המלצה | אספקלריא
-
לא מכיר את זה, מה זה אומר?
כלומר, מה זה מכיל?@יום-חדש-מתחיל
לפי מה שאני ראיתי, זה ליקוט של ספרים אחרונים / ראשונים לפי נושאים, סוג של אנציקלופדיה. -
אז בעז"ה זה ייכנס.
-
כלומר, מה זה מכיל?@יום-חדש-מתחיל המדובר באנציקלופדית נושאים- שעשויה מליקוט מספרים- מהראשונים ועד לאחרונים, הנושאים והליקוטים מתמקדים בעיקר בנושאי מחשבה מוסר וחסידות.
כל הספר הוא ליקוטים- אין תוספות. לכן א"כ גם התלבטתי אם אכן יש מה להכניס את זה- משום שהחומר עצמו כבר נמצא באוצריא. ברור שזה יוסיף. השאלה רק אם זה לא יכביד לראות תוצאות מוצגות בחיפושים שוב ושוב.. @יום-חדש-מתחיל - להכרעתך- כמובן, וכמובן באם זה יהיה רלוונטי.
זהו ספר שלפחות בעבר היה מאד פופולארי. -
@יום-חדש-מתחיל המדובר באנציקלופדית נושאים- שעשויה מליקוט מספרים- מהראשונים ועד לאחרונים, הנושאים והליקוטים מתמקדים בעיקר בנושאי מחשבה מוסר וחסידות.
כל הספר הוא ליקוטים- אין תוספות. לכן א"כ גם התלבטתי אם אכן יש מה להכניס את זה- משום שהחומר עצמו כבר נמצא באוצריא. ברור שזה יוסיף. השאלה רק אם זה לא יכביד לראות תוצאות מוצגות בחיפושים שוב ושוב.. @יום-חדש-מתחיל - להכרעתך- כמובן, וכמובן באם זה יהיה רלוונטי.
זהו ספר שלפחות בעבר היה מאד פופולארי.@יום-חדש-מתחיל אין אפשרות להגדיר שיוחרגו ספרים מסויימים מהחיפוש באופן קבוע?
@י.-פל. ? -
הכל ניתן לעשות.
כרגע מתמקדים בדברים אחרים, לא כ"כ בשדרוג החיפוש. -
רק לאחר שתצא גרסה 0.9.0 - יטפלו בשאר. אני מאוד מקווה שיצא משהו בתקופה הקרובה, אני לא יכול לדעת כלום, כרגע הבל הבלים אחראי על הפרויקט, עד לייצובו.
@י.-פל. כתב בהמלצה | אספקלריא:
רק לאחר שתצא גרסה 0.9.0 - יטפלו בשאר.
אני שמח לבשר שכבר יצאה גירסה 0.9.0 וכבר אוחזים ברוך ה' בגירסה 0.9.74
-
@שמואל5 כתב בהמלצה | אספקלריא:
@יום-חדש-מתחיל
יש בשביל מה לנסות? זה יכנס?לע"ד התועלת גדולה בהרבה מה'הפסד'
[גם לפני שנפנים לטפל בהגדרות החיפוש.
מי שרוצה לא יפתח את התוצאות מ'אספקלריא']יש שם אוצרות של תורה, מסודרים וממויינים לפי נושאים
מונגשים בצורה הכי זמינה, וכמדומני גם מדוייקת. -
כלומר, מה זה מכיל? -
@יום-חדש-מתחיל לא הצלחתי למצוא איך ליצור איתו קשר, אבל כאן כתוב:

ככה שלכאורה אם נותנים להם את הזכויות יוצרים אז נראלי שאפשר להכניס -
@חנניה כתב בהמלצה | אספקלריא:
@שמואל5 אבל איך אפשר להוריד את כל החומר?
@יום-חדש-מתחיל כתב לי ש @האדם-החושב כתב סקריפט להורדת המאגר
-
@חנניה כתב בהמלצה | אספקלריא:
@שמואל5 אבל איך אפשר להוריד את כל החומר?
@יום-חדש-מתחיל כתב לי ש @האדם-החושב כתב סקריפט להורדת המאגר