שיתוף | otzariaAI
-
-
@חנניה בעקרון ה-AI הקרוב למקום מגוריך ידע להסביר יותר טוב...
תסביר לו שיש לך קובץ DB עם הטקסט לאימון, שימצא את הטבלה המתאימה.
תבקש ממנו למצוא מאגר דאטה כדי להרחיב את היקף הטקסטים.
תגיד לו שצריך לסנן את הניקוד ואת התגיות HTML מהמאגר.
אח"כ תבקש ממנו לאמן טוקונזייר [זה לוקח קצת זמן].
בסוף תבקש ממנו מחברת קולאב לאימון מודל WORD2VEC ע"ב מה שהכנת [שיהיה אפשר להעלות את מה שצריך], כולל שמירה לדרייב תוך כדי האימון.
זה קיצור דברים רק כדי שיהיה מובן התהליך [אם כי זה נשמע קצת סינית...].@arieldaniely אתה יכול לפרט איזה סוג קובץ DB זה מכיון שהבינה לא יודעת איזה סוג זה אני רוצה לנסות לעזור אני אשאל את הבינה הקרובה
-
@arieldaniely אתה יכול לפרט איזה סוג קובץ DB זה מכיון שהבינה לא יודעת איזה סוג זה אני רוצה לנסות לעזור אני אשאל את הבינה הקרובה
-
@חנניה בעקרון ה-AI הקרוב למקום מגוריך ידע להסביר יותר טוב...
תסביר לו שיש לך קובץ DB עם הטקסט לאימון, שימצא את הטבלה המתאימה.
תבקש ממנו למצוא מאגר דאטה כדי להרחיב את היקף הטקסטים.
תגיד לו שצריך לסנן את הניקוד ואת התגיות HTML מהמאגר.
אח"כ תבקש ממנו לאמן טוקונזייר [זה לוקח קצת זמן].
בסוף תבקש ממנו מחברת קולאב לאימון מודל WORD2VEC ע"ב מה שהכנת [שיהיה אפשר להעלות את מה שצריך], כולל שמירה לדרייב תוך כדי האימון.
זה קיצור דברים רק כדי שיהיה מובן התהליך [אם כי זה נשמע קצת סינית...].@arieldaniely תכלס' אפשר נוסח מה לבקש מהבינה
ועוד שאלה איך אני מעלה לו את הDB של אוצריא? -
פוסט זה נמחק!
-
[[topic:post-is-deleted]]
@מענין-לשמוע אוי,
נראה לי שהכוונה הייתה להגיש את המודל עצמו, לא את הקוד שמפתח אותו -
@מענין-לשמוע אוי,
נראה לי שהכוונה הייתה להגיש את המודל עצמו, לא את הקוד שמפתח אותו -
מנסה להבין משהו,
בשביל להשתמש יש צורך להוריד את הDB של אוצריא או של זית פעם נוספת או שאפשר להשתמש בתוכנה ולהתבסס על הDB שיושב בתיקיות הפנימיות של אוצריא? -
מנסה להבין משהו,
בשביל להשתמש יש צורך להוריד את הDB של אוצריא או של זית פעם נוספת או שאפשר להשתמש בתוכנה ולהתבסס על הDB שיושב בתיקיות הפנימיות של אוצריא?@אין-לנו-שיור אין צורך להוריד את הDB חזרה הוא מתיישב על הDB של אוצריא או זית
-
שלח צילום מסך
-
הגדרת נתיב לא מתאים למסד נתונים, תשנה את הנתיב בהגדרות לאיפה שה-DB נמצא. [תוכל למצוא את הנתיב הנכון בהגדרות של אוצריא > ספריה > מיקום מסד נתונים]
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות