בירור | צורת הדף בתלמוד בבלי
-
בגרסה החדשה אני לא מצליח לראות את צורת הדף של הגמרא עצמה
-
לא
תמיד בתוכנה יכולתי לעבור ממודפס לצורת הדף מצולמת של הגמרא
עכשיו אני לא מצליח... -
לא
תמיד בתוכנה יכולתי לעבור ממודפס לצורת הדף מצולמת של הגמרא
עכשיו אני לא מצליח...@יחזקאל-קופשיץ ממודפס למצולם ? אם הכוונה מטקסט לPDF לי זה כן עובד
-
לא PDF
תמיד היה בתוכנה עצמה אפשרות לעבור לטקסט מצולם והיה שתי אפשרויות לפתוח את עמוד הגמ'
אבל בתוכנה החדשה אני לא מצליח למצוא את האפשרות של צורת הדף - לא של המפרשים אלא של הגמ' עצמה -
לא PDF
תמיד היה בתוכנה עצמה אפשרות לעבור לטקסט מצולם והיה שתי אפשרויות לפתוח את עמוד הגמ'
אבל בתוכנה החדשה אני לא מצליח למצוא את האפשרות של צורת הדף - לא של המפרשים אלא של הגמ' עצמה@יחזקאל-קופשיץ אשמח שתפרט לי קצת יותר לא הכרתי את האפשרות הזו
-
הורדתי מחדש ועכשיו יש לי את האופציה הזו
הכוונה באמת לPDF לא ידעתי שככה קוראים לזה
תודה לכולם -
י יום חדש מתחיל סימן נושא זה כשאלה ב
-
י יום חדש מתחיל סימן נושא זה כנפתר ב
-
גם אני נבוך בזה, לא מוצא את התלמוד בבלי בPDF
הורדתי אותו והכנסתי אותו בתיקייה שאמרתם אך לא מופיע ברשימת הספרים.
מה אפשר לעשות?
ובנוסף האם קיימת אפשרות לעבור מגמרא טקסט לPDF בלחיצת כפתור כמו שהיה בגירסאות הקודמות -
גם אני נבוך בזה, לא מוצא את התלמוד בבלי בPDF
הורדתי אותו והכנסתי אותו בתיקייה שאמרתם אך לא מופיע ברשימת הספרים.
מה אפשר לעשות?
ובנוסף האם קיימת אפשרות לעבור מגמרא טקסט לPDF בלחיצת כפתור כמו שהיה בגירסאות הקודמות -
@הבל-הבלים ברור שחילצתי, האם צריך להיות בפולדר מיוחד בשביל שיזוהה?
-
@הבל-הבלים ברור שחילצתי, האם צריך להיות בפולדר מיוחד בשביל שיזוהה?
-
האופציה של המפרשים בתצוגה של צורת הדף בגמרא המודפסת יש בה הרבה באגים למשל ביבמות סימנתי שיופיע התוס' ומופיע תוס' חד מקמאי ועוד כל מיני על זה הדרך
-
האופציה של המפרשים בתצוגה של צורת הדף בגמרא המודפסת יש בה הרבה באגים למשל ביבמות סימנתי שיופיע התוס' ומופיע תוס' חד מקמאי ועוד כל מיני על זה הדרך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות