עדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!
-
@י.-פל. מה הכוונה יצוף, יסתיר משהו אחר?
א"כ ממ"נ, מי שרוצה את החלונית פתוחה באופן קבוע זה רק יפריע לו, ומי שרק פותח וסוגר טוב לו גם ככה@י.-פל. כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
@asz
משורר ששיער...זה ג"כ עניין עיצובי...
-
@פלמנמוני כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
מה שכן, זה קצת מידי הרבה אזורים על הדף אם הוא גם פתוח וגם יש 2 מפרשים בצדדים, אבל מי שרוצה ככה - בחירה שלו
אולי שיצוף?
@י.-פל. כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
אולי שיצוף?
אולי הניווט עדיף שיצוף ולא יוזיז את כל החלון, ובכל מקרה הספר הראשי באמצע כך שהוא לא מסתיר אותו
אבל קישורים ודאי שעדיף שיהיה כמפרש ולא כסרגל צד
וגם הערות אפשר לעשות שאם אין את זה כמפרש שהוספת הערה תהיה דיאלוג, אבל עדיף שצפיה בהערות יהיה כמפרש ולא כסרגל צד -
אולי שיצוף?
אולי הניווט עדיף שיצוף ולא יוזיז את כל החלון, ובכל מקרה הספר הראשי באמצע כך שהוא לא מסתיר אותו
וגם הערות אפשר לעשות שאם אין את זה כמפרש שהוספת הערה תהיה דיאלוג, אבל עדיף שצפיה בהערות יהיה כמפרש ולא כסרגל צד@asz כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
אולי שיצוף?
וגם הערות אפשר לעשות שאם אין את זה כמפרש שהוספת הערה תהיה דיאלוג, אבל עדיף שצפיה בהערות יהיה כמפרש ולא כסרגל צדאני חושב שזה מה שהיה בעבר.
אגב באג נוסף, בעבר הייתי שומר הערה עם אלט אנטר, זה כבר לא עובד. -
@asz כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
אולי שיצוף?
וגם הערות אפשר לעשות שאם אין את זה כמפרש שהוספת הערה תהיה דיאלוג, אבל עדיף שצפיה בהערות יהיה כמפרש ולא כסרגל צדאני חושב שזה מה שהיה בעבר.
אגב באג נוסף, בעבר הייתי שומר הערה עם אלט אנטר, זה כבר לא עובד.@צבי כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
בעבר הייתי שומר הערה עם אלט אנטר
לא ידעתי שבעבר זה היה,
גם אם מישהו מתקן, צריך שיהיה ctrl+enter ולא alt, כמו שיש ברוב המקומות
וזה אמור להיות בכל שדה טקסט ברחבי התוכנה, דוגמת אירועים בלוח שנה,
אם אף אחד לא הולך לעבוד על זה, אני יעשה את זה בעז"ה בסוף השבוע-שבוע הבא עם עוד כל מיני קיצורים שאת חלקם הזכרתי במקומות אחרים בפורום, אחרי שבעז"ה אני יערוך גם את הכלים וכדו' -
אולי שיצוף?
וגם הערות אפשר לעשות שאם אין את זה כמפרש שהוספת הערה תהיה דיאלוג, אבל עדיף שצפיה בהערות יהיה כמפרש ולא כסרגל צד@asz כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
גם אני בקוצר דעתי חשוב כך - שעדיף השניווט יצוף - ויהיה אפשר לפתוח את הערות וקישורים - בתור מפרש.
אולי אפי' אפשר להגדיר אותו בתור מפרש שמאלי תחתון - באופן קבוע, כך לדוגמא מי שמשתמש בשנים עד שלושה מפרשים. (לענ"ד רוב הפעמים זה כך - אלא א"כ אתה ממש רוצה ללמוד איזה פסוק וכדו' על כל גווניו ופירושיו - שאז תפתח ארבע פירושים במקביל...) זה יפתח לו בצד שמאל למטה ולא יפריע לו למפרשים האחרים, מבחינת מיקום או רוחב הטורים של המפרשים. -
באג -
בהעתקת טקסט מאוצריא, אי אפשר לסמן טקסט, פשוט הטקסט לא מסומן אלא אם כן מסמנים גם מקטע נוכחי וגם מהקטע הבא -
@הבל-הבלים @י.-פל.
אולי תשחררו לנו גירסה
והציבור יתעורר פה...יש לי כמה הארות אבל אני לא יודע אם הם סודרו...
-
@הבל-הבלים @י.-פל.
אולי תשחררו לנו גירסה
והציבור יתעורר פה...יש לי כמה הארות אבל אני לא יודע אם הם סודרו...
-
אולי כללי יותר אבל בכל זאת שייך לפה
האיתור מחפש אחרי כל אות שנכתבת, מה שמאט את הכתיבה, כי הוא חושב איזה התאמה יש לו כעת ולוקח לו שניה+- עד שהוא גומר לחשוב ומשתחרר להוסיף את שאר האותיות שהשלמתי.
אפשר לראות את זה שבכתיבת חצי מילה הוא מביא תוצאה אחת, שמשתנה כשנגמרת המילה.
כדאי להגדיר שיתחיל למצוא התאמה אחרי רבע שניה מהכתיבה [ומי שלא יודע שיטה עיוורת שיסתדר
] -
האיתור מחפש אחרי כל אות שנכתבת, מה שמאט את הכתיבה, כי הוא חושב איזה התאמה יש לו כעת ולוקח לו שניה+- עד שהוא גומר לחשוב ומשתחרר להוסיף את שאר האותיות שהשלמתי.
כדאי להגדיר שיתחיל למצוא התאמה אחרי רבע שניה מהכתיבה [ומי שלא יודע שיטה עיוורת שיסתדר
]@דבש כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
]לא צריך לפי זמן, צריך לפי אותיות (בחיפוש הראשי נגיד זה מוגדר ל3 מילים (2 ורווח).
-
@דבש כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
]לא צריך לפי זמן, צריך לפי אותיות (בחיפוש הראשי נגיד זה מוגדר ל3 מילים (2 ורווח).
-
@אהרן כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
צריך לפי אותיות
זה לא מוצלח שצריך לכתוב רווח כדי שיביא תוצאה. אולי אנטר, אבל גם לא מומלץ.
-
זה לא הכוונה, העניין הוא שצריך 3 תווים בשביל שהוא יחפש (כתוב 'בח' עם רווח).
עריכה כבר קדם אותי הרב @הבל-הבלים -
@דנדי
תתפרסם גרסה בעז"ה כשהבאג של הספרים אישיים יטופל.אולי עוד הלילה, בעז"ה.
יצטרכו להוריד את המאגר מחדש.
@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
ומן הסתם [בתקווה ותפילה...] הוא יהיה מאגר מעודכן גם מבחינת אוצר הספרים שהוא מכיל [כולל אספקלריא].
תשַׂמֵחַ אותנו ותאשר כי כן הוא? -
@דבש
לא צריך לכתוב רווח, זה מחפש אחרי 3 אותיות, אם אתה רוצה שזה יחפש שתי אותיות - אפשר לעשות רווח.@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
זה מחפש אחרי 3 אותיות, אם אתה רוצה שזה יחפש שתי אותיות - אפשר לעשות רווח
עכשיו הבנתי, אבל שוב חזרה שאלה למקומה, שבכתיבת רשבא עירובין הכתיבה של המילה השניה לא חלקה כי הוא מנסה לאתר מהאות הראשונה וז מאט אותו.
וזה חייב להיות כך כדי שיעלו תוצאות של דפים כמו שבת ג.אני מבין גם שהחסרון במה שהצעתי הוא בביטול האפשרות שהאיתור יקדים אותי ויביא תוצאות לפני שגמרתי לכתוב [עם השלמת מילים, ולא תמיד הוא מצליח].
-
@דנדי
תתפרסם גרסה בעז"ה כשהבאג של הספרים אישיים יטופל.אולי עוד הלילה, בעז"ה.
@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
אולי עוד הלילה, בעז"ה
נו יש צפי סליחה על הנדנוד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות