הצעת ייעול | מפרשים על הדף מוצגים בסגנון אייקוני
-
-
-
יש את חלון המפרשים בשביל זה
מה הענין שיהיה גם על חשבון הספר מה המפרשים?
או שאתה רוצה שהחלון יוצג אוטומטית? -
יש 2 אופציות להגדיר:
- תפריט הקשר שיהיה בו רק מה שיש באותו המקטע
- שייפתח החלון המפרשים אוטומטית
לדעתי, עדיף שתהיה הגדרה איך אתה רוצה לפתוח את הספרים האם הצורת הדף או מפרשים מהצד
ובצורת הדף יש אפשרות שאחד החלוניות-אם אין מפרשים מוגדרים-תהיה איזה מפרשים יש על הספר/באותו המקטע
בכל אופן, ככל הנראה בחירת מפרשים תעבור לתפריט בשורה העליונה ולא תישאר בחלון נפרד
-
יש 2 אופציות להגדיר:
- תפריט הקשר שיהיה בו רק מה שיש באותו המקטע
- שייפתח החלון המפרשים אוטומטית
לדעתי, עדיף שתהיה הגדרה איך אתה רוצה לפתוח את הספרים האם הצורת הדף או מפרשים מהצד
ובצורת הדף יש אפשרות שאחד החלוניות-אם אין מפרשים מוגדרים-תהיה איזה מפרשים יש על הספר/באותו המקטע
בכל אופן, ככל הנראה בחירת מפרשים תעבור לתפריט בשורה העליונה ולא תישאר בחלון נפרד
@asz
ת'אמת, לא כל כך הבנתי מהם שתי האופציות.אכתוב הנראה לענ''ד, אי אפשר להגדיר שתמיד יוצגו רק המפרשים בטקסט הנבחר, כי אם אני רוצה ללמוד עכשיו דף גמ' עם 3 פרשנים לא בהכרח שלשלושתם יש פירוש על הטקסט המסומן.
מאידך גיסא יש נוחות מרובה כשאני לומד קטע לדעת מי כתב עליו.
לכן צריך לשלב את שתי האופציות.
מאידך להוסיף כפתור בחירה בחלון בחירת מפרשים יש סיכוי שזה כבר נמאס.
ומכאן זיל גמור
-
@asz
ת'אמת, לא כל כך הבנתי מהם שתי האופציות.אכתוב הנראה לענ''ד, אי אפשר להגדיר שתמיד יוצגו רק המפרשים בטקסט הנבחר, כי אם אני רוצה ללמוד עכשיו דף גמ' עם 3 פרשנים לא בהכרח שלשלושתם יש פירוש על הטקסט המסומן.
ומכאן זיל גמור
איך? אם יש לך רעיון אני ממש אשמח שתכתוב,
כי אני לא רוצה 2 תפריטים/מסכים למה שיש על אותו מקטע ומה שיש על הספר
אגב, מה שלא היה לי כ"כ נח בזית זה שהוא מציג רק את המפרשים על אותו מקטע...מאידך להוסיף כפתור בחירה בחלון בחירת מפרשים יש סיכוי שזה כבר נמאס.
לא כל כך הבנתי ממה נמאס, עדיף שתסביר יותר
בכל אופן, אני התכוונתי לתפריט רשימה שתציג את כל המפרשים בראש החלונית של המפרשים, במקום מעבר בין החלוניות -
@asz
ומכאן זיל גמור
-
-
איך? אם יש לך רעיון אני ממש אשמח שתכתוב,
כי אני לא רוצה 2 תפריטים/מסכים למה שיש על אותו מקטע ומה שיש על הספר
אגב, מה שלא היה לי כ"כ נח בזית זה שהוא מציג רק את המפרשים על אותו מקטע...מאידך להוסיף כפתור בחירה בחלון בחירת מפרשים יש סיכוי שזה כבר נמאס.
לא כל כך הבנתי ממה נמאס, עדיף שתסביר יותר
בכל אופן, אני התכוונתי לתפריט רשימה שתציג את כל המפרשים בראש החלונית של המפרשים, במקום מעבר בין החלוניות -
@דבש עוד הגדרה ודאי שלא
אבל אני התכוונתי כפשוטו שלא הבנתי על מה אתה מדבר, על זה שיש חלונית נפרדת לבחירת מפרשים?
תוך כדי תגובה כבר @חנניה הגיבלא נראה לי שיש מי שנפגעה חויית השימוש שלו מריבוי ההגדרות בוורד לדוג'.
אני נפגעתי וכן עוד הרבה
אגב, כמה שאלו אותך איך עושים שהוא ישמור אוטומטית הכול? וכן הלאה... -
@דבש עוד הגדרה ודאי שלא
אבל אני התכוונתי כפשוטו שלא הבנתי על מה אתה מדבר, על זה שיש חלונית נפרדת לבחירת מפרשים?
תוך כדי תגובה כבר @חנניה הגיבלא נראה לי שיש מי שנפגעה חויית השימוש שלו מריבוי ההגדרות בוורד לדוג'.
אני נפגעתי וכן עוד הרבה
אגב, כמה שאלו אותך איך עושים שהוא ישמור אוטומטית הכול? וכן הלאה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות