המלצה | התרמות לאוצריא בפורים?
-
העתקה מהפוסט של @pcinfogmach במתמחים טופ
טו בשבט הגיע ואתו שלושים יום קודם הפורים.
אולי יש כאן בחור או שניים שמעוניינים במצווה הזו?
מה דעתכם על התרמה ל״אוצריא״ בפורים?
בפרט לנושא של הוספת ספרים — שזו מצווה גדולה של לימוד תורה וזיכוי הרבים, ואולי אף בגדר מצוות כתיבת ספר תורה, לפי שיטת החינוך.
אני בטוח שאם יהיה אפילו מעט עניין, החבר׳ה של אוצריא יוכלו לארגן קמפיין התרמה מסודר.
אולי כדאי להעלות את הנושא גם בפורומים נוספים.
אני מגלגל את הרעיון —
אולי זה עוד יתגלגל, מי יודע…@ע-ה-דכו-ע מקפיץ, לרגל פורים הקרב ובא...
-
אני חושב שאפשר יום/יומיים לפני פורים לשלוח מייל לכל הרשומים (כמובן מעוצב) עם בקשה צנועה להיות שותף בעשייה המבורכת, וכן אם כל אחד יוכל להעביר את הקישור למכריו, אני בטוח שזה יכול לעשות הד עצום
@כח-התורה כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
אני חושב שאפשר יום/יומיים לפני פורים לשלוח מייל לכל הרשומים (כמובן מעוצב) עם בקשה צנועה להיות שותף בעשייה המבורכת, וכן אם כל אחד יוכל להעביר את הקישור למכריו, אני בטוח שזה יכול לעשות הד עצום
אנחנו לא שולחים כרגע במייל בקשות כאלו, זה סתם הופך אותנו לספאם.
יותר מתאים לדעתי לעשות לכל מי שנכנס לפורום, שיקפוץ לו חלון באופן חד פעמי עם בקשה לתרום לאוצריא. -
זה כבר קופץ די ברור

-
-
@דאנציג כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
רוב המשתמשים אינם מכירים את האתר כלל, כך שלדעתי @י.-פל. כשם שנרתמת לעזרת ה' בגיבורים, תעשה גם פופאפ להתרמה.
למה זה יעזור? למי שמוריד בימים הקרובים את גירסת המפתחים?
-
@פלמנמוני
חשבתי על זה, אבל התוכנה לא הולכת להעלם, כך שתמיד יהיה שיפורים ועבודות שעל ידי תקציב יתפתחו. -
@דאנציג ברור. אבל יש פה עניין אחר - התוכנה היא חינמית ולא רוצים שזה ייראה כאילו דורשים איזה תשלום
@פלמנמוני
ולכן זה צריך להיות כתוב ברור בצורה של התרמה, ולא בצורה שמתפרשת כתשלום.
כגון:
'נשמח אם תטול חלק בהוצאות הגדולות להמשך תחזוק ובניית התוכנה, בזכות תרומתך תתאפשר בניית תוכנה יציבה יותר, מהירה יותר, וספרייה עשירה יותר'.אפשר גם לכתוב ברור:
'התוכנה חינמית, ותשאר כזו, מטרת בקשת התרומה, היא להמשך פיתוח שכלול והוספת פונקציות בתוכנה'. -
@פלמנמוני
ולכן זה צריך להיות כתוב ברור בצורה של התרמה, ולא בצורה שמתפרשת כתשלום.
כגון:
'נשמח אם תטול חלק בהוצאות הגדולות להמשך תחזוק ובניית התוכנה, בזכות תרומתך תתאפשר בניית תוכנה יציבה יותר, מהירה יותר, וספרייה עשירה יותר'.אפשר גם לכתוב ברור:
'התוכנה חינמית, ותשאר כזו, מטרת בקשת התרומה, היא להמשך פיתוח שכלול והוספת פונקציות בתוכנה'. -
@י.-פל. כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
יש כבר פופאפ אחד.
אני לא יודע איך לשים 2 בלי להכביד על המשתמשים.יכול לקפוץ פופאפ אחד גדול עם 2 לחצנים גדולים,
- אוצריא מתגייסת לעזרת לומדי התורה - קוי החרום
- אנא תרמו בעין יפה להמשך פיתוח אוצריא
-
יש כבר פופאפ אחד.
אני לא יודע איך לשים 2 בלי להכביד על המשתמשים.אי אפשר למשך שבועיים להחליף בקיים?
-
כמה יורידו בשבועיים הללו?
כאלו שכבר בפורום, וראו את השרשור.אתה יכול לעשות עדכון יציב - בדיוק התוכנה האחרונה היציבה (ללא DB) - רק בתוספת הפופאפ.
זה יירד אוטומטי ללא מעט אנשים. -
זה רעיון!!!
@הבל-הבלים אתה מוכן?אפשר להשתמש ברעיון הזה:
@יהודי-צעיר כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
יכול לקפוץ פופאפ אחד גדול עם 2 לחצנים גדולים,
אוצריא מתגייסת לעזרת לומדי התורה - קוי החרום
אנא תרמו בעין יפה להמשך פיתוח אוצריא -
זה רעיון!!!
@הבל-הבלים אתה מוכן?אפשר להשתמש ברעיון הזה:
@יהודי-צעיר כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
יכול לקפוץ פופאפ אחד גדול עם 2 לחצנים גדולים,
אוצריא מתגייסת לעזרת לומדי התורה - קוי החרום
אנא תרמו בעין יפה להמשך פיתוח אוצריא@י.-פל. כתב בהמלצה | התרמות לאוצריא בפורים?:
@הבל-הבלים אתה מוכן?
לדעתי, צריך לעשות קמפיין ממוקד לפורים, זה הרבה יותר יעיל, מאשר "תדעו שאנחנו מחכים לתרומות", זה הרעיון שעומד מאחורי מאצ'ינגים, וערבי התרמה, "עכשיו אוספים - עכשיו תתרום".
יש הרבה אנשים מוכשרים בפורום שיכולים להשתתף בלהרים קמפיין כזה, משהו קצר וממוקד לכבוד פורים.@יהודי-צעיר @איש-שלו @צדיק-וטוב-לו @יאיר-דניאל ועוד הרבה אנשים מוכשרים שיכולים להצטרף לדבר כזה.
אחרי שיש קמפיין עם סלוגנים וכאלה, יהיה אפשר לבקש מקווים ודברים כאלה לפרסם את זה. זה לדעתי יהיה הרבה יותר יעיל.
-
@הבל-הבלים אתה מוכן?
לדעתי, צריך לעשות קמפיין ממוקד לפורים, זה הרבה יותר יעיל, מאשר "תדעו שאנחנו מחכים לתרומות", זה הרעיון שעומד מאחורי מאצ'ינגים, וערבי התרמה, "עכשיו אוספים - עכשיו תתרום".
יש הרבה אנשים מוכשרים בפורום שיכולים להשתתף בלהרים קמפיין כזה, משהו קצר וממוקד לכבוד פורים.@יהודי-צעיר @איש-שלו @צדיק-וטוב-לו @יאיר-דניאל ועוד הרבה אנשים מוכשרים שיכולים להצטרף לדבר כזה.
אחרי שיש קמפיין עם סלוגנים וכאלה, יהיה אפשר לבקש מקווים ודברים כאלה לפרסם את זה. זה לדעתי יהיה הרבה יותר יעיל.
@הבל-הבלים
דעתי היא 'מזה ומזה אל תנח ידיך'.