המלצה | תוסף ניהול הלואות
-
אל תדאגו הציבור יצביע ברגלים!!!
-
רעיון לתוסף חדש לשלב את התוכנה של הרב @שליו https://mitmachim.top/topic/92183/להורדה-התוכנה-החדשה-לניהול-גמ-ח-כספים-גרסה-3.9.0
לתוסף לאוצריא -
אני גם לא מתערב..
אבל מי שרוצה את התוכנה שיוריד אותה אבל מה הקשר לאוצריא??!!
אני לא רואה לנכון להשקיע אפילו דקה בשביל להפוך את זה לתוסף שיכביד עוד יותר על תוכנה שגם כך היא סובלת מכבדות יתר -
אני גם לא מתערב..
אבל מי שרוצה את התוכנה שיוריד אותה אבל מה הקשר לאוצריא??!!
אני לא רואה לנכון להשקיע אפילו דקה בשביל להפוך את זה לתוסף שיכביד עוד יותר על תוכנה שגם כך היא סובלת מכבדות יתר -
נשמע מוגזם זה תוכנה תורנית ולא תוכנה חינמית לכל צרכי האברך. בסוף יעשו קישר לבנקים.
-
נשמע מוגזם זה תוכנה תורנית ולא תוכנה חינמית לכל צרכי האברך. בסוף יעשו קישר לבנקים.
-
-
@רוצה-לגדול
רק תעדכן את @מעמע ו@חד-בדרא שהתוספים שעשו כדוגמת מעשר כספים ומונה שעות ושמירת סדרים וכדו' אין מקומם באוצריא קדישא..@אבא-כדברה
לא זה מה שהוא אמר!
הוא אמר שניהול הלוואות בכלל לא קשור למשהו תורני.
התגובה שלך לא קשורה, ידידי
-
@אבא-כדברה
לא זה מה שהוא אמר!
הוא אמר שניהול הלוואות בכלל לא קשור למשהו תורני.
התגובה שלך לא קשורה, ידידי
-
@אבא-כדברה
זה דבר דתי.
בעיני כל דבר דתי - קשור. -
חשבתי שהלוואה קורים לזה גמ"ח ואפי' הח"ח חיבר ע"ז חיבור אהבת חסד כמדומני ולא נראה לענ"ד שזה שונה בהרבה ממצות מעשר כספים
@אבא-כדברה ואפשר דאדרבה הלוואה עדיפא שהיא דאורייתא ומעשר כספים לא לכו"ע הוי חובה בכלל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות