בירור | ספרי דיקטה - יצירת כותרות לאותיות...
-
זה הטקסט:
<h2>טור אורח חיים</h2> <h3>סימן א</h3> <b>א</b> <b>(</b>ב"י) <b>יהודה</b> בן תימא אומר וכו' פרט ד' דברים וכו' משום דלכאו' נר' שאלו הדברים ארבעכשאני מפעיל את תכונת יצירת הכותרות (מאותיות), לא נוצרות לי כותרות כלל... למה?
ניסיתי לחפש מודגש - ובלעדיו. הוספתי להתעלמות את<b> </b>, הוא פשו לא מסכים ליצור לי כותרות...
@יום-חדש-מתחיל @הבל-הבלים

-
זה הטקסט:
<h2>טור אורח חיים</h2> <h3>סימן א</h3> <b>א</b> <b>(</b>ב"י) <b>יהודה</b> בן תימא אומר וכו' פרט ד' דברים וכו' משום דלכאו' נר' שאלו הדברים ארבעכשאני מפעיל את תכונת יצירת הכותרות (מאותיות), לא נוצרות לי כותרות כלל... למה?
ניסיתי לחפש מודגש - ובלעדיו. הוספתי להתעלמות את<b> </b>, הוא פשו לא מסכים ליצור לי כותרות...
@יום-חדש-מתחיל @הבל-הבלים

-
-
-
@י.-פל. כתב בבירור | ספרי דיקטה - יצירת כותרות לאותיות...:
אני מדבר על אותיות שבתוך הסימנים.
ראה בטקסט שצרפתי.אי אפשר איתך, כל מקום שאתה שולח את ידך אתה מוצא באגים...

לגופו של עניין, @הבל-הבלים יצר את הפונקציות -
@י.-פל. כתב בבירור | ספרי דיקטה - יצירת כותרות לאותיות...:
אני מדבר על אותיות שבתוך הסימנים.
ראה בטקסט שצרפתי.אי אפשר איתך, כל מקום שאתה שולח את ידך אתה מוצא באגים...

לגופו של עניין, @הבל-הבלים יצר את הפונקציות@פלמנמוני כתב בבירור | ספרי דיקטה - יצירת כותרות לאותיות...:
לגופו של עניין, @הבל-הבלים יצר את הפונקציות
ממש ממש לא, זה מהתוכנה לעריכת ספרי דיקטה שקיימת כבר זמן רב.
@י.-פל. תוריד את התו התחלה.
תו התחלה, זה לדוגמה: ( דהיינו לפני האותיות שהוא מחפש ע"פ הגימטריה.
-
-
@הבל-הבלים אנסה, רק אני לא מבין את הבעיה
-
@הבל-הבלים אנסה, רק אני לא מבין את הבעיה
-
@הבל-הבלים זה הבנתי, אבל לא הבנתי למה זה לא עובד, הקוד נראה תקין. שאר הדברים עובדים?
-
@הבל-הבלים זה הבנתי, אבל לא הבנתי למה זה לא עובד, הקוד נראה תקין. שאר הדברים עובדים?
-
@הבל-הבלים תוקן, בעדכון הבא בעז"ה
-
-
-
-
-
-
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות