בירור | קבצים משותפים?!
-
אני רואה שבגירסא החגשה יש חיבור ללוח שנה בגוגל,
יש סיכוי שיהיה מקושר לכל חלקי גוגל, כמו הדרייב, שיהא ניתן לראות קבצים בדרייב או דרובפקס?
(למשל ביקשתי מדוק המלקטים הוא שלך לי הכל בדרופבקס.. וכך במקום להוריד זה יהיה ניתן לראות ישר מאוצריא)
זה יהיה אדיר, זה אפשרי בכלל? וא"כ יש סיכוי שזה יתגשם -יתממש עד גירסא 1.0? -
כרגע התוכנה לא הולכת להיות תוכנה שיתופית, מלבד ההתנגדות שזה ייצור ומלבד זה שהתוכנה נועדה בעיקר לציבור האברכים המתנזר מהרשת.
-
-
-
-
חד-בדרא כתב:
כרגע התוכנה לא הולכת להיות תוכנה שיתופית,
מלבד ההתנגדות שזה ייצורהייתי מציע שיהא אופ' נוספת להורדה, אבל מאמין שגם ככה העורכים עמוסים....
יש כזה דבר ליצור תוסף לתוכנה (כעין תוספי כרום) שיפתור את הפלונתר?
-
להסיר?
סתם. זה היה באיזה צום, ולא היה לי כח לכלום, אז עשיתי רק בשביל לבדוק היתכנות - וזה הצליח איכשהוא...להסיר?
סתם. זה היה באיזה צום, ולא היה לי כח לכלום, אז עשיתי רק בשביל לבדוק היתכנות - וזה הצליח איכשהוא...לא יודע אם יש ענין להסיר,
כמו שאני לא יודע אם זה משמש כ"כ איזה אברך (שגם אם הוא אונליין כמה משתמשים בלוח..)אבל כל זמן שזה נמצא ניתן לשנות במקום לסכרון עם הלוח לסכרון כללי לגוגל, לא?!
-
להסיר?
סתם. זה היה באיזה צום, ולא היה לי כח לכלום, אז עשיתי רק בשביל לבדוק היתכנות - וזה הצליח איכשהוא...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות