בקשת מידע | בקשת עזרה דחופה: גרסאות 989/990: מה ומתי הן קורסות?
-
הנה עוד אחד (מסופק אם יעזור לך יותר, אם לא צריך תגיד לי)
errors.txt -
@חד-צורבא עכשיו הוספתי, ניכרת קצת איטיות בעליה,
בפעם הראשונה היה עדכון אינדקס מהיר
בפעם השניה מאנדקס לי מהתחלה. -
בחסדו ית' [ובלעה"ר]
התקנתי שוב את הגירסה האחרונה [990]
[אכן נמנעתי הפעם מלהכניס ספרים אישיים, בינתיים...
(ואולי נפ"מ : לפני פתיחת קובץ ההתקנה הסרתי ממנו החסימה, ב'מאפיינים'. והפעלתי כמנהל...)]וב"ה הכל עובד חלק:
ההתקנה, ההפעלה, האינדוקס [פחות מרבע שעה], השימוש, המעברים...
ספרייה, איתור, חיפוש, מפרשים על הש"ס, בטקסט וצורת הדף והדף עצמו וכו'.סגרתי ונסגרה ברגע. פתחתי ולא הפעיל אינדוקס מחדש.
הכל טוב, פלאי פלאים.
הרב @י.-פל. נ"י
תודה רבה ויישר חילך
תחזקנה ידיך
אל תירא ואל תחת .... -
@י.-פל.
אני גם לא מוצא קובץ errors, אבל מצאתי את שני אלו:
error_reports_queue.isar
error_reports_queue.isar-lck -
@י.-פל.
אני גם לא מוצא קובץ errors, אבל מצאתי את שני אלו:
error_reports_queue.isar
error_reports_queue.isar-lck -
כעת לאחר מחיקת האינדקס
ובניתו מחדש
ולאחר הוספת PDF והכנסתו לDB
ואח"כ סגרתי לבד.
ואז נוצר הקובץ הזה.
errors.txt -
@דאנציג קרס לך ? (באמת, לא כל קריסה הוא מייצר, אין לי מושג במה זה תלוי תנסה להקריס אותו שוב אולי יהיה משהו)
תבדוק בנתיב הזה C:\Users\User\AppData\Local\otzaria\logs -
מבדיקה חוזרת הבעיה כנראה בPDF כי כשמוסיפים אישיים טקסט הוא לא קורס (כשמוסיפים הוא לא מגיב לכמה זמן)
אבל התעוררה לי בעיה שהייתה כבר בגירסא 89 היא קרתה אחרי הרבה זמן שלא פתחתי את התוכנה פתאום הלחצנים מפסיקים לעבוד בספריה רק התצוגה מקדימה מראה את התוכן והעין עושה ריענון וההגדרות לא נטענות כלים נטענים והלחצנים לא עובדים עיון נלחץ גם כן והוא פותח לי בדפדוף בספריה את התיקיה שעמדתי עליה וכן בכלים
עריכה: וראו איזה פלא הקטנתי את התוכנה לחצי מסך והכל זורם (הקריסה בPDF עדיין קיימת) -
מתוך קובץ ERRORS.TXT שלי
מעודכן מגירסה 0.9.89
שגיאה מהיום, אגב לא ראיתי שקרה משהו שגרם לזה, לא היה איזה קריסה היום
Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails' -
@י.-פל.
עלה בדעתי שהבאג בספרים אישיים שהם נכנסים לDB גם כשלא מכניסים אותם, והתוכנה מנסה להכניס גם את קבצי הPDF, ולפי איך שאני מבין הDB לא מותאם להכיל PDF, וזה יוצר קריסה.
או שהתקלה היא באינדוקס PDF כפי שהיה אי אז בשנות השמונים לתוכנה... -
מישהו מוכן לעשות לי סדר, פוסט מסוגר על כל משתמש איזו גרסה הייתה לו, וממה היו הבאגים?
כרגע נראה שרובם בגלל ספרים אישיים, ובדגש על pdfים.
יש עוד?@י.-פל.
לי לא נוצר קובץ שגיאות errorS, לא הוספתי ספרים אישיים, וכאשר אני סוגר את התוכנה יש איזה שהוא שגיאה שמדווחת לווינדוס (על פי מנהל המשימות), אבל לא מופיע חוץ מזה עוד משהו (שמתי לב לזה כי אחרי שהתוכנה נסגרת העכבר עושה חושבים לשניה - עיגול כחול).יש גם את הבאגים שכבר דווחו כמו למשל גלילה בPDF וכדומה, אולי יש כמה דברים שהתבססו על המהדורה של התוכנה שעשתה בעיות.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות