בעיה | עזרה בהתקנת אוצריא
-
@הבל-הבלים
אני ועוד חבר שנחשפנו לאוצריא, מנסים כבר כמה שבועות לפתוח את התוכנה ולא מצליחים. הורדנו עם הקישור ששלחת ולא הועיל.
יכול להיות עוד איזה בעיה בתוכנות במחשב שמגבילה את הורדת התוכנה?
אציין שלשנינו מחשבים חדשים.
תודה רבה. -
@הבל-הבלים
אני ועוד חבר שנחשפנו לאוצריא, מנסים כבר כמה שבועות לפתוח את התוכנה ולא מצליחים. הורדנו עם הקישור ששלחת ולא הועיל.
תודה רבה.@נתן-הלוי כתב בבעיה | עזרה בהתקנת אוצריא:
@הבל-הבלים
תודה רבה.אולי לא הורדתם את הקובץ DB ?
-
@נתן-הלוי כתב בבעיה | עזרה בהתקנת אוצריא:
@הבל-הבלים
תודה רבה.אולי לא הורדתם את הקובץ DB ?
@יהודי-צעיר מה זה אומר קובץ DB?
-
@נתן-הלוי כתב בבעיה | עזרה בהתקנת אוצריא:
בגירסאות החדשות של התוכנה במקום שהתוכנה תפעל על אלפי קבצים של ספרים, התוכנה פועלת על קובץ אחד בודד שהוא קובץ DB
צריך להוריד אותו ולהכניס אותו לתיקית אוצריא\אוצריא כדי שהתוכנה תפעל,
להורדת הקובץ המעודכן יש להוריד מדרייב בקישור הזה. -
-
@יהודי-צעיר
זה הצליח.
תודה רבה!
כהצעה למזכי הציבור החשובים. לדעתי כדאי שהדברים יהיו יותר מונגשים באתר. אני לא הראשון וכנראה לא האחרון שלא מצליח להוריד את התוכנה. בטוח שיש רבים שמתייאשים, ולא חופרים בפורום בשביל זה.
בהצלחה רבה. -
@יהודי-צעיר
זה הצליח.
תודה רבה!
כהצעה למזכי הציבור החשובים. לדעתי כדאי שהדברים יהיו יותר מונגשים באתר. אני לא הראשון וכנראה לא האחרון שלא מצליח להוריד את התוכנה. בטוח שיש רבים שמתייאשים, ולא חופרים בפורום בשביל זה.
בהצלחה רבה. -
מי שיש לו בעיות, מוזמן לשלוח מייל למערכת אוצריא ומקבלים אוטומטית מייל תגובה מפורט ביותר עם כל הקישורים הנצרכים.
זה המייל: OTZARIA.1@gmail.com -
מי שיש לו בעיות, מוזמן לשלוח מייל למערכת אוצריא ומקבלים אוטומטית מייל תגובה מפורט ביותר עם כל הקישורים הנצרכים.
זה המייל: OTZARIA.1@gmail.com@יום-חדש-מתחיל כתב בבעיה | עזרה בהתקנת אוצריא:
זה המייל: OTZARIA.1@gmail.comשימו לב, כרגע הגירסה שאנו שולחים בקישור במייל הנ"ל היא לא גירסת DB, אלא הגירסה היציבה האחרונה שלפני גירסת הDB
בעזרת ה' בקרוב, כשתהיה גירסת DB יציבה נשנה את הקישורים במייל לגירסה היציבה של הDB