עדכון | גרסאות 0.9.87/8 - באגים בבקשה...
-
חשבתי שהDIFF זה פקודות רגילות ומוכנות לsqlit....
נכון!
אני לא מצליח לפתוח את הקובץ DIFF, גם לא עם zip7.
למישהו יש פתרון?@מענין-לשמוע מה זה עניין ל7ZIP הבעיה שלך בחילוץ או בפתיחה של הקובץ ?
עריכה: אם הבעיה שלך בחילוץ אז העליתי לדרייב מחולץ הנה הקישור
https://drive.google.com/drive/folders/16lNm7nXcjntqpS9R2Bwo6EsN4nGR-kN4?usp=sharing @מענין-לשמוע -
רבותינו @י.-פל. ו־ @יום-חדש-מתחיל
משום מה - כתר מלכות עדיין לא סודר.
[אולי מחכים לַמֶלֶך ב"ה]
(כל הפרקים נמצאים רק ככותרות. פרק מ' מופיע. בספרייה המקורית - בקבצי טקסט היה הספר שלם)האם יש עוד ספרים כאלה? מי יודע ויגיד?
-
מישהו יכול לבדוק בספריא?
תקין
-
מישהו יכול לבדוק בספריא?
תקין
מישהו יכול לבדוק בספריא?
תקין
הספר עצמו שלם.
יש לי כמה גירסאות שלו. איני יודע מה הוכנס למסד נתונים.
על אחד כתוב 'קונפליקט'...

ובאחד השם מנוקד 'כֶּתֶר מַלְכוּת'
-
@הבל-הבלים בדקתי עכשיו בזית ויש שם 2 אחד תקין ואחד תקול
-
@יום-חדש-מתחיל הספר כפול, וגורם לבעיות...
-
כל ספר כפול [- מדוייק יותר - כל שֵם כפול] גורם בעיות, כמדובר פעם ופעמיים.
[בין בספרים בספרייה הכללית ובין בספרים אישיים].לכאו' צריך ליצור כלי שמזהה קבצים בעלי שם כפול [מעין מה שקורה בהעתקה ממקום למקום בווינדוס] ומציע שם חדש לקובץ השני...
לא מספיק לעבור על הספרייה הנוכחית כי הבעיה גם בקבצים פרטיים כאמור.
הייתי מציע שיהיה כזה כלי שיפעל בתוכנה עצמה כל פעם שעושים טעינה מחודשת.
האם זה מורכב או כבד מדיי? -
@חד-צורבא כך אמור להיות
בעקבות באג ב85 עיין https://otzaria.org/forum/post/11354 -
@י.-פל.
האם כדי לעדכן יצטרכו להפעיל כמנהל, או שהתוכנה מעבירה את המיקום של הספריה אוטומטי למיקום שלא מצריך הרשאות מנהל?@י.-פל.
האם כדי לעדכן יצטרכו להפעיל כמנהל, או שהתוכנה מעבירה את המיקום של הספריה אוטומטי למיקום שלא מצריך הרשאות מנהל?אכן, הספריה והאינדקס במקום שלא מצריך הרשאות ניהול בשביל שינויים כמו שכתבתי במקום אחר
https://otzaria.org/forum/topic/1047/בירור-היכן-התוכנה/12?_=1774897737459 -
נפלא ביותר!!
יישר כח שוב ושוב ושובצורת הדף הרבה יותר טובה ומהירה
נפלא ביותר!!
אצלי צורת הדף עדיין לא עובדת כראוי.
[כפי שהוער בגירסה הקודמת - צד ימין - מפרש נבחר [תוספות]. צד שמאל חלונית מפרשים רגילה [עם כל הכותרות וכו'].אלא שאולי הבעיה אצלי, כי למעשה פתאום נעלמו המפרשים בכל הש"ס.. אינני יודע מה זה.
האם זה קשור לעומס של האינדוקס?

ומהר מאוד התוכנה קורסת. אחכה לאחר השלמת האינדוקס ואשוב לבדוק בל"נ.
-
נפלא ביותר!!
אצלי צורת הדף עדיין לא עובדת כראוי.
[כפי שהוער בגירסה הקודמת - צד ימין - מפרש נבחר [תוספות]. צד שמאל חלונית מפרשים רגילה [עם כל הכותרות וכו'].אלא שאולי הבעיה אצלי, כי למעשה פתאום נעלמו המפרשים בכל הש"ס.. אינני יודע מה זה.
האם זה קשור לעומס של האינדוקס?

ומהר מאוד התוכנה קורסת. אחכה לאחר השלמת האינדוקס ואשוב לבדוק בל"נ.
-
תגידו למשהו יש גם את הבעיה הזאת או שזה רק לי כשאני פותח שולחן ערוך ומוסיף את המש"ב הוא כותב לי שיש שגיאה אני מצרף תמונה, והמעניין הוא שבתור ספר נפרד הוא כן נפתח, כאלו הספר לא חסר בספרייה אבל בתור מפרש הוא לא נפתח

-
אלא שאולי הבעיה אצלי, כי למעשה פתאום נעלמו המפרשים בכל הש"ס.. אינני יודע מה זה.
כבר דווח בעבר שלפעמים מפרשי הש"ס נעלמים, גם לי זה קרה ואין לי מושג למה זה קורה
בכל אופן הבעיה בצורת הדף קיימת גם בתנ"ך [שהמפרשים עצמם מופיעים היטב, ב"ה ובלעה"ר].
אין טעם בחלונית מפרשים בצורת הדף. [וגם אם כן - רק במפרשים שלמטה ולא בצידי הספר. כמדובר]
-
אלא שאולי הבעיה אצלי, כי למעשה פתאום נעלמו המפרשים בכל הש"ס.. אינני יודע מה זה.
כבר דווח בעבר שלפעמים מפרשי הש"ס נעלמים, גם לי זה קרה ואין לי מושג למה זה קורה
בכל אופן הבעיה בצורת הדף קיימת גם בתנ"ך [שהמפרשים עצמם מופיעים היטב, ב"ה ובלעה"ר].
אין טעם בחלונית מפרשים בצורת הדף. [וגם אם כן - רק במפרשים שלמטה ולא בצידי הספר. כמדובר]
-
תגידו למשהו יש גם את הבעיה הזאת או שזה רק לי כשאני פותח שולחן ערוך ומוסיף את המש"ב הוא כותב לי שיש שגיאה אני מצרף תמונה, והמעניין הוא שבתור ספר נפרד הוא כן נפתח, כאלו הספר לא חסר בספרייה אבל בתור מפרש הוא לא נפתח

-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות