מעניין אותי איך עושים את זה -
בתיקייה 'קבלה' ישנה תת תיקייה 'כתבי רבי אברהם אבולעפיא' אך כמחצית מספריו או יותר נמצאים מפוזרים בחוץ (הספרים: גן נעול; גט השמות; אור השכל; ספר החשק; אגרת וזאת ליהודה).
כל הספרים שבתוך תיקיית "כתבי רבי אברהם אבולעפיא", מקורם הוא ממאגר "ובלכתך בדרך", שאר הספרים מקורם מספריא, צריך פשוט לכתוב לספריא שיכניסו את כל הספרים שלהם לתוך תיקיי' בשם זה.
וכן הספר 'תנא דבי אליהו' מחולק ל 'רבה' ו 'זוטא' וכנ"ל לכאורה אמור להיות בתיקייה אחת.
כנ"ל, זה ספרים של ספריא, תכתוב לספריא.
איפה כותבים להם, הם חסומים בנטפרי ובאתרוג
-
איפה כותבים להם, הם חסומים בנטפרי ובאתרוג
-
ח חד צורבא התייחס לנושא זה ב
-
עוד בעיה בתקיית קבלה במחברי זמנינו משום מה מופיע שם שו"ת אגרות משה וסדרת הספרים גם אני אודך
עוד בעיה בתקיית קבלה במחברי זמנינו משום מה מופיע שם שו"ת אגרות משה וסדרת הספרים גם אני אודך
תכתוב כאן:
https://otzaria.org/forum/topic/1761/בקשה-גרסה-0.9.95-באגים-בdb-בלבד?_=1782986757044 -
גילית חתיכת באג, לא קשור אלינו, אלא ל @elie-gambache הוא ממש לא יאהב את זה.. זה הולך לשבור את הdelta - ואתם תצטרכו להוריד db חדש...
-
גילית חתיכת באג, לא קשור אלינו, אלא ל @elie-gambache הוא ממש לא יאהב את זה.. זה הולך לשבור את הdelta - ואתם תצטרכו להוריד db חדש...
-
-
@י.-פל. למה לא יהיה אפשר עם עדכון חלקי? הרי כבר יש תמיכה בדבר כזה!
-
-
@יום-חדש-מתחיל בתיקיית ילקוט שמעוני נמצאים כל ספרי המערכות של האחרונים, ותקפו כהן !!!
זה לא באג אמיתי בתיקיות של אוצריא, ולכן לא אמור להיות על זה עדכון בשרשור הספרים, כי זה מעולם לא עבר לשם.
יש בעי' מסויימת ביצירת ה DB, י. פל פירט אותה באחד מההודעות.
היא כבר תוקנה.אם תוריד עכשיו שוב את הDB תראה שהכל בסדר.
ואז תוכל גם לההנות מעדכוני הספריי', שכרגע לא יעבדו לך תקין עד שתוריד את ה DB מחדש. -
תוריד את ה DB מחדש.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות