המלצה | מומלץ לשלב באוצריא את מנוע החיפוש החכם של זית
-
אין - ולא יהיה כסף.
המנוע שלו חלש בהרבה מהמנוע שלנו - אבל אני לא יודע למצות את היכולות שלו.@י.-פל. כתב בהמלצה | מומלץ לשלב באוצריא את מנוע החיפוש החכם של זית:
המנוע שלו חלש בהרבה מהמנוע שלנו
אם אתה מתכוון לביצועים, זה נכון כל עוד שאתה לא שובר את הביצועים עם marshalling אבל אחרי שאני בטוח שאתם לא עושים zero copy אלא בטוח עובד דרך סריליזציה, lucene בתוך הjvm יהיה יותר מהיר.
אם אתה מדבר בבחינה פונקציונלי, אז זה הפוך, tantivy מאוד חלש נגד lucene.
ורק כדי להמחיש את זה, lucene זה כמעט 40 אלף commits, וtantivy זה אפילו לא 3500,
lucene מי שאחורי זה apache, מי שאחורי tantivy זה איזה חברה שאף אחד לא מכיר -
@י.-פל. כתב בהמלצה | מומלץ לשלב באוצריא את מנוע החיפוש החכם של זית:
המנוע שלו חלש בהרבה מהמנוע שלנו
אם אתה מתכוון לביצועים, זה נכון כל עוד שאתה לא שובר את הביצועים עם marshalling אבל אחרי שאני בטוח שאתם לא עושים zero copy אלא בטוח עובד דרך סריליזציה, lucene בתוך הjvm יהיה יותר מהיר.
אם אתה מדבר בבחינה פונקציונלי, אז זה הפוך, tantivy מאוד חלש נגד lucene.
ורק כדי להמחיש את זה, lucene זה כמעט 40 אלף commits, וtantivy זה אפילו לא 3500,
lucene מי שאחורי זה apache, מי שאחורי tantivy זה איזה חברה שאף אחד לא מכיר@Elie-Gambache
בנוגע למהירות - אין כל השוואה בין לוסין לטנטיבי, בפער ענק.
בנוגע למספר הcoomits ןהחברה המפתחת - זה לא מרשים אותי, mocrosoft חברת ענק, והתוצרים שלה די זבל...למעשה, בדקתי שוב - אתה צודק לגמרי, כיון שלוסין תומך בעברית (בסיסית, אבל עדיין, ובטח שיפרת אותו), ואפשר לממש איתו הרבה יותר פונקציות.
-
@Elie-Gambache
בנוגע למספר הcoomits ןהחברה המפתחת - זה לא מרשים אותי, mocrosoft חברת ענק, והתוצרים שלה די זבל...למעשה, בדקתי שוב - אתה צודק לגמרי, כיון שלוסין תומך בעברית (בסיסית, אבל עדיין, ובטח שיפרת אותו), ואפשר לממש איתו הרבה יותר פונקציות.
ראית את זה https://mitmachim.top/post/1099950 ? אני מתחיל להשתמש בlucene כמו שצריך.
אני עובד על משהו במסגרת העבודה שלי שקוראים לו nucleus, וזה גם מסביר את השיפוך שרואים בזמן הפעלה של התוכנה
בנוגע למספר הcoomits ןהחברה המפתחת - זה לא מרשים אותי, mocrosoft חברת ענק, והתוצרים שלה די זבל...
אתה לא יודע מה זה apache כנראה
https://www.apache.org/foundation/sponsors -
ראית את זה https://mitmachim.top/post/1099950 ? אני מתחיל להשתמש בlucene כמו שצריך.
אני עובד על משהו במסגרת העבודה שלי שקוראים לו nucleus, וזה גם מסביר את השיפוך שרואים בזמן הפעלה של התוכנה
בנוגע למספר הcoomits ןהחברה המפתחת - זה לא מרשים אותי, mocrosoft חברת ענק, והתוצרים שלה די זבל...
אתה לא יודע מה זה apache כנראה
https://www.apache.org/foundation/sponsors@Elie-Gambache כתב בהמלצה | מומלץ לשלב באוצריא את מנוע החיפוש החכם של זית:
ראית את זה
כעת, מרשים ביותר.
כדאי לך ליצור איזו אנימצייה, זה נראה 'קפוא' עד שמגיעות התוצאות (בכל זאת זה לא טנטיבי...). -
@Elie-Gambache כתב בהמלצה | מומלץ לשלב באוצריא את מנוע החיפוש החכם של זית:
ראית את זה
כעת, מרשים ביותר.
כדאי לך ליצור איזו אנימצייה, זה נראה 'קפוא' עד שמגיעות התוצאות (בכל זאת זה לא טנטיבי...).@י.-פל. כתב בהמלצה | מומלץ לשלב באוצריא את מנוע החיפוש החכם של זית:
(בכל זאת זה לא טנטיבי...).אני לא יודע איך אתה יכול להשוות, אתה לא יודע איך עובד החיפוש החכם שלי, כאן חיפשתי מילים כמו ״ישראל״ ו״כל״ בכל המאגר עם כל הsementic החכמה של המילים... בחיפוש רגיל לא יהיה הבדלים, וגם בחיפוש כזה, המחיר של הmarshalling יהיה יותר כבד
-
(בכל זאת זה לא טנטיבי...).אני לא יודע איך אתה יכול להשוות, אתה לא יודע איך עובד החיפוש החכם שלי, כאן חיפשתי מילים כמו ״ישראל״ ו״כל״ בכל המאגר עם כל הsementic החכמה של המילים... בחיפוש רגיל לא יהיה הבדלים, וגם בחיפוש כזה, המחיר של הmarshalling יהיה יותר כבד
gpt:
קריטריון Lucene Tantivy ביצועים (מהירות) טוב מאוד מצוין מאוד (Rust) קלות אינטגרציה צריך JVM קל יותר בשפות native פונקציות מתקדמות רחבות מאוד בסיסיות-בינוניות מסמכי תיעוד עצום וותיק פחות אך מלווה בדוגמאות טובות קהילה גדולה ומבוססת קטנה יחסית -
@elie-gambache אולי אתה תוכל לשלב את התוכנת חיפוש המדהימה של זית באוצריא?
-
gpt:
קריטריון Lucene Tantivy ביצועים (מהירות) טוב מאוד מצוין מאוד (Rust) קלות אינטגרציה צריך JVM קל יותר בשפות native פונקציות מתקדמות רחבות מאוד בסיסיות-בינוניות מסמכי תיעוד עצום וותיק פחות אך מלווה בדוגמאות טובות קהילה גדולה ומבוססת קטנה יחסית @הבל-הבלים אתה יודע מה זה marshalling ? ותוסיף בזה שdart הרבה יותר איטי מjava, כלומר שחלק בrust יותר מהיר אבל
dart -> serialization -> rust -> serialization -> dart
יהיה יותר איטי מהכל בתוך jvm וזה פשוט -
@elie-gambache אולי אתה תוכל לשלב את התוכנת חיפוש המדהימה של זית באוצריא?