בעיה | חידושי הרן המיוחסים לריטבא
-
חידושי הרן המיוחסים לריטבא לא מקושרים לגמ' במסכת שבת
אני לא יודע אם זה בכל המסכתותזה קשור לספריא?
-
פוסט זה נמחק! -
-
@יום-חדש-מתחיל אוקי דיקטה
אבל מה זה אומר?
איך אפשר לקשר את זה לספר?
והאם לא לכתוב פה במקרה שאני מגלה דברים כאלה? -
@יום-חדש-מתחיל אוקי דיקטה
אבל מה זה אומר?
איך אפשר לקשר את זה לספר?
והאם לא לכתוב פה במקרה שאני מגלה דברים כאלה? -
י יום חדש מתחיל סימן נושא זה כשאלה ב
-
י יום חדש מתחיל סימן נושא זה כנפתר ב
-
@יום-חדש-מתחיל עם התוכנה הזאת א"א בקלות?
-
אפשר אולי, אבל זה לא ישים.
מה תעשה אם מחר ספריא יוסיפו אנטר באיזה קובץ? כל הקישורים שלך יהפכו להיות קישורים שגויים! -
אפשר אולי, אבל זה לא ישים.
מה תעשה אם מחר ספריא יוסיפו אנטר באיזה קובץ? כל הקישורים שלך יהפכו להיות קישורים שגויים!@יום-חדש-מתחיל אבל הוא שאל על ספרי דיקטה
-
@יום-חדש-מתחיל אבל הוא שאל על ספרי דיקטה
הוא רוצה לקשר אותם לגמרא שבת.
גמרא שבת ככל הידוע לי מקורה מספריא... -
הוא רוצה לקשר אותם לגמרא שבת.
גמרא שבת ככל הידוע לי מקורה מספריא...@יום-חדש-מתחיל ואוו א"כ אנחנו ממש תלותיים בספריא...
-
הפתרון הטוב ביותר לבקש מספריא שיכניסו את הספר הזה למאגר שלהם
-
תודה על הלייקים
אבל מה אתם אומרים? אין דרך לצאת מזה?
האם ספריא היא פעילה יותר מאיתנו בתיקוני שגיאות?
אולי אפשר להפסיק את הסינכרון האוטומטיאני רק שואל

-
ספריא כל הזמן משדרגת את הספרים, תיקוני שגיאות, קישורים ומפרשים
אין סיבה לצאת מהם
אלא לחכות שיכניסו את כל הספרים למאגר שלהם.
בכל מקרה אין כרגע מישהו שלוקח עליו פרויקט לקשר את כל הספרים של דיקטה לבד... -
תודה על הלייקים
אבל מה אתם אומרים? אין דרך לצאת מזה?
האם ספריא היא פעילה יותר מאיתנו בתיקוני שגיאות?
אולי אפשר להפסיק את הסינכרון האוטומטיאני רק שואל

-
-
@י.-פל. עליך נאמר "מכל מלמדי השכלתי"
לדעתי לחיצה על שליחה לספריה צריכה לפתוח מיד פופאפ שאומר הדיווח נשלח בהצלחה, ומראה מה בדיוק נשלח!
הדיווח הזה אמור להישמר איפשהו בהגדרות כדיווחים שנשלחו [כדי שהמשתמש ידע מה הוא שלח ויראה שהדברים מתוקנים]ובמקרה שאין רשת יהיה כתוב (כמו עכשיו) הדיווח נשמר לשליחה מאוחרת, ובהגדרות יהיה רשימה של הדיווחים שנשמרו עם אפשרות לערוך כל אחד בנפרד או לשלוח כל אחד בנפרד, או לשלוח את כולם יחד,
ובאופציה של הורד לשליחה ממחשב מחובר, צריך לרדת קובץ EXE עם ממשק יותר חמודי שכאשר יפעילו אותו יהיה כתוב "שליחת דיווחי שגיאות לספריא" ושם יהיה את הרשימה כנ"ל ויהיה אפשרות לשלוח כל אחד בנפרד או את הכל ביחד
בהצלחה רבה!!!
ישר כח גדול -
@י.-פל. עליך נאמר "מכל מלמדי השכלתי"
לדעתי לחיצה על שליחה לספריה צריכה לפתוח מיד פופאפ שאומר הדיווח נשלח בהצלחה, ומראה מה בדיוק נשלח!
הדיווח הזה אמור להישמר איפשהו בהגדרות כדיווחים שנשלחו [כדי שהמשתמש ידע מה הוא שלח ויראה שהדברים מתוקנים]ובמקרה שאין רשת יהיה כתוב (כמו עכשיו) הדיווח נשמר לשליחה מאוחרת, ובהגדרות יהיה רשימה של הדיווחים שנשמרו עם אפשרות לערוך כל אחד בנפרד או לשלוח כל אחד בנפרד, או לשלוח את כולם יחד,
ובאופציה של הורד לשליחה ממחשב מחובר, צריך לרדת קובץ EXE עם ממשק יותר חמודי שכאשר יפעילו אותו יהיה כתוב "שליחת דיווחי שגיאות לספריא" ושם יהיה את הרשימה כנ"ל ויהיה אפשרות לשלוח כל אחד בנפרד או את הכל ביחד
בהצלחה רבה!!!
ישר כח גדול@דנדי תסביר יותר מה הצורך של כל אחד מהפיצ'רים שביקשת.
האמת, אני לא ממש מבין מה צריך את כל זה. -
@דנדי תסביר יותר מה הצורך של כל אחד מהפיצ'רים שביקשת.
האמת, אני לא ממש מבין מה צריך את כל זה.@דנדי תסביר יותר מה הצורך של כל אחד מהפיצ'רים שביקשת.
האמת, אני לא ממש מבין מה צריך את כל זה.כדי שהמשתמש ישלח הערות הוא צריך את כל האופציות בצורה הכי נוחה והכי קלה לתפעול, מה לעשות שלא כולם כמוכם המתנדבים ההזויים שבונים את כל התוכנה הזאת בהתנדבות...
היום ניסתי לשלוח דיווח, בחרתי את הקטע ושלחתי וקפצה לי הודעה קטנה של הדיווח לא נשלח אלא נשמר, סבבה!, אני רק מוסיף שיהיה למראית העין מה בדיוק נשלח כדי שיהיה ברור,
אבל אח"כ בהגדרות כתוב לי יש דיוח אחד ממתין בתור, ואני אפי' לא זוכר מה הוא ואין לי אפשרות לראות, מה גם שבהתחלה שמרתי דיוח שגוי ורציתי לתקן אותו, אז חשוב שיהיה הסטוריה וגם מה שנשמר שיהיה אפשר לערוך אותו.
ואח"כ הגעתי הביתה וניסית לשלוח את הדיווח והוא לא נשלח אבל הוא נמחק ככה שלא יכולתי לשלוח אותו שוב או להיזכר איפה היה התיקון כדי לשלוח שוב, ובסוף השתמשתי בקובץ BAT שהורדתי עוד בכולל כדי לשלוח בהמשך ואז נפתח לי מסך שחור, שרוב האברכים קוראים לו וירוס (חחח) אבל אני הבנתי שצריך ללחוץ Y וזה מה שעשיתי אבל תכלס אני לא באמת יודע אם נשלח משהו כי גם למייל לא קיבלתי -
@דנדי תסביר יותר מה הצורך של כל אחד מהפיצ'רים שביקשת.
האמת, אני לא ממש מבין מה צריך את כל זה.כדי שהמשתמש ישלח הערות הוא צריך את כל האופציות בצורה הכי נוחה והכי קלה לתפעול, מה לעשות שלא כולם כמוכם המתנדבים ההזויים שבונים את כל התוכנה הזאת בהתנדבות...
היום ניסתי לשלוח דיווח, בחרתי את הקטע ושלחתי וקפצה לי הודעה קטנה של הדיווח לא נשלח אלא נשמר, סבבה!, אני רק מוסיף שיהיה למראית העין מה בדיוק נשלח כדי שיהיה ברור,
אבל אח"כ בהגדרות כתוב לי יש דיוח אחד ממתין בתור, ואני אפי' לא זוכר מה הוא ואין לי אפשרות לראות, מה גם שבהתחלה שמרתי דיוח שגוי ורציתי לתקן אותו, אז חשוב שיהיה הסטוריה וגם מה שנשמר שיהיה אפשר לערוך אותו.
ואח"כ הגעתי הביתה וניסית לשלוח את הדיווח והוא לא נשלח אבל הוא נמחק ככה שלא יכולתי לשלוח אותו שוב או להיזכר איפה היה התיקון כדי לשלוח שוב, ובסוף השתמשתי בקובץ BAT שהורדתי עוד בכולל כדי לשלוח בהמשך ואז נפתח לי מסך שחור, שרוב האברכים קוראים לו וירוס (חחח) אבל אני הבנתי שצריך ללחוץ Y וזה מה שעשיתי אבל תכלס אני לא באמת יודע אם נשלח משהו כי גם למייל לא קיבלתיאבל אני הבנתי שצריך ללחוץ Y וזה מה שעשיתי אבל תכלס אני לא באמת יודע אם נשלח משהו כי גם למייל לא קיבלתי
אגב, לדעתי צריך ללחוץ שם על A, כי A זה אישור להכל.
אתה לא אמור לראות שום דבר במייל האישי שלך (כי הוא פשוט בכלל לא ניגש למייל שלך), אלא א"כ ספריא יחזירו לך מייל תשובה.
כתוב שם כך:Sending saved reports to Otzaria... Security Warning: Script Execution Risk Invoke-WebRequest parses the content of the web page. Script code in the web page might be run when the page is parsed. RECOMMENDED ACTION: Use the -UseBasicParsing switch to avoid script code execution. Do you want to continue? [Y] Yes [A] Yes to All [N] No [L] No to All [S] Suspend [?] Help (default is "N"):ובתרגום לעברית:
שליחת דוחות שמורים לאוצריה... אזהרת אבטחה: סיכון ביצוע סקריפט Invoke-WebRequest מנתח את תוכן דף האינטרנט. קוד סקריפט בדף האינטרנט עשוי להיות מופעל כאשר הדף מנותח. פעולה מומלצת: השתמש בבורר -UseBasicParsing כדי למנוע ביצוע קוד סקריפט. האם ברצונך להמשיך? [Y] כן [A] כן להכל [N] לא [L] לא להכל [S] השהה [?] עזרה (ברירת המחדל היא "N"):
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות