בירור | קבצים משותפים?!
-
כרגע התוכנה לא הולכת להיות תוכנה שיתופית, מלבד ההתנגדות שזה ייצור ומלבד זה שהתוכנה נועדה בעיקר לציבור האברכים המתנזר מהרשת.
-
-
-
-
חד-בדרא כתב:
כרגע התוכנה לא הולכת להיות תוכנה שיתופית,
מלבד ההתנגדות שזה ייצורהייתי מציע שיהא אופ' נוספת להורדה, אבל מאמין שגם ככה העורכים עמוסים....
יש כזה דבר ליצור תוסף לתוכנה (כעין תוספי כרום) שיפתור את הפלונתר?
-
להסיר?
סתם. זה היה באיזה צום, ולא היה לי כח לכלום, אז עשיתי רק בשביל לבדוק היתכנות - וזה הצליח איכשהוא...להסיר?
סתם. זה היה באיזה צום, ולא היה לי כח לכלום, אז עשיתי רק בשביל לבדוק היתכנות - וזה הצליח איכשהוא...לא יודע אם יש ענין להסיר,
כמו שאני לא יודע אם זה משמש כ"כ איזה אברך (שגם אם הוא אונליין כמה משתמשים בלוח..)אבל כל זמן שזה נמצא ניתן לשנות במקום לסכרון עם הלוח לסכרון כללי לגוגל, לא?!
-
להסיר?
סתם. זה היה באיזה צום, ולא היה לי כח לכלום, אז עשיתי רק בשביל לבדוק היתכנות - וזה הצליח איכשהוא... -
זה נראה סתם פיצ'ר מיותר, אלא א"כ יש כאן אנשים שמתמשים בזה?
מה הבעיה שיהיה פיצ'ר כזה? הוא לא עושה נזק, לא מסרבל את התוכנה. כלום!
אם זה היה ממש מסורבל ועוד מלא הגדרות וכ' ניחא. אבל זה ממש קטן ופשוט, מה רע? -
אלא א"כ יש כאן אנשים שמתמשים בזה?
אחד מהמשתתפים החשובים(!) ביקש את זה.
-
@הבל-הבלים א"כ - מי אני שאומר משהו
-
@הבל-הבלים א"כ - מי אני שאומר משהו
-
@הבל-הבלים היה שווה הכל לקבל כזו מחמאה ממך...
-
-
החשובים(!)
?
-
בקשר לאם קישור ספריה חיצונית עובד בגוגל דרייב. אני יסביר
יש 2 צורות איך עובדים עם גוגל דרייב במחשב- סטרימינג (הזרמת קבצים - Stream files)
במצב זה, הקבצים שלך נשמרים בענן של גוגל ומוצגים במחשב שלך ככונן וירטואלי, אך הם אינם תופסים מקום פיזי על הכונן הקשיח כברירת מחדל.
- שיקוף קבצים (אופליין מלא - Mirror files)
במצב זה, התוכנה יוצרת עותק זהה של כל הקבצים שלך – עותק אחד נמצא בענן של גוגל, ועותק שני נמצא פיזית על הכונן הקשיח של המחשב שלך.
כנראה שבמצב סטרימינג לא עובד השיתוף כיון שהקבצים אינם על המחשב ומה שמפיע זה רק קישור לקבצים בענן.
-
החשובים(!)
?
-
-
אני ביקשתי.
הוחמאתי מהגדרת של הרב @הבל-הבלים
העלבתי קלות מזקיפת הגבה של הרב @י.-פל.כך או כך - אצלי לכה"פ הסנכרון תקול חלקית.
-
אני ביקשתי.
הוחמאתי מהגדרת של הרב @הבל-הבלים
העלבתי קלות מזקיפת הגבה של הרב @י.-פל.כך או כך - אצלי לכה"פ הסנכרון תקול חלקית.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות