מדריך | מדריך התקנה למשתמש שאינו יודע שום ידיעה מוקדמת
-
אחרי שראיתי הרבה ששואלים איך מתקינים את התוכנה בתכלס'
כתבתי מדריך מפורט
הדברים משתנים לעיתים ובעז"ה אעדכן מפעם לפעם בל"נאם רצית להתקין את תוכנת אוצריא - המאגר החינמי הגדול בעולם עם ממשק תוכנה בלעדי המותאם ללימוד בצורה הנוחה ביותר, הגעת למקום הנכון!!!
כדאי לדעת
כדאי שתדע שבכדי לשפר את התוכנה בכל עת המתנדבים המפתחים מוציאים גירסאות בדיקה מפעם לפעם, את הגירסאות האלה לא כדאי להוריד אם אתה לא מעוניין להיפגש בבאגים ולדווח עליהם, לכן מומלץ לך להוריד את הגירסה היציבה יותר שאמנם היא גירסה פחות מעודכנת אבל היא יותר מתאימה לשימוש יום יומי, ובעז"ה כשהגרסת מפתחים תהיה יציבה תוכל לעדכן גירסה [גם מתוך התוכנה בדר"כ בלי להוריד קבצים חדשים].
למי שבכל אופן רוצה להתקין את גירסת המפתחים ניתן הסבר גם לזה.
הבדלים בין הגירסאות
נכון לעכשיו: יש הבדל משמעותי בין גירסת המפתחים האחרונה לבין הגירסה היציבה!- בגירסה היציבה הספרים נמצאים בקבצי טקסט נפרדים בתקיית התוכנה, ובגירסה האחרונה הספרים כולם נמצאים בקובץ עם סיומת DB שהתוכנה יודעת לקרוא [זה נעשה כדי לשפר את מהירות התוכנה והחיפוש].
- כמו"כ נכון לעכשיו בגרסה היציבה צריך להוריד את התוכנה בנפרד ואת תקיית הספריה בנפרד, ולהכניסה לתקיית ההתקנה, אבל בגירסה האחרונה יש אפשרות להוריד קובץ FULL (פול) שהוא כולל את כל ההתקנה כולל כל הקבצים הנצרכים לתוכנה וכולל את הספריה.
קישורי הורדת התוכנה
ניתן להוריד את התוכנה בדף הבית של תוכנת אוצריא בלחיצה על הכפתור הורד עכשיו
שם יש כאמור אפשרות להורדת הגירסה היציבה והורדת גירסת מפתחים
כדאי לבחור בהתקנת קובץ EXE כמו שמומלץ שם.
חשוב!! - הורדות נלוות- באם בחרתם בגירסה היציבה, יש להוריד את הספריה בנפרד מהקישור שמובא בדף הבית של אוצריה אחרי הורדת התוכנה זה הקישור הישיר להורדת הספריה.
- אם בחרתם בגירסת המפתחים, כעת הקובץ הניתן להורדה הוא קובץ הFULL (פול) של התוכנה שאינו צריך להורדת שום דבר בנוסף אלא כולל את כל ההתקנה המלאה
כעת לא נותר לכם אלא להתקין את התוכנה ולשבת ולשקוע בים התורה!!!
בעיה חריגה
נ.ב. יש משתמשים שבכ"א לא מצליחים להתקין וזה בגלל שיש עוד רכיב שצריך להתקינו בנפרד אותו אפשר למצוא בפוסט של @יאיר-דניאל כאן
אך תדע שאם התקנת את קובץ הFULL פול לא תצטרך שום דבר בנוסףהצלחה רבה
-
יפה מאוד!
אבל למה ליצור מדריך חדש - בא תצטרף לעריכה של המדריך הקודם - ותהפוך אותו לברור ומפורט יותר.
אם אתה מעוניין - תכתוב לי ואתן לך הרשאת עריכה. -
יפה מאוד!
אבל למה ליצור מדריך חדש - בא תצטרף לעריכה של המדריך הקודם - ותהפוך אותו לברור ומפורט יותר.
אם אתה מעוניין - תכתוב לי ואתן לך הרשאת עריכה.@יאיר-דניאל סליחה...
לא שמתי לב שיש את המדריך שלך...
אבל באמת רציתי לתת משהו הכי בסיסי והכי פשוט
ובפרט עכשיו שיש שתי גירסאות משמעותיות ושונות וחשוב שאנשים ידעו איך להוריד
אני לא חיפשתי משהו מפורט אלא משהו מקוצר מאוד וברור
המדריך שלך הוא למישהו שרוצה יותר פרטים -
@יאיר-דניאל סליחה...
לא שמתי לב שיש את המדריך שלך...
אבל באמת רציתי לתת משהו הכי בסיסי והכי פשוט
ובפרט עכשיו שיש שתי גירסאות משמעותיות ושונות וחשוב שאנשים ידעו איך להוריד
אני לא חיפשתי משהו מפורט אלא משהו מקוצר מאוד וברור
המדריך שלך הוא למישהו שרוצה יותר פרטים@דנדי סליחה? מה קשור סליחה? זה לא פורום של אבא שלי...
בכ"א נשמח אם תוכל להיכנס לעריכת המדריך - פשוט לא נגעו בו בחודש - חודשיים אחרונים. -
שאלה אם יש לי את הגרסה 95 DB וכעת אני רוצה להוריד את 96 אני צריך למחוק לפני כן משהו או שזה אוטומט תכתוב גם על זה אם אפשר תודה.
@יוסף אני באמת צריך להוסיף במדריך את אפשרויות ההורדה מגיטהב
אבל לעצם השאלה, בשביל לעדכן לגירסה 96 מספיק להוריד רק את קובץ ההתקנה
אממה שזה לא נמצא אתר של אוצריה כי שם נמצאת רק הגירבה המלאה (פול) ומפני שאתה כבר התקנת את 85 אתה לא צריך את ההתקנה המלאה אלא רק את המתקין כדי לעדכן את התוכנה
לכן אתה צריך להיכנס לדף המהדורות בגיטהב [נראה לי שגם את זה צריך לפרט למתחילים, מה אתם אומרים?] של אוצריא
https://github.com/Otzaria/otzaria/releasesשם תבחר את קובץ הEXE ששוקל בערך 30 מגה ולא את החבילה המלאה ששוקלת 1.5 גיגה
-
@יוסף אני באמת צריך להוסיף במדריך את אפשרויות ההורדה מגיטהב
אבל לעצם השאלה, בשביל לעדכן לגירסה 96 מספיק להוריד רק את קובץ ההתקנה
אממה שזה לא נמצא אתר של אוצריה כי שם נמצאת רק הגירבה המלאה (פול) ומפני שאתה כבר התקנת את 85 אתה לא צריך את ההתקנה המלאה אלא רק את המתקין כדי לעדכן את התוכנה
לכן אתה צריך להיכנס לדף המהדורות בגיטהב [נראה לי שגם את זה צריך לפרט למתחילים, מה אתם אומרים?] של אוצריא
https://github.com/Otzaria/otzaria/releasesשם תבחר את קובץ הEXE ששוקל בערך 30 מגה ולא את החבילה המלאה ששוקלת 1.5 גיגה
-
@יוסף דווקא הפעם יש פירוט מאוד מדוייק בגיטהב
אבל מ"מ בקישור שהבאתי לך מקודם תכנס ותוריד את מה שמסומן

אתה יכול לרדת שם בעמוד ושם תראה את כל הגרסאות שיצאו לתוכנה
בתוך כל גירסה יש אפשרות להרחיב משהו שנקרא ע"פ התרגום "נכסים" ושם יש את כל אפשרויות ההורדה לגירסה הנבחרת כלומר לווינדוס או לאנדרואיד או ללינוקס, ופשוט תבחר את ווינדוס -
ד דנדי התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות