בירור | היכן התוכנה
-
-
-
בכל מקום נמצא משהו אחר.
בקשר לחוסר בתיקייה, זה יסודר בהמשך. -
@הבל-הבלים אי קאתית להכי אולי תוכל לומר לי אם הניידת אמורה ליצור תיקייה בAPDATTA ולמה?
-
@הבל-הבלים אי קאתית להכי אולי תוכל לומר לי אם הניידת אמורה ליצור תיקייה בAPDATTA ולמה?
-
זה לא 4, זה 3
וזה בעיה ראשונה שיש תיקיית otzaria בתוך otzaria (זה כך:AppData\Roaming\Otzaria\otzaria)
2. בגירסה ניידת היא כפשוטו אמורה להיות ניידת, ולכן זה אמור ליצור את התיקיה שבAppData בתוך התיקייה עצמה, בלי קשר למחשב -
זה לא 4, זה 3
וזה בעיה ראשונה שיש תיקיית otzaria בתוך otzaria (זה כך:AppData\Roaming\Otzaria\otzaria)
2. בגירסה ניידת היא כפשוטו אמורה להיות ניידת, ולכן זה אמור ליצור את התיקיה שבAppData בתוך התיקייה עצמה, בלי קשר למחשב -
@חד-בדרא
C:\Program Files זה התוכנה עצמה
C:\ProgramData זה מיקום הספרים והאינדקס-נועד שגם משתמש אחר במחשב יוכל להשתמש בזה
ואי אפשר לשים את הספרים והאינדקס בC:\Program Files כי שם כל שינוי (עדכון וכדו') צריך הרשאות ניהול/פתיחה כמנהל מערכת
וAppData\Roaming\Otzaria\otzaria שבתיקיית המשתמש זה הגדרות ונתוני המשתמש והערות וכדו', שזה נועד כדי להבדיל את הנתונים האישיים וההגדרות בין המשתמשים
מי שבוחר להתקין רק למשתמש נוכחי-זה יתקין לו את התוכנה והספרים ואינדקס במיקום שונה (AppData\Local אם אני זוכר טוב) -
A asz התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות