בקשה | שנים מקרא ואחד תרגום
-
בס"ד
בוקר טוב ושבוע טוב,
לא מצאתי את האפשרות לקרוא שנים מקרא ואחד תרגום בתוכנה הנפלאה,
אם יש, אשמח שיגלו לי איך, ואם אין אשמח אם יוסיפו.תודה רבה רבה.
-
יש את זה:
https://mitmachim.top/post/1051422אני לא בטוח האם זה רק מעקב או כולל גם את הקריאה עצמה.
-
בס"ד
תודה רבה, אבל זה לא כולל את הקריאה (באמת מעניין למה, אם כבר עשה תוכנה כזו נחמדה).
אשמח אם מישהו יודע איך לעשות שניים מקרא ואחד תרגום באוצריא. -
בס"ד
תודה רבה, אבל זה לא כולל את הקריאה (באמת מעניין למה, אם כבר עשה תוכנה כזו נחמדה).
אשמח אם מישהו יודע איך לעשות שניים מקרא ואחד תרגום באוצריא. -
בס"ד
תודה רבה רבה,
ומה זה התיעוד הזה שצריך להביא, אשמח לעזור בזה אם זה בידי... -
ומה זה התיעוד הזה שצריך להביא, אשמח לעזור בזה אם זה בידי...
את זה:
API_REFERENCE (1).md
DESIGN_GUIDE.md
README.md
Otzaria otzaria migrationDB_V2 lib-plugins.zip -
@מעמע מעיון ברשימת הAPI אם אתה רוצה לקבל תוכן אתה לא צריך אינדקס אלא אפשר או על ידי מספר מילה עד מספר מילה או על ידי כותרת
קבלת תוכן הספר (עד 5000 תווים בקריאה).
const { data } = await Otzaria.call('library.getBookContent', { bookId: 'בראשית', offset: 0, // אופציונלי, ברירת מחדל: 0 limit: 2000, // אופציונלי, ברירת מחדל: 1000, מקסימום: 5000 section: '' // אופציונלי, קפיצה לקטע מסוים }); // "בראשית ברא אלהים..."ואם אתה רוצה לפתוח ספר במסך עיון במיקום מסוים ניתן לעשות זאת בשני אפשרויות או עם מספר האינדקס שככל הנראה הכוונה היא למספר השורה שניתן לראות בפתיחת הטבלה המתאיה בDB
פתיחת ספר במיקום מסוים.
const { data } = await Otzaria.call('reader.openBook', { bookId: 'בראשית', index: 0, // אופציונלי, ברירת מחדל: 0 searchQuery: '' // אופציונלי, הדגשת טקסט }); // trueוהאפשרות השניה היא על ידי שם הכותרת
פתיחת ספר בהתייחסות (כותרת פרק/סעיף).
const { data } = await Otzaria.call('reader.openBookAtRef', { bookId: 'בראשית', ref: 'פרק א', index: 0 // אופציונלי, גיבוי אם ההתייחסות לא נמצאה }); // true -
אני לא זוכר מה מציע הAPI, אבל מוזר לי שהוא לא נותן קבלת כל הכותרות (TOC). בדוק שוב.
אם לא - אצור API חדש בל"נ.@י.-פל. @d9
כן, אני יודע.
אבל בשליפה של תוכן ספר אין פרמטר אפילו של אינדקס. מצורף בספויילר!
מה שיש זה רק הזחה מתחילת הספר למשך 5000 תוים.
נניח ואני רוצה לקבל תוכן של ספר מפרק י"ב פסוק ג' לעליה שלמה. אז קודם כל עליה יכולה להיות יותר מ5000 תוים. דבר שני, אין הפניה לפסוק, ולכן אני צריך לקבל את כל הפרק ואז לחפש בטקסט את המספר פסוק גם אם הוא פס' נ"ב. ואותו דבר לגבי סוף העליה. ולכן כרגע לא הצלחתי.
אדרבה, אם יש API אחר לזה אז תאמר.library.getBookContentהרשאה:
library.content.readקבלת תוכן הספר (עד 5000 תווים בקריאה).
const { data } = await Otzaria.call('library.getBookContent', { bookId: 'בראשית', offset: 0, // אופציונלי, ברירת מחדל: 0 limit: 2000, // אופציונלי, ברירת מחדל: 1000, מקסימום: 5000 section: '' // אופציונלי, קפיצה לקטע מסוים }); // "בראשית ברא אלהים..."אגב, גם שרציתי לקבל מהטאבים את שם הפרק, לא היה אפשר להוציא מהAPI את הפרק. רק באופן של טאב ספציפי אפשר לקבל את שם הפרק, כמו שהבאת. ולכן גם שם היה צריך לעשות קצת שונה. ובאמת בתוסף ששואב מכל הטאבים אין את שם הפרק.
-
@מעמע אם הבנתי נכון הפונקציה section: ב API שצירפת שולפת לפי כותרת
אבל אכן זה לא מספיק וצריך API של קריאה לפי אינדקס כמו שיש בפתיחת ספר במיקום מסוים ואז זה יפתור לך את הבעיה כיוון שכל פסוק הוא שורה נפרדת
אגב כדאי לעשות גם API לקבלת כל הכותרות של סרגל הכותרות כמו העליות ושמות הפרקים בגמרא ולא רק את הכותרות של הניווט ואז זה יהיה יותר פשוט למצוא את העליות
@י.-פל. -
@מעמע אם הבנתי נכון הפונקציה section: ב API שצירפת שולפת לפי כותרת
אבל אכן זה לא מספיק וצריך API של קריאה לפי אינדקס כמו שיש בפתיחת ספר במיקום מסוים ואז זה יפתור לך את הבעיה כיוון שכל פסוק הוא שורה נפרדת
אגב כדאי לעשות גם API לקבלת כל הכותרות של סרגל הכותרות כמו העליות ושמות הפרקים בגמרא ולא רק את הכותרות של הניווט ואז זה יהיה יותר פשוט למצוא את העליות
@י.-פל.הפונקציה section: ב API שצירפת שולפת לפי כותרת
לכאו' לא. אם זה היה כותרת היה כתוב TITLE כמו המקובל וכמו בשאר הAPI. אולי הכוונה למילה בהמשך הטקסט שתשמש כנקודת התחלה.
אגב, ממה שבדקתי בקבצי התוכנה והDB, העליות שמורות בתור חלק מהכותרות בצורה מוזרה קצת (כאילו בסוף הכותרות) ולכן קצת יותר קשה לשלוף אותם בAPI כי צריך לדעת איך להתיחס אליהם. בסוף אנחנו רוצים ששליפה של עליה תתן את האינדקס שורה (או שהפרק יתן את האינדקס שורה שבו הוא מתחיל וגם נגמר) ואז לשלוף לפי אינדקס. -
הפונקציה section: ב API שצירפת שולפת לפי כותרת
לכאו' לא. אם זה היה כותרת היה כתוב TITLE כמו המקובל וכמו בשאר הAPI. אולי הכוונה למילה בהמשך הטקסט שתשמש כנקודת התחלה.
אגב, ממה שבדקתי בקבצי התוכנה והDB, העליות שמורות בתור חלק מהכותרות בצורה מוזרה קצת (כאילו בסוף הכותרות) ולכן קצת יותר קשה לשלוף אותם בAPI כי צריך לדעת איך להתיחס אליהם. בסוף אנחנו רוצים ששליפה של עליה תתן את האינדקס שורה (או שהפרק יתן את האינדקס שורה שבו הוא מתחיל וגם נגמר) ואז לשלוף לפי אינדקס. -
-
יצרתי תוסף לשניים מקרא
shnayim-mikra.otzplugin -
יצרתי תוסף לשניים מקרא
shnayim-mikra.otzplugin
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות