עדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!
-
@דנדי
שמתי לב שכתבת, אצלי זה לא קרה אף פעם!יכול להיות שיש לך שאריות מגרסאות קודמות?
הגדרות וכאלה? אתה יכול לאפס ולבדוק שוב?@הבל-הבלים אולי זה בגלל הגדרות מגירסה קודמת אנסה למחוק ולהתקין מחדש
-
ליהודים הייתה אורה - זו תורה!
ב"ה, יצאה כעת גרסה חדשה, עם שיפור מהירות עליית הספרייה.
כ- 1.5-2 שניות בלבד!!פורים שמח לכולם...
@הבל-הבלים
ואוו איזה הבדל אדיר בפתיחה והשימוש
חבל שעדיין לא הסתדר הש"ס בטקסט והצורת הדף בחלק מהספריםאגב מה פשר השגיאות הבאות (נוצרו לי בלוג בגרסא הקודמת) מקדם אותך במשהוא ?
Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'PathNotFoundException: Cannot open file, path = 'תלמוד בבלי/סדר קדשים/מנחות' (OS Error: The system cannot find the path specified, errno = 3)PathNotFoundException: Cannot open file, path = 'תלמוד בבלי/סדר קדשים/מנחות' (OS Error: The system cannot find the path specified, errno = 3)PathNotFoundException: Cannot open file, path = 'תלמוד בבלי/סדר קדשים/מנחות' (OS Error: The system cannot find the path specified, errno = 3@יהודי-צעיר כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
באמת??
אם כן זה ממש הזוי!@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
כמה שוקלת תיקיית האינדקס?
עכשיו אני אוחז שהאידקס באמת שוקל רק כ10 מ"ב

-
@הבל-הבלים
חבל שעדיין לא הסתדר הש"ס בטקסט והצורת הדף בחלק מהספריםאגב מה פשר השגיאות הבאות (נוצרו לי בלוג בגרסא הקודמת) מקדם אותך במשהוא ?
Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'Instance of 'FlutterErrorDetails'PathNotFoundException: Cannot open file, path = 'תלמוד בבלי/סדר קדשים/מנחות' (OS Error: The system cannot find the path specified, errno = 3)PathNotFoundException: Cannot open file, path = 'תלמוד בבלי/סדר קדשים/מנחות' (OS Error: The system cannot find the path specified, errno = 3)PathNotFoundException: Cannot open file, path = 'תלמוד בבלי/סדר קדשים/מנחות' (OS Error: The system cannot find the path specified, errno = 3@יהודי-צעיר כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
באמת??
אם כן זה ממש הזוי!@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:

@מיכאלוש כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
ניסית עכשיו שוב?
תמחק את תיקיית האינדקס. -
@הבל-הבלים
באמת??

אגב מה פשר השגיאות הבאות (נוצרו לי בלוג בגרסא הקודמת) מקדם אותך במשהוא ?
אני חושב שיש לך DB ישן!!!
-
ניסית עכשיו שוב?
תמחק את תיקיית האינדקס.@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
ניסית עכשיו שוב?
תמחק את תיקיית האינדקס.ברור ניסתי כמה פעמים
@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
עדכני
-
@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
ניסית עכשיו שוב?
תמחק את תיקיית האינדקס.ברור ניסתי כמה פעמים
עדכני
עדכני
אתה יכול לפתוח את ה-DB?
תבדוק את הטבלה db_meta. -
הורדתי את הגירסה העדכנית של הרב י. פל מכאן . (קודם לכן הורדתי את הגירסה של הבל הבלים ע"מ ליצור אינדקס). קודם כל - כמות השיפורים היא לא פחות ממדהימה ויש"כ עצום לכל היוצרים. (אציין במיוחד את - המהירות - מדהים! כותרות לפי פרקים בש"ס ופרשות בתורה. פיצ'רים נהדרים: חיפוש בקטע הנוכחי, מרווח בין שורות, אפשרות סינכרון ליומן גוגל, ועוד).
ומכאן לבאגים -- החיפוש בכותרות (הרגילות), לא עובד, למשל במסכת מסויימת מנסה למצוא דף X והרשימה של הדפים נשארת כולה.
- בזמני היום - הזמנים מוצגים מאוד קטן. (עיי' בספוילר), לכאורה יש שם מלבן יותר גדול ומתבקש להגדיל את הכתב.
- במצב צורת הדף - הגלילה מאוד איטית ולא זורמת, ממש מרגיש תקוע.
- באיתור - לא מביא את התוצאות הכי רלוונטיות, למשל שוע יוד צז מביא בית מאיר אבל לא שולחן ערוך, ברכות לד מביא יכין ברכות לד ולא גמרא).
- בPDF המפרשים לא נטענים.
- במעבר מטקטס לPDF - מגיע לדף ב. ולא לדף המקביל.
- בגירסה הקודמת של הרב י. פל הסינכרון לחשבון גוגל היה מצויין. עכשיו מופיע שגיאה כזו (ראה ספויילר) שלפי ג'מיני זה בעיה בתוכנה בעצמה.
ושוב תודה רבה לכל העושים במלאכה!
תמונות:

-
ניסית עכשיו שוב?
תמחק את תיקיית האינדקס.@הבל-הבלים כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
ניסית עכשיו שוב?
תמחק את תיקיית האינדקס.עכשיו אני אוחז שגם אצלי זה ככה....
האינדקס נוצר בכמה שניות והתקיה נשארת 10 מגה והחיפוש לא עובד
@הבל-הבלים
[אגב מי זה שלמה בגיטהב זה שבנה את ההגדרות החדשות?] -
ניסית עכשיו שוב?
תמחק את תיקיית האינדקס.עכשיו אני אוחז שגם אצלי זה ככה....
האינדקס נוצר בכמה שניות והתקיה נשארת 10 מגה והחיפוש לא עובד
@הבל-הבלים
[אגב מי זה שלמה בגיטהב זה שבנה את ההגדרות החדשות?] -
עוד משהו שהוא בין באג להצעה לשיפור - בכותרות הנוספות (למשל פרשות ועליות) לא מוצג בגוף הטקסט הפרשה והעליה, לענ"ד זה ממש חסר - אם כבר יש את הכותרות אז זה יהיה מושלם אם זה יהיה גם בטקסט בעצמו.
@סנאי כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
עוד משהו שהוא בין באג להצעה לשיפור - בכותרות הנוספות (למשל פרשות ועליות) לא מוצג בגוף הטקסט הפרשה והעליה, לענ"ד זה ממש חסר - אם כבר יש את הכותרות אז זה יהיה מושלם אם זה יהיה גם בטקסט בעצמו.
גוף הטקסט לקוח לש"ש מספרייא.
האם שם זה מופיע ? -
הורדתי את הגירסה העדכנית של הרב י. פל מכאן . (קודם לכן הורדתי את הגירסה של הבל הבלים ע"מ ליצור אינדקס). קודם כל - כמות השיפורים היא לא פחות ממדהימה ויש"כ עצום לכל היוצרים. (אציין במיוחד את - המהירות - מדהים! כותרות לפי פרקים בש"ס ופרשות בתורה. פיצ'רים נהדרים: חיפוש בקטע הנוכחי, מרווח בין שורות, אפשרות סינכרון ליומן גוגל, ועוד).
ומכאן לבאגים -- החיפוש בכותרות (הרגילות), לא עובד, למשל במסכת מסויימת מנסה למצוא דף X והרשימה של הדפים נשארת כולה.
- בזמני היום - הזמנים מוצגים מאוד קטן. (עיי' בספוילר), לכאורה יש שם מלבן יותר גדול ומתבקש להגדיל את הכתב.
- במצב צורת הדף - הגלילה מאוד איטית ולא זורמת, ממש מרגיש תקוע.
- באיתור - לא מביא את התוצאות הכי רלוונטיות, למשל שוע יוד צז מביא בית מאיר אבל לא שולחן ערוך, ברכות לד מביא יכין ברכות לד ולא גמרא).
- בPDF המפרשים לא נטענים.
- במעבר מטקטס לPDF - מגיע לדף ב. ולא לדף המקביל.
- בגירסה הקודמת של הרב י. פל הסינכרון לחשבון גוגל היה מצויין. עכשיו מופיע שגיאה כזו (ראה ספויילר) שלפי ג'מיני זה בעיה בתוכנה בעצמה.
ושוב תודה רבה לכל העושים במלאכה!
תמונות:

תודה על המחמאות, אך אני לא וצאתי גרסאות מזה שבוע+++
הבאג בסינכרון לגוגל טופל, כנ״ל זמני היום. -
גוף הטקסט לקוח לש"ש מספרייא.
האם שם זה מופיע ? -
מטורףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כבר ניסתי וראיתי פלאים
@הבל-הבלים תודהאבל התוכנה לפעמים [עריכה: כמעט תמיד] קורסת מיד בפתיחה אם יש משהו פתוח
לכן אני פותח ומייד לוחץ קונטרול שיפט W@דנדי כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
אבל התוכנה לפעמים [עריכה: כמעט תמיד] קורסת מיד בפתיחה אם יש משהו פתוח
לכן אני פותח ומייד לוחץ קונטרול שיפט Wכן. גם אצלי כך היה. היה קורס ממש מיד וממש כל פעם. יישר כח על העצה עם הקוטרול W. פתרון נפלא (רק כך אפשר לטפל בבעיה)
כעת אינדקסתי מחדש, והבעיה נעלמה
יישר כח שוב לכולם, אכן מהיר ומעולה ביותר!
-
הגלילה עם תצוגת צורת הדף עדיין איטית.
וכן כל פעם שפותחים את תוכנה הוא חוזר לתצוגה רגילה ולא צורת הדף.
זה אמור להיות כך? למה שלא יחזור לתצוגה שבחרתי קודם? -
-
@הבל-הבלים יש"כ האינדקס כעת עובד היטב באיתור, אבל לא בחיפוש הכללי של אייקון הזכוכית מגדלת.
ויש באג אחר מטריד בתצוגת צורת הדף שכאשר פתוח טאב אחד הוא לא זוכר את גודל הגופן וכל פעם שפותחים את התוכנה הוא חוזר לגודל ברירת המחדל, אם תוכל לטפל בזה זה יועיל מאד, תודה! -
@הבל-הבלים יש"כ האינדקס כעת עובד היטב באיתור, אבל לא בחיפוש הכללי של אייקון הזכוכית מגדלת.
ויש באג אחר מטריד בתצוגת צורת הדף שכאשר פתוח טאב אחד הוא לא זוכר את גודל הגופן וכל פעם שפותחים את התוכנה הוא חוזר לגודל ברירת המחדל, אם תוכל לטפל בזה זה יועיל מאד, תודה!@אבי כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
יש"כ האינדקס כעת עובד היטב באיתור, אבל לא בחיפוש הכללי של אייקון הזכוכית מגדלת.
האיתור לא עובד עם אינדקס.
מה קורה כשאתה מפעיל את האינדקס בהגדרות? -
@אבי כתב בעדכון | בעיות בגרסאות הDB? רק כאן, ורק אם הגרסה שלכם מעודכנת!!!:
יש"כ האינדקס כעת עובד היטב באיתור, אבל לא בחיפוש הכללי של אייקון הזכוכית מגדלת.
האיתור לא עובד עם אינדקס.
מה קורה כשאתה מפעיל את האינדקס בהגדרות?@הבל-הבלים זה כתב לי שהאינדקס מעודכן, אבל כעת שהפעלתי שוב את התוכנה הוא כותב שהוא לא מעודכן למרות שלא הוספתי ספרים. אני אנסה למחוק את תקיית האינדקס ולעשות מחדש
-
@הבל-הבלים כן כעת החיפוש עובד היטב ומהיר מאד יש"כ!, זה העצה למחוק את תקיית האינדקס הקודם שנתקע, ולעשות אינדקס מחדש.
ורק יש באג קטן, שכאשר סוגרים את התוכנה ופותחים שוב הוא כעת כותב שהאינדקס לא מעודכן אע"פ שלא נוספו ספרים, רואים את זה כאשר אפשרות של עדכון אוטומטי מכובת. אבל אין זה בעיה בביצועים, רק בעיה קוסמטית.
מה שבאמת עדיין מפריע מאד זה מה שדווחתי למעלה על באג בתצוגת צורת הדף שכאשר פתוח טאב אחד הוא לא זוכר את גודל הגופן וכל פעם שפותחים את התוכנה הוא חוזר לגודל ברירת המחדל וצריך מחדש להגדיר את גודל הגופן.
האם יש איזה קובץ של הגדרות שעל כל פנים בנתיים אפשר באופן ידני להגדיר שם את גודל הגופן?