המלצה | אספקלריא
-
לא מכיר את זה, מה זה אומר?
כלומר, מה זה מכיל?@יום-חדש-מתחיל
לפי מה שאני ראיתי, זה ליקוט של ספרים אחרונים / ראשונים לפי נושאים, סוג של אנציקלופדיה. -
אז בעז"ה זה ייכנס.
-
כלומר, מה זה מכיל?@יום-חדש-מתחיל המדובר באנציקלופדית נושאים- שעשויה מליקוט מספרים- מהראשונים ועד לאחרונים, הנושאים והליקוטים מתמקדים בעיקר בנושאי מחשבה מוסר וחסידות.
כל הספר הוא ליקוטים- אין תוספות. לכן א"כ גם התלבטתי אם אכן יש מה להכניס את זה- משום שהחומר עצמו כבר נמצא באוצריא. ברור שזה יוסיף. השאלה רק אם זה לא יכביד לראות תוצאות מוצגות בחיפושים שוב ושוב.. @יום-חדש-מתחיל - להכרעתך- כמובן, וכמובן באם זה יהיה רלוונטי.
זהו ספר שלפחות בעבר היה מאד פופולארי. -
@יום-חדש-מתחיל המדובר באנציקלופדית נושאים- שעשויה מליקוט מספרים- מהראשונים ועד לאחרונים, הנושאים והליקוטים מתמקדים בעיקר בנושאי מחשבה מוסר וחסידות.
כל הספר הוא ליקוטים- אין תוספות. לכן א"כ גם התלבטתי אם אכן יש מה להכניס את זה- משום שהחומר עצמו כבר נמצא באוצריא. ברור שזה יוסיף. השאלה רק אם זה לא יכביד לראות תוצאות מוצגות בחיפושים שוב ושוב.. @יום-חדש-מתחיל - להכרעתך- כמובן, וכמובן באם זה יהיה רלוונטי.
זהו ספר שלפחות בעבר היה מאד פופולארי.@יום-חדש-מתחיל אין אפשרות להגדיר שיוחרגו ספרים מסויימים מהחיפוש באופן קבוע?
@י.-פל. ? -
הכל ניתן לעשות.
כרגע מתמקדים בדברים אחרים, לא כ"כ בשדרוג החיפוש. -
רק לאחר שתצא גרסה 0.9.0 - יטפלו בשאר. אני מאוד מקווה שיצא משהו בתקופה הקרובה, אני לא יכול לדעת כלום, כרגע הבל הבלים אחראי על הפרויקט, עד לייצובו.
@י.-פל. כתב בהמלצה | אספקלריא:
רק לאחר שתצא גרסה 0.9.0 - יטפלו בשאר.
אני שמח לבשר שכבר יצאה גירסה 0.9.0 וכבר אוחזים ברוך ה' בגירסה 0.9.74
-
@שמואל5 כתב בהמלצה | אספקלריא:
@יום-חדש-מתחיל
יש בשביל מה לנסות? זה יכנס?לע"ד התועלת גדולה בהרבה מה'הפסד'
[גם לפני שנפנים לטפל בהגדרות החיפוש.
מי שרוצה לא יפתח את התוצאות מ'אספקלריא']יש שם אוצרות של תורה, מסודרים וממויינים לפי נושאים
מונגשים בצורה הכי זמינה, וכמדומני גם מדוייקת. -
כלומר, מה זה מכיל? -
@יום-חדש-מתחיל לא הצלחתי למצוא איך ליצור איתו קשר, אבל כאן כתוב:

ככה שלכאורה אם נותנים להם את הזכויות יוצרים אז נראלי שאפשר להכניס -
@חנניה כתב בהמלצה | אספקלריא:
@שמואל5 אבל איך אפשר להוריד את כל החומר?
@יום-חדש-מתחיל כתב לי ש @האדם-החושב כתב סקריפט להורדת המאגר
-
@חנניה כתב בהמלצה | אספקלריא:
@שמואל5 אבל איך אפשר להוריד את כל החומר?
@יום-חדש-מתחיל כתב לי ש @האדם-החושב כתב סקריפט להורדת המאגר
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות