עדכון | הצלחה בהקלדת הספרים
-
האם כאדם פרטי יש לי איך לעזור לקדם השגת ספרים חדשים עבור הקלדה
-
צריך לכתוב את רשימת הדרישות בשביל העלאת ספר.
אז דבר ראשון כמובן שהספר לא יהיה באוצריא, בנוסף, שלא יהיה ברשימת המאגרים הפונטנציאליים שזה אומר כל ספרי דיקטה לא עובדו עדיין ועוד,
תנאי שני הוא שהספר יהיה חשוב לא יעבדו על ספר שולי כשחסרים עדיין ספרים חשובים.
תנאי שלישי למצוא מהדורה סבירה בהיברו בוקס, או סריקה אחרת של מהדורה סבירה, שיהיה קל למצוא בו את התמלול.
יכול להיות שיש עוד דרישות אבל זה הידוע לי. -
@לעכשיו כתב בעדכון | הצלחה בהקלדת הספרים:
נקווה רק שכל מי שלקח עמוד בחוות דעת באמת יעשה אותו בזמן הקרוב...
יש שם עמודים שנלקחו לפני יותר משמונים ימים 😳
שלחתי מייל תזכורת לאנשים, אם אני רואה שלא זז כלום ביממה הקרובה אשחרר את העמודים הישנים@לעכשיו כתב בעדכון | הצלחה בהקלדת הספרים:
זה אומר שצריך להעלות עוד ספר לאתר, לפני שייגמרו הדפים...
למען האמת יש לי מחסור נוראי בהצעות רלוונטיות, להעלות את הספר לאתר ולכתוב לו הדרכה זה סיפור של דקות.
-
@איש-גמזו כתב בעדכון | הצלחה בהקלדת הספרים:
יש שם עמודים שנלקחו לפני יותר משמונים ימים 😳
שלחתי מייל תזכורת לאנשים, אם אני רואה שלא זז כלום ביממה הקרובה אשחרר את העמודים הישניםזז עם זה משהו?
יש שם 2 עמודים שנלקחו לפני 85 יום -
שחררתי עוד שתיים לאחר ש @שמעון-פרידנן לקח את השנים הקודמים.
אחד מהם מותחל במעט, והשני בכלל לא. -
אחד מהם מותחל במעט, והשני בכלל לא.@מענין-לשמוע כתב בעדכון | הצלחה בהקלדת הספרים:
אחד מהם מותחל במעט, והשני בכלל לא.לקחתי אחד.
-
נכנסתי ליחיד שנשאר ראיתי שאין שתי חלוניות אחד לחידושים אחד לביאורים, היה עמודים שכן היה את זה.
-
נכנסתי ליחיד שנשאר ראיתי שאין שתי חלוניות אחד לחידושים אחד לביאורים, היה עמודים שכן היה את זה.
-
שמתי לב שקצב העריכה באתר ירד פלאים, חשבתי שאולי זה בגלל שמחלצי הטקסט לא עובדים אז חילצתי כמות של דפים בספר הישר והגהתי חלק קלות וגם בתשובות הריטב"א, אשמח אם הציבור יעבור וישלים את העבודה.