להורדה | כלי לחלוקת ספרים וטיפול מהיר בכותרות
-
להורדה כלי להלוקת ספרים וטיפול מהיר בכותרות כדי שיתאימו לסטנדרט של אוצריא
לאחר שיצא לי לחלק ספר כדי שיתאים לסטנדרטים של אוצריא ראיתי שיש עוד הרבה ספרים שכבר נכנסו שהחלוקה שלהם וכותרות אינם מתאימים לסטנדרט יצרתי כלי שבעזרתו ניתן עלשות את הכל בשניות
מה בתוכנה
חיתוך מסמכים חכם: במקום לפצל קבצים ידנית, הכלי מזהה כותרות ומחלק את הספר לקבצים נפרדים באופן אוטומטי לפי רמת הכותרת שנבחרה, עם אפשרות להוסיף את שם המחבר לכל קובץ בשורה שלאחר הכותרת הראשונה ושמירה על שמות קבצים ברורים.
ישנה אפשרות להחריג כותרות מסוימות
חדש בגרסה 2 אפשרות להוספת שם הספר בתחילת שם של הקבצים החדשים (לדוגמא- יד דוד על...) ואפשרות לחיתוך לפי מיליםנירמול היררכיה של הכותרות בלחיצת כפתור: הכלי סורק את המבנה שנוצר אחרי חיבור הכותרות וחלוקת הקבצים ומתקן קפיצות ברמות הכותרות
חיבור כותרות דינמי: יכולת ייחודית למזג תוכן מכותרת אחת לשנייה למשל, חיבור של הדף לעמוד, (כשזה בשני רמות כותרת שונות), כולל אפשרות להחרגת ביטויים ספציפיים.
חיפוש והחלפה ממוקד בכותרות: חיפוש והחלפה מדויק רק בכותרות או ברמת הכותרת הנבחרת
החלפה גלובלית: החלפת טקסט גורפת בכל הקבצים שנטענו
תצוגה מקדימה ממשק תצוגה מקדימה מאפשר לראות בדיוק איך הקובץ ייראה לפני שמורידים אותו.
ניתן לעבוד גם על מספר קבצים יחד או על תיקיה שלמה

להורדה מעבד כותרות ומחלק קבצים.html
-
חילקתי בזה את הספר יד דוד שנמצא באוצריא וסידרתי את הכותרות של הדפים והעמודים לקח לי חצי דקה
יד דוד מחולק.zip
נירמליתי את הכותרות ללא דילוג כבקשת @י.-פל.
עדין צריך לסדר את שמות הקבצים וכותרות ה H1 שהם רק שם המסכת וללא תוספת יד דוד
וכן צריך להוסיף את הקרדיט שנמצא בקובץ יד דוד א-ב לכל קובץ (ככה נראה לי אבל צריך לשאול את @יום-חדש-מתחיל )
אבל לא היה לי זמן לזה אני ישמח שמישהו יעשה את זה
תודה
(כמובן שזה לא ספר של ספריא) -
להורדה כלי להלוקת ספרים וטיפול מהיר בכותרות כדי שיתאימו לסטנדרט של אוצריא
לאחר שיצא לי לחלק ספר כדי שיתאים לסטנדרטים של אוצריא ראיתי שיש עוד הרבה ספרים שכבר נכנסו שהחלוקה שלהם וכותרות אינם מתאימים לסטנדרט יצרתי כלי שבעזרתו ניתן עלשות את הכל בשניות
מה בתוכנה
חיתוך מסמכים חכם: במקום לפצל קבצים ידנית, הכלי מזהה כותרות ומחלק את הספר לקבצים נפרדים באופן אוטומטי לפי רמת הכותרת שנבחרה, עם אפשרות להוסיף את שם המחבר לכל קובץ בשורה שלאחר הכותרת הראשונה ושמירה על שמות קבצים ברורים.
ישנה אפשרות להחריג כותרות מסוימות
חדש בגרסה 2 אפשרות להוספת שם הספר בתחילת שם של הקבצים החדשים (לדוגמא- יד דוד על...) ואפשרות לחיתוך לפי מיליםנירמול היררכיה של הכותרות בלחיצת כפתור: הכלי סורק את המבנה שנוצר אחרי חיבור הכותרות וחלוקת הקבצים ומתקן קפיצות ברמות הכותרות
חיבור כותרות דינמי: יכולת ייחודית למזג תוכן מכותרת אחת לשנייה למשל, חיבור של הדף לעמוד, (כשזה בשני רמות כותרת שונות), כולל אפשרות להחרגת ביטויים ספציפיים.
חיפוש והחלפה ממוקד בכותרות: חיפוש והחלפה מדויק רק בכותרות או ברמת הכותרת הנבחרת
החלפה גלובלית: החלפת טקסט גורפת בכל הקבצים שנטענו
תצוגה מקדימה ממשק תצוגה מקדימה מאפשר לראות בדיוק איך הקובץ ייראה לפני שמורידים אותו.
ניתן לעבוד גם על מספר קבצים יחד או על תיקיה שלמה

להורדה מעבד כותרות ומחלק קבצים.html
@D9 כתב בלהורדה | כלי לחלוקת ספרים וטיפול מהיר בכותרות:
(כמו שמקובל באוצריא ששם הספר הוא h1 והפרקים או הדפים הם h3).
לא, לא!
מה שקורה כשמדלגים על רמה, זה שנהיית כותרת ריקה...
אין לי דוגמא לתת, אולי ל @יום-חדש-מתחיל יהיה. -
לא, לא!
אין לי דוגמא לתת, אולי ל @יום-חדש-מתחיל יהיה. -
לא, לא!
אין לי דוגמא לתת, אולי ל @יום-חדש-מתחיל יהיה.@י.-פל. כתב בלהורדה | כלי לחלוקת ספרים וטיפול מהיר בכותרות:
לא, לא!
אין לי דוגמא לתת, אולי ל @יום-חדש-מתחיל יהיה.אין כותרת ריקה אבל זה משבש את אוצריא
למשל אם כותרת רמה 1 זה רשבא, וכותרת רמה 3 זה דף ב ג ד
כשתפתח למשל דף ס יהיה כתוב כך בסרגל הכותרת
רשבא, דף ב, דף ס
ועוד באגים